|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ništ od diabla, odgodili su ga jer je grafika zastrajela, sad rade graficki engine kvalitetom poput risena ali i dok to naprave doci ce ljeto i novi DAO expanzija a bioware je ionako iznad blizzarda, a u jesen i fallout NV a to su igre koje ce uz Bioshock 2 uzet svu lovu i nitko im nece kupit tog jadnog diabla, pogotovo jer izgleda kao wow a wow je za djecu,to uopce nije igra nego igrica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
koji lumen gospe! ![]() mislin da je neka kultura foruma da kad iznosiš neke vijesti i događaje da to potkrijepiš nekim linkom di si ti to sve pronašao i zaključio, ili nekim slučajem ti otac radi u Blizzardu ili Biowareu pa ti znaš ko je iznad koga i slično... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Uvjeren sam da će to biti bomba od igre kada izađe, oni jednostavno ne smiju to sfušati, bilo bi to svetogrđe ![]() Na kraju krajeva što se mene tiče, može to biti i Diablo II sa grafičkom podrškom za visoke reze i novom pričom, ja prezadovoljan ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
|
Ispričavam se na double postu ali ovaj teaser sam jednostavno morao linkati ![]() Diablo III's Female Monk Spotted on Camera
![]() |
#245 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Blizz je takav, nece sigurno izbacit nesto kaj nije gotovo i onda kad to izbace pokorit ce svijet opet. Imaju 4 igre koje igra vise igraca neg pola ostalih igra ukupno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Neznam e sam to vec reko al mene taj monk podsjeca jako na gambita, moj najdraži x-man defninitivno. I znam da je diablo stari imo više spelova al ovo mi se cini da ce se za različite bossove/mobove koristit različite kmbinacije splova komboi itd. ljepo igleda, nekak puno zanimljivije od brbarina npr skojim radiš samo ww i onaj charge ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
|
Evo je i Xena Princeza Ratnica ![]() Diablo III Female Barbarian Revealed Citiraj:
![]() Kad će neki tata mata od swordova obučen u limenku (aka Paladin)? To ja čekam ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 03.03.2010. u 14:40. Razlog: typo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
|
![]() |
#252 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() podjelit će igru na expanzije i u svakoj će bit drugi lik za igranje, a za multiplayer se nadam da će bit dovoljno kupit samo jedan dio i da će bit otključani svi likovi, a za singleplayer ko voli odigrat sa svim likovima nek "kupi" sve expanzije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
To što si sad napisao nije razmišljanje zdravog razuma. Mislim, prodavat igru i onda posebno da kupuješ likove, pa ni Diablo u imenu me ne bi natjeralo da ju kupim onda, sumnjam da sam jedini. Smoke less weed dude... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Nekako mi je logičnije da se odmah može igrati sa bilo kojim od do sada objavljenih likova pa kada dođe ekspanzija s njom u paketu dođu i još dva lika npr. kao u dvojci (Druid i Assassin) i tako će po meni i biti, zašto bi mijenjali već prokušani recept? Ne drži ti baš vodu ta tvoja filozofija ![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
|
Citiraj:
volio bi da sam u krivu, ali pogledaj samo sa StarCraftom II kako će bit, 3 rase 3 expanzije, a za battle.net dovoljno samo jedna expanzija za igrat, i sad sa Blizzardovog stajališta zašto nebi isto napravili sa Diablom III? (nekažem da se slažem sa njima kao igrač i kao potrošač), ali ako ti nije jasno do sada velike igre čučaju pineze na DLC-ove i expanzije koje sama igra donosi sa vremenom,a ne samo napraviš orginal i to je to. Nažalost sve je to samo biznis danas i niko te ne pita za mišljenje (nas igrače koji to kupujemo i igramo), pa ko voli nek izvoli! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#257 | |
|
Citiraj:
Diablo II koncept je bio toliko uspješan i samo bi idiot išao to mijenjati.
![]() |
![]() |
#259 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Ak Blizzard napravi isto sa Diablom III ko kaj je vec napravil sa SCII, onda ce to napraviti iz cisto financijske racunice. Ziher si misle 50$ po liku ko kaj bu bilo za SCII kampanje. Njih je definitivno pokvario uspjeh WoW-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
|
Diablo III Male Wizard, Expansion Revealed Citiraj:
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
Šta ste se svi ukokodakali, pa iz bete SC2 se vidi da su igrive sve 3 rase što znači da će vrlo vjeroatno biti i igriva kampanja za sve 3 rase a druga dva anstvka će doći kao dodatne kampanje i neke nove jedinice...A D3 će vjeroatno izaći kao d2 par igrivih klasa, vjroatno sve ove već objavljene sa dodatne dvije možda po ekspanziji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
|
Evo, ako je netko posebno nadahnut ima priliku ![]() http://www.tomshardware.com/news/wow...blo,10807.html
![]() |
#263 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
malo starija vijest, ali mislim da nije bila ovdje uglavnom diablo III neće koristiti DRM ![]() http://www.tomshardware.com/news/dia...drm,10528.html
![]() |
#264 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Tek sa ekspanzijama ce doc kampanje za ostale rase. Bilo je sve to na blizzconu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]() |
#268 |
|
![]() |
#269 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto vec vidjeni filmic i features iz igre, alo ovjde je objavljan release date na kraju filmica ![]() Woohoo http://www.gametrailers.com/video/gc...blo-iii/703736 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Klasičan Blizzardov release date, "it'll be done..." Dajadili su i Bogu i vragu sa tim ![]() Ali jedva čekam igru, nažalost nema mog voljenog Necromancera i Druida, sa kojima sam najviše volio igrati dvojku. Samo se nadam da će imati D II mogučnost ponavljanja, igru sam prešao 20 puta na svakoj težini i sa večinom likova, upravo je zbog toga i brilijirala, nije dosadna, uvijek kada zvršiš igru pa počneš na večoj težini igra bolja i uzbudljivija.
![]() |
|
|