|
![]() |
#1231 | |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1233 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislim da me papčić pitao, ali nije bitno. Uglavnom našao sam dodatak za sva auta u karijeri znači Maseratti MC12 i sl. Isprobano radi ![]() Bonus Cars in Career Mod 1.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ferrari Races Into Need For Speed Shift Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Istina nisam igrao puno ali ono što sam vidio bilo mi je i više nego ok! Ah pa nebumo sad gledali na svaki zavoj kak je napravljen (isprojektiran wtf)?...bitno da je igra igriva i zabavna...kolko ja znam to nije simulacija, nego arkada... slažem se s papčićem...igra je bolja i od undercovera i od fakin pro streeta-(to je po meni najgori nastavak NFS-a)...i još kad imate volan i LG od 94 cm...ma nema boljeg...meni do sad je najbolji Underground 2...premda velim nisam igrao Shift nešto previše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() E to je već nešto ![]()
![]() |
![]() |
#1237 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim da su u Ferrariu skuzili kako SHIFT nije SHIT i da dobro prolazi kod igraca, pa su ipak htjeli promovirat neke modele.. f50gt mi se sviđa ![]()
![]() |
![]() |
#1239 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
danas instalirao igru...... a onako, rekao bi vise lose nego dobro. uglavnom, od U2 pa prema danas se nije jos pojavio NFS kojeg sam presao sa tolikim gustom, i to (mislim) pet puta. citkao malo ovu temu, pa pribavio si jedan shift. zasto moj auto kad se priblizim nekom drugom jednostavno odbije skoro pa svaku moju reakciju? ili kroz dugi zavoj, ekipica pici ja nemrem jer me baca van? ili najgore na kocenju - rijetko kada da uspijem zakociti koliko sam htio, najcesce "prekocim" i onda izravnavanje auta najcesce po travi. nego, uhvatih: Citiraj:
uglavnom, dat cu sutra i najvjerovatnije prekosutra jos par prilika ovom NFSu. ali sve mi se cini da nema bas velike sanse da ce se zadrzati na kompu. steta, nadao sam se napokon NFSu kojeg cu igrati i uzivati, ne samo prolaziti da dodem do kraja.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Brat od Đon Vejna
|
S cime igras? meni se sa tipkalom auto tako ponasa, dok sa volanom sve 5 ide kam ocu koci kad ocu i kolko ocu jedino kaj klize kroz svaki zavoj...
![]() |
#1241 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jes, tipkalo je u pitanju jer nisam nikad patio niti mislim da hocu na volan. ali ako je tako napravljeno kako tvrdis, onda u klinac i EA....... steta.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozz Zamolio bih za pomoć ako je moguće. Posudio sam od kompića volan za PS2/PC, sa papučicama i +/- mjenjačem. Radi se o Focus DoubleShock wheel, model NS-9822, proizvođač C-star. Prvi put čujem za marku, upute na kutiji su na hrvatskom, volan kupljen u chipoteci, tako da me ne čudi što ne radi kak treba. Na kutiji piše da je Vista ready, pa prvo što pomislih, jebeno, mora radit i na sedmici onda bez greške. E sad, ukopčam ja to preko USB, win prepozna volan, pokrenem Shift, i uspijem igrat sa volanom, ali ne mogu fino podesit kontrole. Recimo, skretanje ne mogu dozirati, znači ili je smotan do kraja ili ne skreće uopće, ako sam jasan. Gas/kočnice isto tako, ili je full gas, ili nema gasa uopće. Kao da igram na tipkovnici recimo. Što god radim sa deadzone i sensitivity, ništa se ne mijenja. Probao sam u control panel podesit volan, na Calibrate tamo, i ista stvar. PSone gamepad koji imam spojen preko USB adaptera radi bez greške, analog se može fino podesiti, i mogu dozirati gas i skretanje koliko mi paše. Prva stvar koja mi se nije u startu svidjela je to što su mi winsi volan prepoznali kao generic USB device, tj u control panelu kao joystick/gamepad. Kopam već 2 sata po netu tražeći odgovarajuće drivere za ovaj izrod od volana ali bez uspjeha. Baš sam se nabrijao na igranje s volanom, po prvi put u životu, a na kraju niš od toga, bolji mi je gamepad u ovom slučaju. Ima li tko kakav savjet? Možda griješim u nečem banalnom, al obzirom da prvi put spajam volan na komp, ne bi me čudilo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Brat od Đon Vejna
|
moooooooliiiiiim!!??! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja reko kad proganjam propetu konjinu po Nurburgrinu a ono ***** kako me zivciraju te edicije samo za jednu platformu..
