|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Samo da provjerim posto ima i godina dana kako sam zadnji puta probao kombinaciju ati4870 i gf 8800gts i radila je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo trebaš pročitati zadnjih 5 posteva.
![]() |
#483 |
Premium
|
Znaci ide ati+nvidia i dalje? Znam da je jedno vrijeme bilo onemoguceno. Ako neko ima iskustva sa ovim Zotac GT240 http://www.genelec.ba/cart.php?sta=view&sid=15&cid=15850Da li su puno bucne i da li se puno griju? Zadnje izmijenjeno od: dmr. 24.04.2010. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Premium
|
Ne, odličan izbor. Ja sam uzeo neki dan GTX260, ali je overkill za PhysX. Stoga sad prelazim na GT240, jer je mala i tiha. Ovu prodajem.
![]() |
#485 |
Premium
|
OK thx, a evo vidim ima i neka kao pojacana verzija sa brzim GPU-om i DDR5 memorijom. Koliko bi mi to znacilo jer nije velika razlika u cijeni? http://www.genelec.ba/cart.php?sta=v...d=15&cid=16014 Ili ipak da idem na ovu MSI, nekako mi hladjenje izgleda efikasnije i manje bucno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
|
Niš ne znači, apsolutno ništ. Bitno je da je što jeftinije. GT240, GTS250, GTX260, nikakve razlike.... To ti je kao da kupuješ Fiat Punto, Ford S-Max ili Mercedes i da radiš s njima svakodnevni prijevoz 1 kutije. Bitno je da ga platiš što jeftinije ![]() ![]()
![]() |
#487 |
Premium
|
OK thx jos jednom, a izgleda da cu ici na ovu MSI vidim maximum potrosnje joj je samo 50W ![]() EDIT: LOL, tek sada vidjeh da ova MSI uzima 2 slota, ipak je onda bolja Zotac GT240 ![]() Zadnje izmijenjeno od: dmr. 24.04.2010. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
sta si ti sad rekao ![]()
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo instakiro sam ja , ali ne mogu naći nigdje ikonu preko koje se to pokreće našo sam folder di je instaliran ali nikakve ikone nema za pokretanje programa jedino di sam nešto našo u vezi psyx je u control panelu od grafe i stavio na cpU? |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kakvu ikonu za physx, sta pricas ti ![]()
![]() |
#493 |
Premium
|
nemam ja nikakve opcije enable\disable ja idem star>control panel>nvidia control panel>set psyx configuratin i tam imam opcije auto cpu i 9600gt? kam moram onda ić! Ps. sad sam izvrti 3d mark i score mi je 9800, a prije nekih 5 mj je bilo 1033 zake je pao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
jesam ali to mi je nekak prejednostavno i ne vidim nikakvu razliku ni u igrama a niti u 3 marku još mi je sad i pao score, ali ja sam tu opciju imao i prije nego sam skinuo s neta psyx tak da nezz jer je to to, a sad još i 3dmark nez zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa sad to što je to tebi ''nekak prejednostavno'' ne znači da to nije postupak prebacivanja obrade fizike s CPU-a na GPU. Citiraj:
A kakvu bi to razliku morao vidjet u 3DMarku kad koliko vidim vrtiš XP koji niti ne može vrtit Vantage jer to nije dx10 OS. Razliku ćeš vidjet u 3DM Vantage. U igrama velike razlike nema jer je 9600GT ionako slaba da dodatno obrađuje i fiziku u igrama. A pitanje je i koje to igre igraš. P.S. nauči razliku između Jer i Jel, a i ne kužim kaj je tak teško napisat ne znam ![]()
![]() |
![]() |
#498 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Uglavnom, njihova fizika nije nista bolja od ostalih modela fizika koje se bez problema izvode na cpu-ima. Samo marketinska fora osudjena na propast. Sad.. evo ti lista igara koje koriste nvidia fiziku preko gpu-a (source) Batman: Arkham Asylum Rocksteady Studios PC Crazy Machines II FAKT Software PC Cryostasis Action Forms PC Dark Void Airtight Games PC Darkest of Days Phantom EFX PC Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (GRAW2) GRIN, Ubisoft Paris PC Metal Knight Zero Online (MKZ) ObjectSoftware Limited PC Mirror's Edge DICE PC Nurien Nurien Software PC PT Boats: Knights of the Sea Akella PC Sacred 2 ASCARON Entertainment PC Star Tales QWD1 PC Unreal Tournament 3 Epic Games PC Unreal Tournament 3: Extreme Physics Mod Epic Games PC U-WARS Biart Studio PC Warmonger: Operation Downtown Destruction Net Devil PC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#501 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Da.
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Naravno da ne. U vrijeme izlaska xp-a još nije izašao ni dx 9.0 (tek za godinu dana). Računaj da je xp izašao pred punih 9 godina. Xp podršku za dx10 nisu izdali, nego su izbacili famoznu Vistu. OT: I naravno da to nije jedino softversko ograničenje kaj se tiče tehnologije. Primjerice da su driveri dobro ispeglani, dx10 bi 8800gtx još uvijek vrtila bez pol beda na većim rezolucijama, ali što je tu je.
![]() |
#505 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
U konfu iz "MOj komp" se uopće isplati stavit 8800 gt G92 , kao sekundarnu karticu? Nije mi jasno koja je procedura , samo upiknem i to je to? Imam neki link s detaljima? |
![]() |
![]() |
#507 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
bolje neku 88 GS ili 96 GSO,96GT...mislim,ovo je ociti overkill,no nece skodit ako ju nabavis za dobru cijenu,samo moras instalirat physX,mozes ga skinut zasebno,a dolazi sa nekim igrama vec,tipa metro,blur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#509 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ja takodjer, kao kolega od prije par postova, planiram ubosti neku nevidiju ko sekundarnu grafu tj. samo za physx.. Znaci trazim: -sto tisu grafu -sto manje gladnu struje tj. sto hladniju -po mogucnosti single slot (ali nije obavezno) Sve u svemu mora samo vrtiti fiziku i to je to... Gledam po njuskalu, ima par G92 cipova povoljno ali zahtjevaju dodatno napajanje, pa bi radije isa na nesto stedljivije po pitanju potrosnje.. Bili GT220, 8500GT ili 9500GT mogle odradjivati posao, ili je pak bolje ciljati na nesto jace grafe? Preporuke, komentari dobrodosli... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|