|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Promjena Procesora i matične
Imam Gigabyte matičnu GA-M56S-S3 i proc AMD 64 X2 4800+, naravno bez overklokiranja. Da li se isplati uzet neki jači procesor kao recimo intelovi E6550, E8500 ili Q8300 i podržavajuće matične, a ovu matičnu i proc bi prodao. Gledam u rangu ovog E8XXX i eventualno neki jeftiniji quad kao q8XXX. Nemam pristup tržnici, valjda nemam dosta postova pa ne znam šta ima na prodaju, a i nemogu dat svoje komponentne na prodaju. Pa me zanimaju vaše misli o intelovim procesorima, koji bi bili bolja opcija!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Uz ovu HD3870 ti se nikako ne isplati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Koliko sam vidio na linku tvoja ploča bi uz nadogradnju BIOSa na F6G podržavala i novije AMD quadove. Tako da, to ti je najisplativija opcija (neki Athlon II X4 ako si tanak s budžetom, ili Phenom II X4 ako imaš 1000kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma palo mi je i to na pamet da uzmem X4 Phenoma,al matična i nije neka ultra, a i dobro mogao bi flašat bios koji je sad verzija F5, ali ne bi mogao iskoristit max sabirnicu jer ploča podržava do samo do 2000 MHz brzinu sabirnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne znam moram razmislit, a neznam zašto mislite da se ne isplati zbog grafe 3870 DDR4, meni sve lijepo vrti, a ne igram neke prezahtjevne igre, čak sam igrao Mass Effect 2 na full, high detail i comp to gura! Ne znam, mislim da ću pričekat još par mjeseci, da vidim situaciju! Ako netko ima koji quad za ponudit amd/intel nek se javi pa ak mi odgovara dogovorit ćemo se. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.07.2010. u 15:34. Razlog: Dupli post... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|