|
![]() |
#993 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pogledao Lie To Me Fora serija, jest da inače ne volim proceduralne serije, ali ova me dojmila. I da sva ta znanost o laganju oko koje se serija vrti je postojeća, nikakvi bulšitovi to nisu ![]()
![]() |
#994 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao sam pilot serije Pionner One, ima potencijala, jedva čekam nastavke. Radi se o novoj koncepciji, serija se neprikazuje na tv-u već je osnovno sredstvo za distribuciju torrent te je legalno da nebude zabune. Citiraj:
@Fre@k Navodno je Sean Murray potpisao novi ugovor za još x sezona tako da neznam, vjerojatno će i ostali a i nebi potpisivo da nema novih epizoda.
![]() |
![]() |
#996 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Počeo gledat Dragon Ball Kai, ufff što me hvata nostalgija za vremena kad sam ko klinac prvi put gledao DBZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo dosao je i warehouse 13 ![]() ne da je dobar, nego odlican :-D taman sad ce i ovaj white collar doci (i eto mi veselog ljeta)...jucer sam pogledao rubicon i The gates izgledaju mi obecavajuce, pogotovo rubicon ![]() @pupo vidio sam da su potpisali ugovore, cak je vecina ekipe potpisala za daljnji nastavak...nebi bili normalni da ju ukinu, jel mi jedino taj NCIS pase od svih tih silnih (cis NY, cis LA, bones...itd itd)
![]() |
#999 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Od ponedjeljka krecu "Mucke", HRT 2 @ 20:15 h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1002 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1003 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja ljubomoran, jer sam ja "ko klinac" odrastao na najmanje 20 godina starijima Blakeovoj sedmorci i Orginal galaktici. Polurknem ih i sad, unatoc zastarjelosti. To se zove nostalgija ![]() Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 07.07.2010. u 19:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
OMG, thats the funky shit
|
Citiraj:
Probao gledat taj Identity nije mi sjeo i nakon negdje pola epizode sam zgasio, presporo mi to ide... A White Collar se iščekuje ![]()
![]() |
![]() |
#1006 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Guest
|
Citiraj:
Za Identity bum vidil nakon nekoliko epizoda. |
|
![]() |
![]() |
#1008 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa normalno je da Britanci imaju manju količinu novih serija kad ih većinu producira BBC, dok Amerikanci imaju veći broj televizijskih kuća i time najmanje 60 serija svake sezone. Inače, slažem se da su britanske serije kvalitetnije, neke su stvarno izvrsno napisane i ne rastežu se u previše sezona nego imaju 8-10 epizoda po sezoni. Mad Men jedna od boljih serija u zadnje vrijeme, prikazuje šezdesete godina 20. stoljeća u SAD-u. Četvrta sezona počinje 25. ovog mjeseca. House je krenuo dobro, prve tri sezone su bile najbolje dok kasnije polako opada kvaliteta. Nestao je onaj šarm s početka i sad se sve više pretvara u neku pretjerano dramsku seriju. Lost je isto bio najbolji na početku, prva sezona gdje su se svi pitali što će se na kraju izroditi iz tih svih misterija. Isto jedna od rijetkih serija koja nije proceduralna, gdje se svaka epizoda može gledati odvojeno, nego treba pratiti otpočetka. U kasnijim sezonama je bilo previše natezanja i ostalo dosta neodgovorenih pitanja, a moglo se prije završit ako se htio ovakav kraj. Mentalist po meni isto relativno dobra serija, za razliku od ostalih sličnih poput NCIS, CSI gdje je glavni lik neki ozbiljni tip i ima komične sidekickove, ovdje je obrnuto. Sve u svemu, slabo se pojavljuju dobre i originalne serije, one koje počnu dobro obično kasnije nastave bez inspiracije, većina su klonovi nekih rješavanja zločina i kojekakvih sapunica, a sad u zadnje vrijeme je iznimno popularan žanr vampira, vukodlaka i ostalih raznoraznih beštija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa to je ko recimo Hustle, svaku sezonu iscekujem vise nego ista, i onda samo 6 epizoda i onda mi dodje da zaplacem ![]()
![]() |
#1011 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Lost Red dwarf |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Rescue Me: se meni cini ili je nova sezona losa Kakva je Eureka, neda mi se pogledat novu epizodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#1014 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Haven 2010 Citiraj:
Jučer pogledao, ne čini se loše ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
u zadnjih godinu i pol pogledah (nisu poredane po vremenu gledanosti, jer sam neke i nedavno pogledao do kraja, dok neke jos traju...) : Lost My name is Earl Psych Reaper Smallville Supernatural The 4400 The Big Bang Theory The Pacific i jos neke, ali se nemogu sjetit tocno koje ![]()
![]() |
#1020 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Upravo gledam Unnatural History... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|