|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja cu ove godine na Korculu, prvi put u zivotu. Prihvacam konstruktivne prijedloge za put do tamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni će ipak izgleda uletit ove godine more, nisam planirao ali neću se buniti, 3-4 dana kod frenda u Buzet a onda bih htio jedno 5-7 dana na obali, pa da vas upitam Istrijani jel se netko od vas bavi turizmom ili ima neku tetku koja iznajmljuje štagod ![]() Treba mi nešto ala studio apartman, cura i ja, ovo što gledam po njuškalo je stvarno previše, znam da je sad špica al treba mi nešto za 30 evra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Eh, jos nesto - sada kada ti je autobahn do Ravce, imas 7 sati do dole da se vozis po propisima i rucas, tako da nije bas neki preveliki bauk vise...
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#220 |
Guest
|
ja na burzu rada ![]() ![]() a ![]() b ![]() c ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Išao sam sve cestom preko Pellješca i na trajekt. Čekanje onog trajekta (nije JAdrolinija) mi nije pasalo u moj putni red.... a isto me košta i benzin okolo...
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lumbarda
Citiraj:
Ima jedino nevjerovatnih plaža u zabiti nakon kraja ceste pa po kozjoj šumskoj stazici do mora..... svemirske plaže ....samo treba iščeprkati.........
![]() |
![]() |
#225 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
02.08. - 09.08. - UGLJAN - Kukljica pa možda par dana u kućicu u KRINGI (Istra) 18.08.-21.08. - PAG -relacija Pag - Zrće
![]() |
#226 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Selce par dana pa na Vir. Jel zna tko Vir, idem prvi put, pa ak ima kaj tam za pogledat napravit ili slično nek veli ![]() BTW kaj mogu očekivat na Viru, osim ne imanja pitke vode? |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Za vodu odeš na bunare, fenomenalna ledena voda, u karnistere i vozi ![]() Ili ako češ kupovati vodu... Što se tiče samog mjesta, sad je tamo špica i navečer nemoš proči autom po gradu jer ima dosta "pješačke zone" a periferija centra zakrčena stranim X-5-icama, Q-7micama i sličnim 4x4 vozilima ![]() No dobro, nije bed ostaviti auto malo dalje i prošetat 10 minuta do centra Inače prelijepo mjesto, odlični restorani. NOčni život onak... za sjest i popit super, stvarno ugodno i meni najbolje Ako si pak frik za nekim ludovanjem onda skokneš u Nin (~20ak km od Vira) u Saturnus, koji je prije par godina bio među 3 največa diska u Hrvatskoj. Plaže na Viru su onako... ok, gradska ništa posebno, ali ove na periferiji otoka su prelijepe - recimo naselje Torovi (tam ja imam vikendicu) i plaža Pedinka apsolutno oduzima dah - velika preporuka. Također ogromni Zaton u Ninu, među najljepšim plažama u Hrvatskoj, bolesno prelijepo - cijelo turističko naselje sa hotelima, malo skupo ali za jedan dan otiči - predobro. Uglavnom: http://www.otok-vir.info/prikaz.php?link=plaze.php
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 23.07.2010. u 01:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ja planiram do splita, tj vec je dogovoreno. idem dole sa autom pa me zanima jel se uspije kaj ustedit ak se ide starom cestom? ![]() ![]() Ako se odlucim na staru ima li kakvih zanimljivosti usput di bi se isplatilo stat, razgledat, odmorit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja planiram, ali ništa ove godine, eventualno na jesen jer nam ne daju GO ove godine pošto smo stajali od 19.01 do 07.06.i šetali kožicu doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
3.14zda ®
|
Vjerujem da bih bio sretniji povratkom u 80'e...kao djeca smo se igrali batinama i oko potoka i rijeka, danas kad gledam svoju djecu i tuđu - to se više ne zna igrati u grupi - totalna asocijalizacija društva ![]() Da ne spominjem kako teško nađem koga u birtiji za zalokati se, svi vise na internetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve mi jasno. Bolje da ne krenemo trklejat o tome jer bi imali sta godinu dana pricat ![]() Ajmo vi koji putujete u split cesto preporucite mi neko mjesto za odmor starom cestom... EDIT: nebi bilo lose da se moze nesto i pojest na pristanistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
3.14zda ®
|
Meni je najljepši dio putovanja od Petrinje do Vojnića/Krnjaka...obožavam tu cestu kroz šumu. EDIT: http://www.glas-slavonije.hr/vijest....VIJESTI=127684 Ne, uopće ne lihvare domaće goste dolje...dabogda se more diglo pa da i mi mora imamo, a njima ostaju podvodni apartmani ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 23.07.2010. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |