|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E ovako Kupio i instalirao novu ploču(DFI AD 77) i budući da do sad nisam imao iskustva sa ddr-om 333, i HRPOM ovakvih opcija u biosu imam par pitanja.Mislim, pročitao sam i članak o biosu i o testu ddr-a ali me ipak zanimaju neke stvari: Imam postavke dizanja napona za: DIMM Voltage Adjust:2.50,2.63,2.77.2.90 AGP Voltage Adjust:1.50,1.60,1.70,1.80 Chipset Voltage Adjust:2.50,2.60,2.70,2.80 Za procesor.djeljitelj itd... Uglavnom zanimaju me ove postavke za dizanje napona na AGP-u i chipsetu-iskustva Postavke mem su mi kolko-tolko jasne ali evo kaj mi nikak nije jasno: FSB-na staroj ploči sam imao brzinu za podešavanje izraženu u brojkama:100 102 104 itd..Ova ploča ima jumper za 100 133 i 166 podržava min 133 max 250 dizanje po 1 MHz.. Složio ja tako sve i uđem u bios i u postavkama FSB-a piše sljedeće: MIN 133 MAX 250 Key in a DEC number Mislim stvarno..kaj je to normalno na tim pločama???Kaj bi ja sad trebal računat...da nisam kaj isklučio -uklučio u biosu??? Za popizdit... SVAKA POMOĆ je dobro došla.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Problem je BIO u tome kaj se nije dalo ništa upisati.PA sam sad lijepo resetirao bios i SAD sve dela kak bi trebalo ![]() Juče sam slagao sve u drugo kućište,sve onak fino polako pa mi navečer baš i nije sve bilo bistro u glavi jer sam sve složio kak treba a nije se dalo upisivati??? Ipak je jutro pametnije od večeri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Paaa... sad kad malo bolje razmislim...i meni se čini... ![]() Ali sad sve dela kak treba... Još me samo zanima ono sa podizanjem napona na AGP-u i chipsetu,mislim probat ću ja i to onak malo-pomalo ali bi mi ipak bilo draže čut i vaša iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Ili koristiti one brojke na slovnom dijelu. Ma probao sam ja sinoć i jedno i drugo ali ništa... E, sad ću prasici mast izvadit... Nekak mi se čini da bi bio grijeh imat mogućnost FSB-a 166 a ne otključat množitelj. Pa nebude valjda nekakav picek zajebaval starog Amigaša ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Commodore, malo i Amiga, ZX Spectrum, Orao, Galaxia i sl., pa PC. A da sada vidiš što mi radi Linux. Gledam u njega i on gleda mene. Ja ne znam što oh hoće, on ne zna što ja hoću. Ni šamarčina ne pomaže. Kao da sam pri put upalio komp i na njemu nema ništa.
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
ORAO??? ma kaj je to ono kaj se moralo kupit u kitu pa slagat??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Ma, natko od mojih je to davno naručivao mislim preko ABC-Tehnike tako nešto..ko bi se toga sjetio..MOJE prvo računalo je bila Amiga,kad je bio Commodore baš i nisam imao love za njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I orao se mogao naručiti preko časopisa. S tim sam se igrao u školi. Tada ih je došlo 2 komada i sam nisam mogao vjerovati. Ja sam doma imao C64, pa sam znao što radim na orlu. Bio je dosta slučan Spectrumu. Tada sam vidio i prvi virus. Netko je zamijenio 3 tipke na tipkovnici. Takva je frka nastala u školi da je melisa za to bila beba.
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
Da, ali meni se svejedno čini da mi je netko rekel da je Orla naručio preko časopisa i dobio u kitu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|