|
![]() |
#5431 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bind TAB "+scores;g_teamname_allies ^1Attack^7;g_teamname_axis ^4Defence^7;g_scorescolor_allies 0 0 0 0; g_scorescolor_axis 0 0 0 0; g_scorescolor_free 0 0 0 0;g_teamcolor_allies 1 0 0 0; g_teamcolor_axis 0 0 1 0;sv_clientsidebullets 0;g_teamcolor_myteam 0 1 0 1" bind ESCAPE "togglemenu" bind SPACE "+gostand" bind 1 "openscriptmenu quickpromod assault" bind 2 "openscriptmenu quickpromod specops" bind 3 "openscriptmenu quickpromod demolitions" bind 4 "+smoke" bind 5 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:flash_grenade" bind 6 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:smoke_grenade" bind ` "toggleconsole" bind A "+moveleft" bind B "mp_QuickMessage" bind C "gocrouch" bind D "+moveright" bind E "+leanright" bind F "+activate" bind G "+frag" bind N "+actionslot 1" bind O "^0Colors^2!;r_filmtweakenable 1;r_filmtweakContrast 1;r_filmtweakLighttint 1.6 1.6 1.8;r_filmtweakDarktint 1.7 1.7 2;r_filmtweakDesaturation 0;r_gamma 1.6;r_filmtweakbrightness 0" bind Q "+leanleft" bind R "+reload" bind S "+back" bind T "chatmodepublic" bind W "+forward" bind Y "chatmodeteam" bind Z "+talk" bind ~ "toggleconsole" bind PAUSE "toggle cl_paused" bind DOWNARROW "openscriptmenu quickpromod grenade" bind ALT "openscriptmenu quickpromod 2" bind CTRL "goprone" bind SHIFT "+breath_sprint" bind MOUSE1 "+attack" bind MOUSE2 "+speed_throw" bind MOUSE3 "+frag" bind MOUSE4 "+melee" bind MWHEELDOWN "weapnext" bind MWHEELUP "weapnext"
![]() |
#5432 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja sam valjda jedini koji igra na strelice a ostatak je sljedeće jump-enter crouch-desni shift prone-desni ctrl nade-delete smoke/flash-page down reload-end lijevi lean-insert desni lean-page up use-home trčanje-ž (odmah lijevo od enter) switch oružja-scroll nož-scroll klik Ostalo od đuke njuke 3d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5433 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
OMFG, kak mos na strelice igrat? jel te nezaboli ruka nakon nekog vremena? Kod mene na default, samo sto mi je melee atack na scrol gore, dolje ![]()
![]() |
#5434 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Uhh,posteno sam se nasmijao.Stvarno ne kuzim kako mozes igrat na takvim kontrolama.Ok,ako si naviknut mozda,ali meni je ne zamislivo da igram na ovako necemu.Ovo su definitivno najmastovitije kontrole ikada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5435 |
Premium
|
hehe znao sam da će biti komentara na moj odabir, svi se križaju kad čuju kako igram, ali ja ne želim pobjeć od strelica tako da mi sve ostalo treba biti oko njih, a one desne brojke od strelica ne rade, obično tamo znam nešto staviti, ali u COD 4 tamo ne rade. Ovako već igram preko 2 godine i meni je super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5437 |
Premium
|
To nisam znao, ali sad je ionako gotovo, naučen sam na ovo i neću ništa mijenjati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5438 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
evo ako nekom zatreba tu ima poprilicno puno configa za download http://www.gamerconfigs.com/ .preporucam cfg od eksora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5439 |
Guest
|
preporucite neki config za grafiku. ovo gore od eksora kolko vidim mijenja key configuration a ne zelim to dakle samo grafiku odnosno povecanje fpsa. probah yitch3 http://bashandslash.com/index.php?It...tent&task=view ali me izbacuje sa nekih servera kad ga upalim, pocne pistat i crvenim slovima prek ekrana set max packets to 100 i jos 2-3 stvari... inace imam 6600gt i igram na 800 600 low sa 50ak fpsa, sasvim solidno, zelja mi je 1680 1050 sa isto toliko fpsa, mislim da bi mi yitch3 to omogucio al eto steka... |
![]() |
![]() |
#5440 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja se na prvim fps-ovim nisam nikako mogao priviknut na WASD i probao sam isto podesit kontrole ko i kolega Lak, ali ipak to nije bilo to. Kasnije kad sam se sve više i više privikavao na WASD, i sad kad gledam njegove postavke, vjerojatno bi morao gledat i tipkovnicu i monitor da bi se mogao normalno kretat. ![]()
![]() |
#5441 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
