|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ima jedan zgodan "feature" - nakon jednog dana up timea sa 3-4 taba jede 1,5GB RAMa i uspori se do neupotrebljivosti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#453 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ja sa stare dobre mozille prešo na krom, da malo promjenim sredinu ![]() Za sad odličan, i možda pregledniuji od firefoxa...na njemu sam do daljnjeg dok me ne počne zezat ko vas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Bio sam instalirao zadnju beta verziju, i refresh/stop gumb se blesira dok se stranica učitava, baš me iritiralo, vratio sam se na zadnju "stabilnu",... a osobno kao neki obični korisnik ne vidim neku razliku u samom radu, pa ne kužim čemu toliko verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Instalirao sam zadnju beta veziju nakon godina koristenja Firefoxa... I: Ne radi IDM, crasha cijeli OS kada se ucita u Chrome. Ne postoji drag and drop za slike. Ne postoji open kod skidanja fileova sa neta, samo skine u downloads. Koji vrag im je da nisu stavili zadnje dvije opcije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
|
1. imas za preporucit koji drudi download manager? 2. drag & drop radi samo za windows explorer, za bilo koju drugu aplikaciju ne (photoshop, itunes...) 3. "open" dobro dodje kad otvaras neki bezvezni file kojeg ne zelis imat na kompu, spremi se u tmp i izbrise se nakon sto ga otvoris. pogle sta je google rekao na uvodjenje te opcije: Citiraj:
To nije to. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
To je ono što si u prvom postu tražio, da ne skine samo u downloads. Nisi napisao što zapravo želiš ![]() Ako ste pogledali video o novoj vrlo interesantnoj mogućnosti Firefoxa (Tab Candy), već je počeo razvoj slične extenzije (Tab Sugar). Kao što piše na stranici još uvijek ne radi, odnosno radi samo djelomično.
![]() |
#461 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#462 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Zna li netko zasto mi se Chrome (5.0.375.125) nece logirat na pce forum? Upisem ispravni username i pass i stalno mi izbacuje da je lozinka kriva. FF i Opera se bez problema logiraju s istim podacima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
|
Upravo je updateana beta verzija... Fino izgleda, ljepsa je. ![]() http://chrome.blogspot.com/2010/08/s...eeding-up.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Skinio sam najnoviji Chrome kao i obicno tj. verziju 6.0.472.33, ali me zanima zasto mi uvijek izbaci onaj "error 3"? Evo screenshot: ![]() Nije nista strasno, ali zivcira... ![]() P.S. Nisam isao na ono "Run as admin." Isto tako u registry-u nemam ovaj direktorij kao sto je tu navedeno: http://www.google.com/support/chrome...&answer=111996 Rijeseno! ![]() Otisao na sluzbenu stranicu od Chrome-a i skinio online instaler ili kao se vec zove te je sada sve ok.....nestao je onaj error i prikazuje mi ispravno koju betu imam: ![]() Eto, mozda nekome pomogne. ![]()
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 12.08.2010. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ove promijenjene ikone stvarno puno bolje izgledaju! Nadam se da Chrome neće krenuti putem Firefoxa i jednog dana postat pomalo bloatan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali... Sad je aski spomenuo ovo za RAM, bome ga jede, i ne znam zasto spawna toliko procesa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.google.com/chrome/intl/en...sters-faq.html Svaki tab diže svoj proces tako ako se "nešto" skrši zbog chromea ili gadarija na samom siteu ne ruši se cijeli browser nego taj tab. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
aski, pitanje nije dobro. skfrik - ajd molim te pokazi i ostatku razreda kojom si ti to znanstvenom metodom dosao do tog zakljucka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() Uploaded with ImageShack.us + dok se nakupi cachea = 33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
kolicina memorije koju troshi aplikacija s vise instanci nije samo suma toga sto ti mislish da je istina. (btw meni je browser beskoristan bez ijedne otvorene stranice, tebi?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
ajd stavi skrin s 4 taba i u petom otvori "about:memory" - eto moze i da zbrojimo samo private memory |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
moje isprike,nisam na tom gledao, izgleda da dodje cca 10 po tabu, sto na kraju izađe 70-80 s 4 taba. no u task manageru i dalje pise ~35, prestat gledat task manager ili su to neke druge vrijednosti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
baš gledam sada http://build.chromium.org/buildbot/c...us/win/LATEST/ ovaj chrome je već na verziji 7 ![]() jel koristite vi chromium il je bolje na chrome-u bit?
![]() |
|
|