|
![]() |
#362 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Završio kampanju. Zadnja misija prekratka, predosadna i prelagana. Očekivao sam još jednu posljednju bitku sa Zergovima di u biti trebam samo odigrati bez nekog čuvanja koječega. Tipa zadnja velika skirmish bitka Također sam očekivao više od zadnjeg Cinematica, ali i od toga ništa. Igra je super, jedino mi fali malo više tih skirmish bitki.
![]() |
#363 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
|
I igram skirmish, baš sam sa Protosom sredio Zerga, doduše na medium, što je ono... lako ![]() Ma skirmish obožavam jer se ukempam nekoliko baza u najužem i po mogučnosti jedinom prilazu sa ogromnim obranama i samo spawnam vojsku iza linija, pa ih zgazim u jednom naletu. Pa ću još večeras kad se vratim sa piva, možda koji hard nabaciti.
![]() |
#366 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Uvijek sam mrzio tu taktiku. Ne razumijem kako to može biti zabavno osobi starijoj od 11 godina. ![]() U RTS-ovima igram samo Campaign. Draže su mi misije (i igre) u kojima imam jako ograničen broj jedinica, da me malo igra natjera na razmišljanje a ne samo na gomilanje tenkova. Skirmish mi je dosadan još od C&C i Warcrafta (zadnji put skirmish igrao baš Warcraft 3 ![]() MP je jedina prava stvar! Nema do pravog živog protivnika. |
|
![]() |
![]() |
#367 | |
|
Nop ![]() Večinom ih sa zračnim snagama nakantam ![]() U mindless fun igri protiv kompa je onak, taman ![]() Citiraj:
![]() Zato obožavam Warhammer.
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Završio kampanju na hard, drito po mjeri težina da se nemre bez razmišljanja klikat, a opet da nije neka sado-mazo težina. Očekivao od zadnjeg filmića neku brutala najavu drugog dijela ili u tom stilu, no dobro, kaj je tu je, genijalno sve ostalo složeno, neam ni jednu zamjerku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
|
Tek sam sad skužio da Zergovi više nemaju one Hydraliske koji mutiraju u one što se ukopaju pa red bodlji iz zemlje izbacuju, što je bilo u prvom SC-u. Šteta, to mi je najdraža obrana baze bila
![]() |
#371 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Misliš lurkere... BTW ona avijacija to si na mute mislio? JOOJ miki kako bi dobio po piksi, ak bi uopće doživio do muta, takvi koji se vole ukopavat su mi bili specijalitet... ![]()
![]() |
#372 |
|
![]() Što se tiće avijacije - igrao sam sa Protosom, Carrieri su bili na ulazu u moju bazu branili a ja sam nakantavao sa Void Ray-om ![]() Mrzim rush u RTS-u, ja se volim razviti pa onda u napad krenuti. Nema mi goreg nego kad mi netko uleti u bazu sa 4 Maraudera u drugoj minuti igre i natambura me ![]()
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
hehe, tak smo mi nekad u sc-u rekli da se razvijamo 20 a nekad čak i 30 min (tj do limita) a onda bi bila kršiona.. Meni je zakon dok su runde brzo gotove ![]() Pitanje; jel ima reapera u finalnoj verziji sc-a? igro sam samo betu i prebrutalni su.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Uff, ma meni su tolkobrutalni da sam mislio da će ih maknut.. ono, idu preko cliffova, brzi,rade bonus dmg zgradama i radilicama, ma prebolesno. I još k tome ih moš prodat vrlo brzo, a nisu loši nit za mid/late game, stvarno rade čuda tim zgradama, tj tokom cijele runde moš prcat s njima po mapi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
onog tko zna igrat nemos prcat ![]()
![]() |
#378 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() No zna bit epskih bitaka 3vs3 u kojima sam s 4 reapera pobio 30 radilica XD.
![]() |
![]() |
#379 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Reaperi su ok, dosta jaki protiv protossa jer je protoss spor i defintivno moraš imati warp gate umjesto gatewaya i par pylona kraj nexusa da možeš warpati stalkere ako te napadnu tu. Jedna od mojih dražih taktika je 4 warp gatea i warp prism, onda doletiš s prismom među radilice, deployaš i warpaš 3 stalkera i jednog DT-a i staviš a u hold fire mod. Nakon toga stalkerima biješ radilice i kad te ovaj potjera pričekaš neko vrijeme i onda aktiviraš DT-a i eto napraviš puno štete ekonomiji. ![]()
![]() |
#380 |
|
Nakantao sa Terranima Protose na hard. Siege Tankove na bazu, deployani, koji BattleCruiser i koji bunker, a oni idu samo na ulazna vrata ![]() Nego, nešto ne kužim, u skirmishu sa Terranima nemam ni DIamondBacka, ni Goliatha, skoro pa ništa. U Factoryu imam samo Vulture, Siege Tank i Thor, niš drugo. Kako to ![]()
![]() |
#381 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
To je meni isto glupo jer ipak mi fale neke stare jedinice dok nove su nekakvi njihovi hibridi, ali opet nije to to :P Jedino ako je Blizzardov plan ubaciti ih u sljedecim nastavcima pa onda polagano sve to skupa balansirati, jer RTS takvog kalibra naspram nekim danasnjim koji daju na raspolaganje koristenje mnogo jedinica malo kaska za njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
|
Tak se ja derem na nekog lika zake ne dela medice, a ono ispadnem noob jer ih nema u mp(samo midivac)... Protoss u duši.. btw ima ko onak dobar da piknemo neki kroejšan tim s chatom. Onak platinasti, zlatni playeri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#385 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#386 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
imam problem sa starcraftom 2...nakon par minuta igranja, izlome mi se teksture u igri i komp jednostavno blokira... konfa na kojoj igram je Intel Core2Duo@4400 2.01ghz, 2gb ddr2 800mhz, geforce 9600GSO...čitao sam nešt o nekom problemu sa starcraftom da pregrijava grafičke i da se može smanjiti broj frame-ova, samo nisam probao još to jer sam od muke obrisao igru prije nego sam to pronašao na netu...jel imao tko sličan problem? hoće li pomoći ovo smanjevanje frame-a? instalirao sam najnovije drivere za grafičku, vračao na prijašnju verziju i uvijek se pojavljivao isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Vrlo vjerojatno ti se graficka pregrijava. Tek nakon sto sredis bolje hladjenje se brini o driverimai ekipi. Ove gluposti da SC2 pregrijava graficke su cista glupost, kakve to graficke ne mogu radit u full loadu pa da se pregrijavaju? ![]() ![]() Inace bacio jedno 30ak 2v2 i 3v3 partija, igra je prokleto fenomenalna. Easy to learn, hard to master, zabavna cak i kada popusimo 2-3 zaredom ![]()
9900K-32GB-5TB-3060TI Zadnje izmijenjeno od: zwer. 09.08.2010. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Starcraft ne zagrije jako grafu. Kod mene 4,5c manje nego bf2 ili avp. Zakaj jednostavno ne provijeriš temperature. Instalraj msi afterburner i stavi kvačicu na "show on screen display". To buš našao kad staviš kursor iznad djela prozora u kojem čita temp., desna tipka i properties. Ona bu ti pokazival temp za vrijeme igre |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|