|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
LG GD510 Pop
Kupio sam dotični mobitel i ono - bio zadovoljan par dana, ali onda problem, naime kako god postavio alarm ne zvoni(ne svira). Samo prođe vrijeme kao da ga nije bilo. Uredno na displeju piše da ima uključeno alarmiranje, ali ne trza ni 5%. Mobitel inače normalno zvoni i reproducira mp3, ali alarm neće nikako. Jel se to može ikako riješiti ili ga trebam slati na reklamaciju, i kakva prava imam u Tele2 mreži kao preplatnik, hoće li mi dati nekakav zamjenski ili se mogu lagano slikat dok mi ne vrate ovoga s reklamacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako ti se ne da zajebavat sa updateom odnesi njima, napomeni im u cem je stvar i zamoli za zamjenski uredjaj. S tim da obaveno spremi sve kontakte na sim karticu, napravi backup podataka itd. Također im nemoj u uređaju ostaviti memorijsku karticu, koliko god banalno zvucalo ekipa na servisu ne odgovara za eventualne gubitke kartica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Proradilo sve. Napravio factory reset jedno 5 puta i ništa. I noćas ga igrom slučaja ugasim i kad sam ga upalio alarm opet radi. Trebalo ga je (očito) ugasiti kad napravim reset na tvorničke postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
LG GD510N - isključivanje nekih featuresa
Bok, Ovaj mobitel je "pametan" i pamti sa kime smo zadnje razgovarali, slali poruke, iako smo te pozive/poruke pobrisali. Odnosno te brojeve će prve ponuditi kada šaljemo novu poruku, ili hoćemo nekoga nazvati, te brojeve nam "preporuči". Da li se to može nekako isključiti, bilo kako, da uopće nema tu mogućnost? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |