|
![]() |
#1 |
amaterus kompjuterikus
Datum registracije: Dec 2004
|
Cooler za AMD64+
pozdrav!!! znači pitanje je koji mi je najbolji cooler da uzmem,budući da mi je sad BOX, odnosno jel Zallman vrijedi onoliko koliko dođe, da se ne bi dogodilo da kad ga zavarim da temperatura bude ista. koliko bi trebala pasti (ver. sa full bakar)? i još, jel ono malo paste što namažeš ia stvarno toliko koristi??? ukratko koristim Smartguardian koji sam dobio s pločom. ako mu je vjerovat kad se niš naročito po njemu ne radi(kao sad)pokazuje 35-36, a temp sistema je 25. al kad zavrtim npr.prime 95 napiše do nekih 49(bar ja nisam vidio više). isto napominjem da sad kad sam grafulji otključao pipeline temp sa 43 je došla dp 46-47 kad se ne radi ništa . proc nije clockan NIŠTA. jel ima razlog zašto je napravljena kontrola coolera, a ne da puše cijelo vrijeme maximalno??? do kolike temp je OK za gralju i proc?? ajte ljudi, hvala vam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Daklem ... Zalman je dobar. Thermalright - svakako topla preporuka. CoolerMaster Hyper 6 osobno koristim + 120 mm vent. Hladi ko lud ( idle 28, full load 38 ) - kučište je DOBRO prozračeno. Paste je OBAVEZNA. Topla preporuka: Articsilver 5 ili novija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
kolko točno paste je taman? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
koliko paste je taman za stavit na proc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako dobro vidim kazes da ti je procesor pod opterecenjem na 49 stupjeva. Ako je tako a nemislis overclock-ati nemas razloga mijenjati hladnjak. Koliko sam ja upucen ti BOX hladnjaci za AMD 64 su sasvim ok (ako neces oc.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
amaterus kompjuterikus
|
pa mislim oc, tj. već jesam.evo sad je na 235x9.štp je s mojim pitanjem o smartguardianu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
amaterus kompjuterikus
|
e, da mem može:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imao sam box i Cooler Artic ali Zalman je stvarno vrijedan svake lipe! Naravno onaj bakreni!
CORE 2 QUAD 6600zasad Mbo Gigabyte 965- DS4 RAM 2*1GB Mb 800 DDR2 OCZ.gold Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|