![]() |
#1245 |
Ultrapiretik
|
Shift problemcic
pozdrav svima. naime, imam jedan problem koji me vec poprilicno zivcira. nikako da dobim neki posten fps na toj sasavoj igri unatoc patchu 1.02. igra se vrti kompu iz "moj komp". da li mi netko moze nest svjetovat, jer kako god postavim igru, na kojim god postavkama, i dalje radi ko g*vno a komp 100% nije toliko slab da nemoze bar 1280x800 vrtit na max bez aa i vsync. hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Jack of all, master of none
|
![]() |
#1247 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
|
Pozdrav ljudi ! Evo našao sam neki patch "GRAN TURISMO LIKE HANDLING". Kada sam tek dobio i instaliro igru nakon sat vremena sam ju maknio jel je bila nekakva kombinacija umjetničkog klizanja i vožnje ![]() Ovaj patch je puno poboljšao stvari i igra mi je napokon igriva!!! Sada u igri imam ubačen Simulation SK MOD V2.7 + GRAN TURISMO LIKE HANDLING i igra mi je super. Evo vam linkčina , pa tko hoće neka izvoli : http://www.racedepartment.com/need-f...-handling.html http://hotfile.com/dl/32966052/68d477b/gt_mod.rar.html Zadnje izmijenjeno od: tommyman1507. 15.03.2010. u 23:09. Razlog: link za download |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Ultrapiretik
|
da li mozda netko zna zast mi se igra vuce na mojem kompu (~25fps bez obrzira na postavke)? vidio sam da na slabijim konfama dosta bolje radi nego meni. edit: igra je patchana na 1.2 i svi driveri su updateani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probaj druge drivere. 5XXX grafe su imale dosta problema sa Shiftom. Mislim da je tek sa 10.5 to sređeno. Probaj i podić proc, imal sam ga i 3.0-3.2 mu nije problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Ultrapiretik
|
da ali na mojoj maticnoj je to malo upitno jer s volatzom na max (1.5v il kolko) je jedva drzao 3.2 tako bas i nisam nesto pristran klokanju. sto se tice drivera. mislim da 10.7 vec imaju to sredeno (osim ako nemaju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
I meni se to dešavalo, imao sam 10.3 drivere ili 10.2, koje god postavke da sam dao imao sam 20-25fps-a i imao sam i taj 1.2 patch, i riješio sam to tako da sam uninstaliro igricu.
![]() |
#1257 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim da bi bilo bolje za Need for speed da su zadržali koncept prva četiri nastavka plus Porsche unleashed jer nakon toga su furali fore sa Fast and furious filmova a sada pokušavaju biti Gran turismo. To jednostavno nije za Need for speed i zato se meni više sviđao prijašnji koncept gdje je bilo utrka na stazama kroz prirodu i po noći i danu i kroz više vremenskih uvjeta sa kišom i snijegom. Također sviđala mi se jedna stvar kod prošlih nastavaka kada je bila utrka za auto odnosno tko izgubi utrku mora dati auto s kojim se utrkivao pobjedniku, to je bio pravi NFS ![]()
![]() |
#1258 |
Premium
|
Meni je Shift sa par modova ok igra i nebi imal ništa protiv nastavka. Hot pursuit izlazi uskoro i on bi trebao bit na tragu prvih nastavaka ali mene zabijanje u druge aute sa tenkom zvanim Zonda ili SLR itd uopče ne privlaći. Za ganjanje po prirodi čekam td2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
|
Shit je "arkadna simulacija", razvijena unutar NFSa i nema nikakve veze sa prijašnjim naslovima. To je upravo tema ovog threada a za Hot pursuit i ostale postoje druge teme. Gdje sam ja uopće napisao ili usporedio Shift sa simulacijama? Nisam puno igral rFactor ali sam zato doktoriral GTR2 i jako puno stvari fale Shifu i Gridu a i GTu da bi se mogli uopće usporedit sa simulacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|