aj da ja sad pitam, kako vratit fps postavke na default? bio sam lockao na 250, sve je radilo fino al sad mi se u zadnje vrijeme pocelo mrznut a i zna me izbacit sa pojedinih servera.... pa bi htio vratit kako je bilo nakon instalacije... kako, budisa, kako kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5444 |
Premium
|
u konzolu /com_maxfps 91 ali to ne stvara tebi problem, odnosno nemoze tebi fps cap smrznuti kompjuter i slicno, jer tvoje racunalo postize maximum fpsa, a ti mozes samo zakljucati to na stabilniju brojku da ti se ne dogada prevelika oscilacija i ne javlja graphic lag problem smrzavanja sigurno ne lezi u toj naredbi tako da dobro jos razmisli di bi te i sta moglo muciti
![]() |
#5445 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5446 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ajd nabaci link na taj eksov konfig... men se neda trazit dugo, u 5 min nisam nista nasao ![]() Evo u 6. min naso na onom gore linku ![]() Predobar config... 125FPS-a na 8600GT s dual core celerom na 2.66.. i to na FULL HD I nije uopce losa grafika.. Bolja neg na def cfg ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 14.08.2010. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5447 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Tu ti se nalazi config_mp.cfg datoteka. Izbrises ju (zapravo maknes/backupiras negdje za svaki slucaj). Kada pokrenes igru sve ce ti biti resetirano kao nakon instalacije (graficke postavke i kontrole) i stvorit ce se novi config_mp.cfg. Ponovo sve podesis i to je to. NAPOMENA: config_mp.cfg si spremi negdje za backup prije nego ga pobrises iz gore navedenog foldera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5448 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
omfg, najjači kupus ikad. p.s. upravo ponovno instaliran đuka (sa svim modovima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5449 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5450 |
di sam ja tu je i nevolja
|
COD 4 rank vratio se na 1 a bio na 22
Evo ovako danas sam kupio još 1 disk od 640gb i sada imam 2x WD Black 32mb 640gb no igram cod4 mp već par tjedana i došao sam do 22 ranka i prebacio podatke potrebne na disk od 320gb prenosni i formatiro disk di je bio win i stavio ih u raid0 i stavim nove winse sve instaliram kad ono rank mi 1 kako da se vratim na 22 rank? HVALA!
![]() |
#5452 |
|
![]() |
#5454 |
|
![]() |
#5455 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako se dobro sjecam (ne igram COD) bo je hack na nekim privat serverima na kojima su ljudima resetirali statse. E sad jel to to, ne znam, proguglao sam malo tvoj problem i ima raznih misljenja. Sorry ako nisam uspio pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5456 |
|
Prvi put čujem za taj hack,a jel ima išta šta bi mi moglo vratit na rank 22? gledao sam te hackove i tak to stavi na 55 i probao na nekom stranom serveru i dobio ban odma,pa me zanima dal ima šta legalno da me vrati na 22 rank.
![]() |
#5457 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ne znam kako se ponovno vracaju ti korisnicki podaci da nastavis dalje. Takoder sam nedavno dodao novi HDD u komp i njega stavio za sistemca, iskopirao sam profil no nije mi povuklo i rankove pa igram ispocetka. Nisam istrazivao kako se vracaju rankovi nakon reinstaliranja ali zato cuvam staru instalaciju na onom starom HDD-u za danas sutra. Ne vjerujem bas da je do nekog hacka jer se nitko na serveru nije bunio da su mu se rankovi resetirali sami od sebe. Prije nekoliko tjedana na serveru je bio instaliran mod sa power rankom tj. sa lvl 1 se prelazi na lvl 55 nakon jedne runde. Sad je mod ugasen i oni rankovi koje sam imao do igranja moda mi se nastavljaju. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5458 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5459 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ništa ti ne ostaje na xfire-u. Tvoj korisnički profil se po defaultu sprema u "Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles". Ako nisi sačuvao sadržaj te mape onda ti nema druge nego krenuti ponovno od prvog lv.
![]() |
#5460 |
Bazinga
|
Nije bitan samo sadržaj mape profil, bitno je da koristiš isti key. Jer ako ti npr. prebaciš igru na drugi disk/reinstaliraš OS/napraviš nešto treće, bitno je da si sačuvaš mpdata i opet upišeš isti key. Inače ljudi koji igraju sa piratskom kopijom vrlo često zaborava key pa ne mogu vratit rankove. BTW. team o CoD 4 postoji, mogao si tamo postavit pitanje.
![]() |
|
|