|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jailbreaking i ostale stvari konacno spadaju pod legalnu/fair upotrebu: http://arstechnica.com/tech-policy/n...e-fair-use.ars |
![]() |
![]() |
#783 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#784 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#786 |
Guest
|
|
![]() |
#788 | |
.....
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#790 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
#791 |
.....
|
Nije moj, samo sam 2h proveo s njim ![]() Najviše me ugodno iznenadila brzina... npr. kod fotkanja čim tapneš i uslikaš istog je trena spreman za drugu fotku, nema nikakvog laga ili sl. Isprobali smo i facetime, radi sasvim ok. U usporedbi sa 3GS-om wifi signal je bolji: iPhone 4 nalazi mrežu i spoji se da možeš normalno surfati, a 3GS je uopće ne vidi (router je daleko i signal je slab). Ekran je fakat odličan, ovaj kojeg sam imao u rukama (iz FR) nije imao nikakvih žutih mrlja, a frendov iz GB je, al' su nestale nakon par dana. Ja ću svoj uzet tek u 10. mj jer tad mogu produzit ugovor ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#794 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš me zanima kako će ovaj iphone hvatati signal na moru/otocima kad puno bolji mobiteli od njega imaju problema s tim.
#795 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
i ako se događa, trebao bi se događati puuuuuno manje u odnosu na 3g koji je puno delikatniji i osjetljiviji na smetnje...bar mislim da je tako. Zadnje izmijenjeno od: The AC. 29.07.2010. u 22:00. Razlog: umoran od posla. |
![]() |
![]() |
#797 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali problem definitivno postoji i tu nema govora. Druga je sad stvar što se nađu neki pametnjakovići koji iphone4 idu probati u centru Zagreba i onda utvrde kako "nema problema". Meni kad uđem u vikendicu na Jadriji signal padne na 1 crticu, i to na svim mobitelima - kako bi bilo tek sa iphoneom4 ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 30.07.2010. u 23:18. |
![]() |
![]() |
#798 | |
Premium
|
Citiraj:
Dok ga ne primiš u ruku. |
|
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo malo se poigrao sa iphone 4 uredjajem. Prvi dojam : nista posebno. Onda sam ga uhvatio u ruke,napravio jailbreak i unlock,instalirao sve sto se inace instalira na ajfon,sbsettings itd i krenuo malo provjeravat kako i sta. Najveci plus ovog telefona je super kamera i odlican ekran. Vidi se razlika u cistoci slike na ekranu zbog duplo vise pixela,a slika na 5mpxa je odlicna. Po noci doduse malo manje,jer je onaj flash po meni samo za sminku ![]() Sto se tice ostalih funkcija,brzina rada itd itd , kad se telefon napuni sms-ovima, mailovima itd, jedino poboljsanje u brzini rada sam vidio pri pokretanju cydije u odnosu na 3GS i tu i tamo mozda nekekav programcic malo brze radi. Sto se tice samog signala,nema nikakvih problema sa tomatom i sa vipom,ostalo nisam probao. Signal pada kad s cijelom rukom obuhvatim donji dio telefon,ali ne znam ni jednog covjeka koji tako drzi telefon niti dok radi s njim,a niti dok prica. >ok sam pricao probao svakako drzat telefon i nema problema. Videofonija me ne zanima puno, ali po meni to bi trebala biti normalna stvar kod svakog telefona i ne treba posebno naglasavat tu opciju. Sto se tice ugodnosti drzanja,malo sam se razocarao, 3g i 3gs su puno ugodniji za drzanje u ruci,ovdje malo smetaju rubovi telefona i moja zena isto kaze da je preneugodan i ostaje na 3gs-u. OS je isti kao na 3gs-u,osim onih dodataka koji imaju HW podrsku (kao recimo videofonija i ukljucivanje i iskljucivanje flasha itd. Signal WIFI-ja je jaci i lovi mi neke spotove koje mi 3gs ne lovi. Sve u svemu, odlican telefon,ali pretjerano uzdizan u nebesa u odnosu na 3gs. To