|
![]() |
#2551 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
S vremenom bu i polovna gtx470 tolko koštala, a pobriše pod sa ovim karticama di sad brišu podove ![]() Sad te ne razmem, zake tak pišeš. Pa nije zabranjena prodaja, da se razmemo bmb zake extreampc prodaje al ima pravo na to bilo kad i za kolko.... ![]() ![]() Jel tak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
Problem je taj sto je meni ostalo samo 1400 kn i za napajane i grafulju. Dao sam i vise nego sto sam mislio. Ostalo mi jos 200 kn s kojima moram biti do iduceg mj dok ne dode placa. A grafa mi bila hitno tako da sam moro nesto uzeti. Nadam se da nisam jako fulo. Bumo vidjeli sve kako ce dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() No daleko od toga da gtx260 nije predobra kartica za 900 kn! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 25.07.2010. u 19:16. Razlog: .. |
|
![]() |
![]() |
#2554 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2555 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Od samih pocetaka 5770 kartica svi su govorili kako je nesto slabija od gtx260 ali kako se bolje isplati ako se kupuje novo jer ipak trosi manje i manje se zagrijava te je novija cime mora imati i dulju garanciju. Isto tako imao sam obje i gtx260 je ipak brza kartica, barem ako pricamo o full HD rezi. I sad odjednom ti pricas kako je 5770 brza kartica sto nije istina. 900kn za gtx260 karticu nije nimalo loše, a kartica i dalje tjera gotovo sve igre na full bez ikakvog problema... Ako pricamo pak o garanciji mozes slobodno nazvati vemil i pitati da li primaju reklamacije zotac-a kupljene te godine koje je kupljena grafa, pa ces dobiti odgovor da primaju. A ako se grafa redovito cisti kompresorom i ne dizu se taktovi u nebesa, sanse da otide u vjecna lovista su nikakve. Pa ako se mogu tako lijepo igrati za te novce ne vidim razloga zasto ulupavati na nesto skuplje, barem u ovome momentu. I tu sad slijedi nova tema o isplativosti hardvera koja je rupa bez dna. Bez obzira jel uzeo karticu od mene ili nekog drugog i dalje smatram da je gtx260 216p kartica za 900kn super ponuda. A ostatak love koji mu ostane zbog toga jer nije uzimao novu aticu za 1200kn moze ulupati u nesto drugo, pocastiti curu/zenu, ubit pare na npr hard disk i uzivati u igrama. Svi jako dobro ionako znamo da se do full hd reze gtx260 i dan danas drzi jako dobro, odnosno odlicno. A sad dal ce imat 50 fps-a ili 90 fps-a kao netko sa duplo jacom grafom meni je ionako svejedno, barem dok je igra igriva. Rade su ugodno igram i imama pare u dzepu te se provokativno smijem od uha do uha nego da slinim nad 999 fps-a i nemam za k-plus tunu. Mogu ja jos sad komentirat tvoj komentar za gtx460, ali ne vrijedi jer su kod nas cijene ultra visoke, a tko zna , mozda za par mjeseci odlucim krenuti u maraton i sa tim karticama... Eto i nemoraš se ljutiti, to je moje mišljenje, jednostavno je debilno svadat se oko ovakvih stvari. Ja sam siguran da ce se genius naigrati za malo novca, a to je ovdje najbitnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, smanjite spamaru.
![]() |
#2559 | |
Banned
|
Imam ga doma pa mogu postelavat pritisak, normalno da se nikad ne pretjeruje. Citiraj:
Bolja je s obzirom da ima vise pozitivnih stvari od gtx260 no to isto i neznaci da je brza o cem ti ja pricam ![]() Sutra mu sačjem karticu, pa ce nam on sam rec koliko je zadovoljan performansama, no ja se kladim da ce biti i vise nego zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidim da nekima ne ide u tikvu i da ne šljive upozorenja-brijem da bu netko dobio GO pa bu mir...
![]() |
#2561 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
kolega ima 9800GT 512MB koja mu navodno šteka i trabunja. uglavnom, on misli zeti sebi 5750, jer za bolje nema para. ne želi nvidiju, a ovo mu je top. jel taj eventulani prelazak sa konja na magarca ili status quo ili pomak na bolje? koliko vidim, po specifikacijama su tu negđe. i naravno, ova ima DX11 podršku... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Hoho, na nuškalu HD4850x2 po 800 kunića, to bih uzeo ziher, ali se sjećam da je kolega tu sa pce kukao kako ima problema s njom. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.07.2010. u 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako ne zeli zbilja gledati na rabljeno ja za prijelaz sa 9800GT na 5750 nebih trosio vise od 50-100kn razlike nikako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Burazu crkla grafička i hitno treba novu do ~1300kn, a ja pošto više ne pratim baš svijet hardware-a nemam pojma šta da mu uzmem. Glavno korištenje su igre... nije bitno jel ati il nvidia. Što bi bilo najbolje za tu lovu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidija i ja jučler, uzea bi odma da je ko poznat (forum, ovo, ono), neovisno o garanciji... A ovako se ne želin zaletavat, nije mi toliko hitno
![]() |
#2568 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U 1680x1024 može igrat sve dx11 igre na high/medium , osim Mertoa . Grafa je nešto malo brža od gtx250 i 15-20% sporija od 5770. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Zavisno od ostatka konfiguracije i reze na kojoj ti buraz igra provjeri ovaj oglas,OK garancija i još mu osta 300kn. http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-1470312
![]() |
#2571 |
Torrent freek
|
E ovako, da vas pitam nešto, pošto nisan baš na "ti" sa x2 karticama. Lovim nešto za 24" monitor, jer mi je ova 3850 slaba, tražim 4890 već duže, al kurac, kad san je priki nabavlja, nabavija san je u 2 dana, a sebi je tražim 2 mjeseca i ništa. Pa san u kalkulaciju uvalio i 4850x2 i 4870x2, 5770 mi je onako, na knap, a za 5850/70/90 neman para jer mi je max nekih 1000 kn +/- 10/15%. Uglavnon ponuđena mi je Sapphire ATI4870x2, full bundle, garancija 6 miseci, 800 kn. Cijena mi pari ok, garancija bi mogla bit i duža, al ajde... Uglavnon pari mi kao ok prilika, šta vi kažete?
![]() |
#2573 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Mane su potrošnja od 230W, turbo glasan hladnjak i vjerovatno temperature...za to nisam ziher. Da, nadam se da imaš 8 pinski PCI-E na silverstone-u. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Torrent freek
|
Zaboravih napomenut, iman Silverstone Element 500W, 2x6, neman 8 pinski ![]() 2 raila su od 18V. Vrtilo je 4890 bez ikakvih problema od ovih potrošnijih (vrtilo je i 2x4830, 2x5770, 2x4850, itd) Za buku ćemo lako...
![]() |
#2577 |
Agent 0
|
8 pinski adapter nabavi nekako, i trebalo bi raditi. Ili samo spojiti masu na dodatna dva pina, ali nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2578 | ||
Torrent freek
|
Prika ako tebi kažen, kako ću je ja kupit ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Samo san tija čut jer vridi kartica. I fala na infu ![]()
![]() |
![]() |
#2579 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Imas narucit tih adaptera sa dostavom za nekih 40ak kn izvana ( ebay.co.uk ), samo sto ces morati pricekati da dodje, meni je npr trebalo za napajanje cpu-a, ali sam ipak rijesio drugo napajanje mjesto toga jer mi super prilika uletila... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|