|
![]() |
#1561 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1562 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da vjerojatno bi i ja isa na V64, ali gledam malo po netu detalje/specifikacije - nisam bas uvjeren da je Indilinx Barefoot "znacajno" brzi od Zamzungovog kontrolera.. Stvar je jedino u TRIM-u kojeg V serija podrzava dok P ne (iako je Samsung obeca novi firmware za P modele koji podrzava TRIM i to jos od izlaska sedmice). Hmm... Sudeci po ovom, najvjerojatnije cu ici na V64, tj. ako nesto bolje ne iskrsne u međuvremenu.. Edit: Evo ispravljam netocan navod, ipak je Sammy odrza obecanje i izbacija novi firmware sa TRIM-om Citat: Firmware versions VBM18C1Q and earlier do not support the TRIM function. The current firmware version that is shipping (VBM19C1Q) supports TRIM. ...Corsair P64 is a rebranded Samsung part MMCRE64G5MXP-0VB.. Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 30.07.2010. u 20:46. |
![]() |
![]() |
#1564 | |
Banned
|
Citiraj:
a sad ovisi da li želi nešto bolje brzine ili 4gb više praznog prostora |
|
![]() |
![]() |
#1566 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
pa taj je onda bolji best buy od ovog Corsaira http://www.protis.hr/ProductDetails....ludes-25%C3%82 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1568 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1569 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1571 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Review Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 31.07.2010. u 15:57. |
||
![]() |
![]() |
#1574 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Corsair Force bi trebao bit jedan od najboljih jelda? Vidim da ima dobar write/read. Intelovi imaju malen write? E, da... Negdje sam čuo da je loše uparivati SSD u RAID0? Dal je to istina? Ako me jednako ispadnu 2x60 i 1x120, zaš ne? |
![]() |
![]() |
#1580 |
Premium
|
Crucial je izbacio seriju C300 sata3 |
![]() |
![]() |
#1581 |
Premium
|
Crucial RealSSD C300 128GB, cijena nije toliko pretjerana.. |
![]() |
![]() |
#1582 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1584 |
Señor Audiophile
|
|
![]() |
![]() |
#1585 |
Premium
|
Nisu sam seq. performanse brutalne, nego i 4k. Rezultati su konstantni u skoro svim testovima i za home usera je disk super. ![]() Uploaded with ImageShack.us Manje bitan primjer napredka u donosu na Intel i SanForece . Ista stvar se može desiti u puno ozbiljnijim primjerima. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.08.2010. u 00:05. |
![]() |
![]() |
#1586 |
Señor Audiophile
|
Ucitavanje igrica i podizanje OS mi ne znaci previse ... pogotovo ovo zadnje, posto sam navikao na RAID polja ![]() Ali zato jedan posten IOmeter test mi puno toga govori ... naravno, kada se dobro podese opcije i postave na one parametre koje inace koristim u RL. Vjerojatno se tu radi o nekoj vrsti kompromisa izmedju sek. i random prometa, kao sto je to bio slucaj u brojnim inacicama OCZ Vertexa ... jednostavno nisu mogli dobiti sve, pa su napravili nekakav miks ... Ugl. dobio sam sliku kako se ponasa taj Crucial u svakodnevnom radu i pri nekakvim tezim/ozbiljnijim zadacima. |
![]() |
![]() |
#1587 |
Premium
|
Imaš tu ok review. Uglavnom, moja preporuka je generalno za sata3 ssdove(nisu daleko) uz primjer jedinog u prodaji . Mogu samo zamislit kakva će bi iduće gen Intela i konkurencije ako ovaj daje naznake fantastičnih performansi. |
![]() |
![]() |
#1588 |
Señor Audiophile
|
Upravo o tome pricam ![]() BTW zaboravio sam napomenuti da me uglavnom zanima Random Write, posto su upravo tu svi diskovi (HDD i SSD) najtanji. ![]() Naravno, kad gledam testove diskova uvijek preferiram rezultate na visem Queue Depthu ... zbog paralelizma i rada sa vise procesa istovremeno. ![]() Koliko vidim opet postoje razlike izmedju 128 i 256GB ... hmmm opet stavljaju blokade na diskove manjeg kapaciteta .. škrci ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Nije da oni ogranice modele sa manjim kapacitetom, nego je to neminovno, jer popolovivsi kapacitet upolove broj kanala, sto se narocito odrazi od random write-a. Jedini kontroler koji nije pogodjen sa ovim je Sandforce, model od 50GB je brz kao i svi veeci. |
![]() |
![]() |
#1590 |
Señor Audiophile
|
E to je vec nesto bolje ... znaci ipak se donekle moze, kad se hoce ![]() BTW ono sto mene ipak najvise brine je implementacija GC-a u navedenom Crucial disku: ![]() ![]() Znaci, lijevo je situacija nakon rada sa Random prometom (Write), a desno nakon tri sata idlanja, nakon kojih je vec trebalo doci do "oporavka" cijelog diska tj. vracanja performansi na originalne margine. Znaci nesto slicno ovome: ![]() Koliko vidim, Crucialov GC to ne obavlja kako treba :/ |
![]() |
![]() |
|
|