|
![]() |
#451 |
Guest
|
Da, da. Zato sam si danas ubo Desire u VIPu. Zadnji primjerak u dućanu tam kod hotela dubrovnik. Dobro fora je bila kaj nisam skužio dućan i prošao pokraj njega, ali mi ona njihova bluetooth "poruka" zadrndala na mobu, pa pročitao bluetooth vip i vidim, a bemu. Tu je dućan :P hehe |
![]() |
#452 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#453 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#454 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#455 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mobitel je odlican, kvaliteta izrade je dobra, a sto se tice touch screena nemam nikakvih zamjerki, odaziv je vrhunski, sve same rijeci hvale..Jedino mi se cudno bilo priviknut na OS. Evo kaj mene zanima, mozda malo glupo pitanje, ugl. kad god izadem iz neceg, recimo web browsera, on ga stavi u pozadinu i onda kad drzim srednju tipku pokaze mi aplikacije u koima sam zadnje bio i one su vec ucitane, npr. izadem iz web browsera, i onda kad drzim srednju tipku imam ponuden browser te kad kliknem na njega on me vrati na stranicu na kojoj sam bio prije nego sto sam izasao.. E sad mene zanima jel moguce kako iskljuciti te aplikacije da nisu u pozadini?? |
![]() |
![]() |
#456 |
Guest
|
Baterija bu bila trajala taman efektivno dan. (ne na knap) sve mi se čini. Ali to javim nakon mora. Kaj se tiče sunca. Ovak bum rekel. Stavio sam max brightness i hodao cestom. U jednom trenutku sam izašao iz hlada zgrade i opičilo me direktno sunce. Nije se skoro niš vidlo na mobu, ali bum nekaj rekao. Boli me briga jer prvo kaj sam napravio je potražio hlad prokleti jer je fakin vruce na suncu (go figure). (a za 3 dana kad budu ljetne temp. će biti još gore). Za ozbiljno sada. Sve je oke. Barem po mojim mjerilima. Kaj se samog moba tiče, sve prošlo ko po špagi, jedino kaj sam trebao skuzit je da je za net gprs0.vipnet.hr, a ne data.vip.hr i to je to. Koliko me trenutno okupira mob cu samo reci da me Starcraft 2 i Fallout New Vegas uopce ne zanimaju do nakon mora. :P |
![]() |
#457 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja sam bio spomenuo da treba dozvolit to na googleu/gmailu ali ubij me vise ne mogu nac gdje, mozda vise ne treba pa su makli. Uglavnom, meni je ovako: email address: xxxxx@gmail.com Server adress: m.google.com username: xxxxx Password: xxxxxxxxxx checkrano This server requires SSL i to je to |
|
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma ne smeta me, nego jos uvijek se privikavam na android i samo me zanimalo jeli moguce to zagasiti rucno kao npr na symbianu.. Kako god da se izade iz aplikacije ona je uvijek u pozadini i nikako je nisam uspio zatvoriti, nema nikakve opcije, jednostavno nisam imo vise ideja a zanimalo me pa sam iso pitat ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Dakle ispada da svaki od dvije vrste ekrana ima svoje prednosti, nema "pobjednika". Nekako još uvijek odgađam kupovinu Desire-a, priča se da potkraj ljeta dolaze već postojeće i nove beštijice sa onboard Froyo-m, pa cu se strpit valjda, ne znam ni sam više ![]() Đukica, budemo se čuli da mi kazes dojmove nakon tjedan dva korištenja ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
49%winner
|
Froyo izlazi sutra, a neki već danas imaju dostupan jedan OTA update. Ali ne Froyo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737868 http://twitter.com/eldarmurtazin
![]() |
#464 | |||
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Sto se tice ekrana, isto sranje kao i xperia i omnia i iphone i neznam koje mi cudo jos nije proslo kroz ruke, direkt na suncu nebus niti na jednom vidio ![]() Sto se tice koristenja Desire-a ono to se cekalo npr. jucer nakon plivanja se zalegao pustio mjuzu na sluske, istodobno browsao, dopisivao se na gtalk i u pozadini remote desktop da kontroliram situaciju na kompu bez i jednoga jedinoga trzaja sve leti jedino je baterija ogranicenje ![]() ![]() Sto se mene tice ovi netbooci mogu u povijest ![]() I jedna malo starija usporedba: Citiraj:
Citiraj:
Jedino mozda Samsung Galaxy S to je ono najbrze (neznam jeli najbolje) sto se moze naci od tih android smartphone-ova, jer ujedno imaju Snapdragona prvu generaciju ali i grafu koja se nalazi u 3gs-u ak se nevaram: http://news.softpedia.com/news/Samsu...s-147320.shtml A i Q3 se pristojno vrti ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oaaicSzzHeE
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 28.07.2010. u 22:48. |
|||
![]() |
![]() |
#465 |
Pink Floyd fan
|
Android 2.2 Froyo nije izašao jučer ali čini se da bi mogao preko vikenda ![]() Froyo Update for European HTC Desires Will Turn On 720p Recording this Weekend
#466 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#467 |
El Mattador
|
Nakon 156 klikova na "Check Now" i isto toliko razocaranja, 157-mi klik je donio 2.2 update ! STIGAO JE ! ![]() Update 2.09.405.8 (90 MB) se veselo DL-a dok ovo tipkam. Cujemo se kasnije. ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jeee, nemogu virovati kako nitko nije komentira ![]() Nego, ima zgodnih điđa, 720p rula, a i voice recognition je fora. Pitanjce: Sad ima popis running programa i može ih se ubiti po želji, ali mene čudi zašto mi pod running programe navodi skoro sve koje imam na mobitelu, uključujući i 3rd party tipa "Lociraj" iako ga nisam pokrenuo nakon restarta mobitela.
