|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se Top gear počel pomalo gadit . NJihovo uništavanje savršeno ispravnih auti kao hokej sa Swiftovima (to mi je bilo najbolnije) ili u ovoj epizodi onaj Hiliux ispod cerade ili predobri Sparco sicevi pod ogromnim dimnjacima itd. Sve to nije vrijedno zbog malo smijeha i kao dugogodišnji ljubitelj auti to nikako ne odobravam. Ređe gledam MC12 na ringu nego nogomet sa novim autimu za koje bi trebal radit 5 godina da ih otplatim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
To sam i ja pomislio... Da mi daju onu mazdu323 s autootpada, bio bi sretan... A lacceti i ostali bolji auti, eh... Al jbg, oni imaju para koliko god zele i sve ce raditi za malo vise smijeha...
![]() |
#1083 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Koji će im vrag to auto onda? Hilux nije propatija puno - malo su se gume otopile, ali auto je više-manje OK ![]()
![]() |
![]() |
#1084 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Pa ljudi 'bacaju pare' na miljon gorih nacina. Kako svi drugi ljubitelji auta to odobravaju? Zaje_ancija, i to dobra, a od gledanja nabrijanih auta kako drapaju po stazi bas i nemam nis jer ga ne mogu voziti, gust je, al' Top Gear mogu gledat 20 dana zaredmo po 10 epizoda dnevno, dok 20 krugova po ringu 20 dana zaredom - nema sanse.
![]() |
![]() |
#1085 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Uostalom ja sumnjam da su taj Hillux držali na smeću ili di već, jer to je rijedak auto, posebno tuniran,vjerujem da su to izmislili da bi ispalo veća fora...
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
ma onaj hilx je cisto proforme stavljen ispod cerade onako, vidi se po karoseriji da je to bilo negdje garazirano. al istina, oni zabave puno milijuna gledatelja i uniste jedan auto od 10-20 tisuca eura, a zarade od emitiranja, majca, kapica i ostalih reklamnih gadgeta milijune i milijune. pa bila je cak prije 2 godine mislim rasprava oko J.C. place...bila neka cifra da ti pamet stane po epizodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ok samo mi bilo zao skoljki,auta i nije bas... iscekujem iducu epizodu,ovu sam gledo sa curom i fkt smo odvalili... pogotovo na dio sa robinom i prvo prevrtanje...ona se po podu bacala ![]() i naravno HOCU R.S 250 !!! ![]() ![]()
![]() |
#1088 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stigao je novi broj u sve bolje opremljene trgovine |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Baš se danas pitam dali je prošlo 7 dana od prošle, kad ono - je. Crap, upravo nabavljam, a sutra radim cijeli dan, pa moram sad pogledat, dakle dok pogledam bit će oko 2h, a dižem se u 6h ![]() 4 sata spavanja a onda 12 sati rada, kofein day ![]()
![]() |
#1090 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja sam upravo pogledao i onako nije extra cool epizoda ali može proći, fora mi je kako se je stigić prevrnuo u trokolici =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
|
Pogledao, predobro ![]() Bolje nego prva epizoda ![]() Prejako kad Hammond kaže sa onim trubadurima u BMW-u: "we'll have some explaining to do if we crash" ![]() ![]() Mercedes je prejak sa svojom prvom brzinom, odnosno rikvercom ![]() ![]()
![]() |
#1093 |
Premuim
|
Pa kad vec prodje tjedan dana? Koliko ce ova sezona imat epizoda? Procitao sam negdje da ce ih bit 8-9... To ce bit za ispucat preko ljeta, al premalo je to... Evo ja cu novu epizodu pogledat poslije rucka...
![]() |
#1094 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
"james, stop fingering studio .... " ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ima tih sitnica brdo, fingering i blower job su vrhunske... a rezultat na track dayu i dodavanja minute, pa ubacivanje gane (ako sam dobro čuo) nakon komentara na urugvaj. njemački uopće neću spominjat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premuim
|
Dobra epizoda.. Prepuni fora kao inace... Jedva cekam novu epizodu... Idem sad rucat ![]()
![]() |
#1098 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Nisam pogledao ni prvu ni drugu, trenutno sam u procesu kupovine obije. Gledao sam samo na YT prvih 10ak minuta prve epizode. Danas je praznik, dvije epizode za redeom. ![]() EDIT: Pogledao obije epizode. Prva mi je dosta bolja od druge. I nekako mi se cini da je onaj Stigov njemački rođak nesposoban vozač.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 05.07.2010. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
|
My insides are very good ![]() ![]() ![]() Kad je Hammond vidio kak je malo bodova dobio, pa pomisli da je dan prije išao 150 MPH na autocesti, oznojio se ![]() nešto u tom stilu kad je Herr Stig išao sa BMW-om ![]() "Jeremy, have you noticed how much right-hand turnes there are in the beggining of the track?" "Yes I have James, I certinly wouldnt want to drive in a BMW with a welded suspension" ![]() ^^ a BMW ima zavaren ili zašarafljen amortizer na lijevom prednjem točku A Hammondu oči ispale ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.07.2010. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: draksa. 06.07.2010. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
|
Ja jednu stvar nikad nisam skužio, i u prošlih 14 sezona, nikad nisam uhvatio "objašnjenje". Zašto u Velikoj Britaniji nema Opela!? Znam da je Vauxhall Opelova firma, ali ne kontam, u TG-u nijednom nisu spomenuli Opela
![]() |
#1103 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Opel nastupa pod tim brendom u UK i u Australiji ako se ne varam. Sad, zašto je to tako - nisam siguran, ali ima više takvih slučajeva sa drugačijim imenima za različita tržišta.
![]() |
![]() |
#1105 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
australija = holden, usa = saturn (GT i astra) kina = buick (ali mislim da imaju za sada samo insigniu)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Naznam ako ste ovo vidjeli http://www.topgear.com/uk/videos/jam...3%20-%20090710 http://www.topgear.com/uk/videos/jam...Mode=this-week
![]() |
#1110 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Cini se da ce Barrichello biti u vecerasnjem TG-u, jer na BBC-u dok je dijelio utiske poslije utrke je rekao da gledamo TG. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|