|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Uginuo centralni zvučnik - Logitech X530
Pozdrav! Jučer mi je grom udario negdje u blizni kuće i eto, desilo se sr**e... Uz mrežnu karticu, crko je i centralni zvučnik od navedenih zvučnika. S obzirom da se nalazi ravno ispred mene na stolu, prasak i ogromna iskra su me skoro bacili pod stol! ![]() Uglavnom... Kaj napravit sad sa tim? Svi ostali zvučnici rade... Jel moguće stavit neki drugi zvučnik kao centar? Ako da, koji? Hvala na pomoći! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Po meni bi ti bilo najbolje popraviti postojeći zvučnik. Ako si iz Zagreba imaš na remizi tipa koji je i meni par puta popravljao zvučnike pa ga nazoveš i vidi okvirno cijenu i da li se isplati. IPČEVSKI-SEJFULOVIĆ (senf) Zagreb, Labinska 8 tel: 01/3648-469 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala! Sad sam se malo igrao sa zvučnicima i izgleda da centar ipak radi. Uštekao sam ga na mjesto drugih i svaki put sve radi... Jel moguće da je jack na subwooferu otišo? ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Da, ali da mi iz zvučnika iskoči ogromna iskra i čuje se jaki prasak i da mu ništa nije? ![]() Mislim, super, dobro da nije vrisnuo... Budem sljedeći tjedan nazvao Senfa. Usput, koliko bi izašo popravak toga? Onako, otprilike... Hvala!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam za popravke zvučnika prije par godina davao između 50 i 200kn, ali u globalu što skuplji zvučnik to veća cijena. Najbolje da ga nazoveš i objesniš događaj pa vidi, i budi uporan sa zvanjem, zna se zavuć u radionu pa se ne javlja na prvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Da se nadovežem na temu (i da ne otvaram novu), prije nekog vremena sam primjetio da mi visokotonac na mojim zvučnicima (Jamo Classic 6) ne radi. Izvadio sam visokotonac i prikopčao ga na drugi izvor zvuka i ustanovio da je sam zvučnik ipak uredu tako da pretpostavljam da mi nešto nije uredu sa skretnicom u zvučniku. Da li možda tko od forumaša zna nekog u Rijeci tko se bavi popravcima zvučnika,pa da mu odnesem da malo pogleda?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|