je samo malo poboljsani 3gs (puno manja razlika u brzini nego u usporedbi 3g-3gs,ali vidjet cemo kad izadje iOS5,mozda vise dodje do izrazanja 1ghz proc i 512 rama). Cijena: pretjerano nabijena,i tu cijenu placaju samo oni koji zele biti " IN " . Volim raditi na ajfonu,ali sta jest jest,preskupo za ono sto nudi u odnosu na 3gs. Gvorim prvenstveno na trnutnu cijenu iPhone-a na domacem trzistu,jer na stranom trzistu nema razlike u cijeni iphone 4 i 3gs-a,a vjerujem da nece biti razlike ni kad sluzbeno dodje na nase trziste. Dojam nakon onog prvog: ostajem ia dalje na :nista posebno u odnosu na 3GS,osim dizajna,ali dizajn je stvar ukusa pa necu o tome. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.08.2010. u 16:16. |
![]() |
![]() |
#802 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Evo da pitam i ovdje: Jeste li imali iskustva sa kupovanjem iPhona preko neta? Ja bi si uzeo isto neki polovni, 3G možda. Nije mi bitno da bude najnoviji model, nego da mogu otić na net, pogledat fb ili proguglat nešto kad bi treba. E sad, zanima me kako se kreću cijene polovnih modela (pogledao sam na Njuškala i imaju smiješne cijene tipa 2.000 kn za polovni 3G-8GB. Također, pogledao sam na T-Mobile stranicama. Npr. S tarifom i300 dobijam uređaj za 600kn te do kraja ugovora (24mj) plaćam mjesečnih 300kn? E sad netko mi je rekao da je nakon 3mjeseca se prebacio na i150 tarifu i do kraja ugovora plaćao samo nju pa me zanima zna li netko od vas više o tome. Ako netko od vas ima još pokoju dobru soluciju, bilo bi super... Nisam sad pri nekoj lovi da mogu birati koji model želim, ali sad mi dolazi rođendan pa su mi omogućili da si nadjem neki mobitelčić za pristojnu cijenu, a ja si već neko vrijeme želim ajfonić Hvala unaprijed <3 |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Novi ili malo korišteni (mjesec- dva) 3GS 16 GB je oko 2000- 2200 kuna. Naravno, u oglasniku. To je poštena cijena- tako da se imaš po čemu ravnati. Ovo za iTarife ne znam pošto ne koristim, ali najbolje ti je ili temeljito pročitati uvjete ili nazvati službu za korisnike. |
![]() |
![]() |
#804 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja sam više ciljao na 3G - 8GB, jer mi ne treba nešto extra...Znaš li možda kako se kreću cijene za njega? |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Oko 1500 (rabljeni)- 1800 (novi). Ali, po meni se više ne isplati to kupiti. Dodaš parsto kuna i imaš brži 3GS i bolju kameru. No, ako si napisao da ti samo treba zbog nekog osnovnog korištenja- uzmi 3G i uštedi tih parsto kuna ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Moj glas isto za 3gs, osjetno brži i ugodniji rad. Jailbreakanje danas radi na sve moguće modele i to još iz samog iphonea, stvarno idiotproof. Kupi, otključaj, nahrani i uživaj ![]() a da vidiš samo kako se brzo i 16 giga napuni weeeeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nema smisla štedit parsto kuna kad kupuješ iPhone, ako ćeš štedit, kupi neki drugi mob. (3x300)+(21x150)+600=4650kn, toliko te ispadne kad zbrojiš pretplatu za 2 godine i cijenu mobitela. Stvarno ti 100/200 kn nije bitno u ovoj računici. Bez i tarife ti ne će bit previše koristan, a šteta je taj tlefon koristit sa prepaid karticom. Ja, na primjer, koristim taj telefon sa simpom i osim navigacije i glazbe, nije baš koristan kad sam van domašaja besplatnog wirelessa. Kum, s druge strane, ima i tarifu i nije niti jednom došao do limita, a stalno nešt šrota po njemu. |
![]() |
![]() |
#808 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Bez te tarife ga je iskreno bzvz uzimat jer 1 GB za 150 ili 2 GB za 300 kn nemožeš nać nigdje. Ja imam i300 tarifu i nikad ne uspijem potrošit 2 GB rijetko kad i 1 GB uspijem, a svakodnevno idem na net preko fona. |
|
![]() |
![]() |
|
|