#471 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Po danu super (25 fps?), po mraku truba (osjeti se drop u framerateu). Upravo updateao prije sat vremena, dobio mob sat prije toga sa servisa (22 dana da u MMM Agramservis zamijene "maticnu plocu" ![]() Nisam primjetio nis drasticno osim mooozda da malo vise smooth radi, a mozda i nije jer ga nisam imao 3 tjedna... ![]()
#472 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam razočaran. Froyo kao froyo sve 5, ali još uvijek nema slaganje kontakta po prezimenu... a na svim onim prijavama bugova se navodi kao da na froyo da su omogućili sortiranje po prezimenu. Mislim kakva glupa opcija i oni to ne mogu 3 godine uvesti. Nisam nešto bitno primjetio razlike između 2.2 i 2.1 verzije. Sms program je poboljšan, dodali su brojač znakova, čini mi se da sada možeš poslati sms i grupi većoj od 10 ljudi što je bilo jako iritantno, moram testirat, smanjio sam sve grupe ispod 10 ljudi zbog toga. Dobili smo landscape mode i kada se mobitel polegne desno. Još uvijek nema landscape moda na home, samo u aplikacijama. Kalendar još uvijek nema landscape moda tako da truba. Prepoznavanje glasa je super ako pričaš samo na engleskom, većina radi ali ne baš sve, npr. nije mogao prepoznati "call on me youtube" rečnicu, tj. ovaj dio call on me, ali sve u svemu dosta dobro. Hrvatski ne ferma niti malo, ne moguće je bilo šta pronaći. Vidim da je hotspot omogućen, ali to mi ne treba. Više mi ne pada na pamet šta sam još primjetio promjene. |
![]() |
![]() |
#473 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni se čini da se manje zagrijava i da baterija traje nešto dulje. Više nije moguće isključiti flash, ali zato se ne učitava po defaultu.
#474 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Flash radi savrseno. Zapravo i iznenadjujuce brzo i dobro, testirao na 2advanced.com... Nisam vjerovo kad ga je Desire proguto glatko i bez trzanja. ![]() Drugi flash (blic ![]() ![]() ![]()
#475 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]() Ujedno mrak stvarcina tko nije isprobao nek proba LauncherPro uglavnom sick stvarcica ja se vec 3 sata igram sa njim ![]() Mozda mana sto se dosta widgeta treba naknadno poskidati sa trznice jelte ukoliko neces defaultni sat od Launchera itd ali sick launcher... Kratki video: http://www.youtube.com/watch?v=4zytcVsKOis BTW: visim na HTC Desireu
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#476 |
49%winner
|
Jel vama na Froyu šteka tipkanje nečega u browseru, recimo postova i sl.? Ono, slova kasne, ima delay neki kako kod tipkanja, tako i kod brisanja teksta... Launcher Pro je majka! ![]() http://www.pohrani.com/f/2o/iO/4GeCR...0802154803.jpg
![]() |
#478 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#479 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
u web browseru nema više opcije "load flash images" (on ili off) nego sad ima "enable plugins" (always on,on demand ili off)always on: učitava flash sadržaj stalno, on demand: na mjestima flash sadržaja prikazuje zelenu strelicu pa ako se klikne na nju tek onda učita i off: naravno ne učitava flash |
![]() |
![]() |
#480 | |
49%winner
|
Citiraj:
3G watchdog - ima ga na marketu. Ugl da preduhitrim eventualna buduća pitanja ![]() Launcher Pro Agenda widget - kalendar i tasks Folder organizer lite - custom ikone bez teksta Snowstorm - prognoza Extended controls - switchevi Ikone: iDroid
![]() |
![]() |
|
|