|
![]() |
#1261 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
RS ponovno radi i ima novosti ![]() promijenili su pakete tj stavili su sve u jedan i sad imamo puno bolju kontrolu prometa detalji Citiraj:
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ovo postaje pravi joke. wtf. stvarno su glupi ako su mislili da se useri nece bunit. i sad opet izmisljaju neku toplu vodu. meni sad opet nije jasno nista. imam na stranici opciju extend rapidpro i charge traffic. sta radi koja od njih? ako sam dobro skuzio za 99 rapidsa dobijem 30gb traffica i to je to. to mi traje 30 dana? ali me buni sto mi sad pise: RapidPro paid until:11 hours 56 minutes Traffic left: 2877mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ljudi potrošite te "prditse" i odite lijepo na hotfile. meni je pred kojih mjesec dana istekao RS pa sam si uzeo HF na 1mj. za probu i puno mi je bolji. Sada kada istekne uzimam ga na 6mj. i miran sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
opet nešto novo ![]() najviše me smeta kada sam naviknut na određen princip/funkcioniranje i onda se to stalno mijenja. sada mi je već dosadno pratiti stalne promjene, također ću se prebaciti na neki drugi hosting (vjerojatno HotFile). ne skidam puno, ali kada treba nešto nabrzaka poskidati, dobro dođe. bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Sada je jeftinije i povoljnije nego prije, evo računice! Prije za acc 90 dana cijena u grubo 20 EURa! 90 dana x 5 GB = 450 GB x happy hour = 4500 GB traffica Sada za 20 EURa dobiješ 2000 rapidsa! 99 rapidsa = 30 GB traffica ili 30 dana, dakle 90 dana = 297 rapidsa i 90 GB traffica, ostaje 1703 rapidsa za promet! Rata za 5 GB traffica je 14 rapidsa Konačna kalkulacija za 90 dana je: 90 dana = 279 rapidsa = 90 GB 1703 rapidsa /14 = 121,6 x 5 =608 GB ili ukupno 698 GB x happy hour = 6980 GB traffica Dakle prije je bilo za 20 plaćemih EURa 4500 GB traffica a sada je 6980 GB traffica! Dakle generalno gledano za istu lovu dobiješ 55% više traffica! Zadnje izmijenjeno od: mikoli. 07.07.2010. u 07:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Stvarno neznam šta im je ovo trebalo. Nepotrebno kompliciranje, mijenjanje pravila svaki dan... Potrošim ovo sitno šta je ostalo i onda prelazim na HF. Jeftinije, bez ikakvog limita, sve što ima na RS-u ima i na HF-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
i poanta RSa nikad nije bila u kolicini traffica nego vremenski ... znaci ako je uzmem na 3 mjeseca imam na 3 mjeseca i amen, ovako mogu za te pare spiskati to u mjesec dana i blah ... a druga stvar je sto nije bitno jer jeftinije ili ne, poanta je da nema vise bodova ako netko skida tvoje stvari te vise nema razloga da netko uopce uploada na RS osim za privatne potrebe, sto nas dovodi da ce biti sve manje RS linkova, te ce se manje GB i trositi.... A i nisam siguran koliko ce ovaj model vrijediti, moguce da za 3 dana opet nest drugo izmisle .. Uglavnom, imam i hofile i megaupload neograniceno i briga me ... a rs cim istekne stavljam na hold dok se ne promijeni nesto ili dodje bas neka hica pa si uplatim 5€ da imam 100 ili koliko vec GB... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
RPG player
|
od 2 u noći do 10 ujutro traje happy hour na RS kada premium useri troše 10% prometa tj skineš 1000 MB ali ti na RS uzmu 100 MB
![]() |
#1273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nakon sto sam dugo godina bio RS Premium korisnik, ovo njihovo zadnje sto su napravili me natjeralo da razmislim o drugom sustavu. Tako sam uzeo Hotfile na mjesec dana za $9 da testiram. Zasad sam dosta zadovoljan, cini mi se da je Hotfile sada ono sto je RS nekad bio - neogranicen download uz vremensko trajanje premium accounta. Download materijala za Hotfile hvala Bogu ima dosta, a mislim da ce ga biti samo vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Upravo ovo što je kolega iznad rekao,uplatiš 3/6/12 mjeseci i imaš uvid koliko trošiš i koliko ti još traje account,a koliko znam,dnevno se moglo oko 25 gigi skinut. Ovo me sada zbunjuje i hvala,ali ja prelazim na drugi hosting servis.
![]() |
![]() |
#1275 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
i to jos uvjek postoji/vrijedi? nisam imao pojma o tome. ja bih skidao puno puta cjelu noc, ali iskreno nisam nikad provjeravao previse promet. kad bi dosao do limita, cekao bi dan-dva i koristio ponovno. pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
RPG player
|
da, to još traje i dalje će trajati jer to je za sad jedino što drži puno usera na RS npr hotfile i MU nemaju dnevni limit, kupiš acc na 1,3,12.... mjeseci (MU čak daje doživotni za 200 dolara) i skidaš dnevno koliko hoćeš
![]() |
#1277 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Gledam vanjske forume koje pratim, svi prelaze na HF, MU i sl. RS ce ovime otici u bananu, pritisnuli su ih RIA i slicne kako li se vec zovu derikoze i sretno doba za njih je proslo. Ostali sad ulaze u to "sretno doba", koliko ce trajati vidjet cemo
![]() |
#1278 | |
RPG player
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1279 | |
RPG player
|
Citiraj:
ima puno više opcija nego stari, skoro kao RUM ![]()
![]() |
![]() |
#1280 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam na IDM-u, jedino mi fali opcija da svakoj datoteci mogu odrediti brzinu skidanja, što nemogu, pa ako stavim preko noći 30-ak part-ova da se skida mogu samo istu brzinu podjeliti. Dali se na RSM-u može postaviti brzina za svaku datoteku posebno?
![]() |
#1281 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Gledam taj megauplod i mislim si da uzmem jedan akaunt a kad ono ako ga uzmem nemam sta skidat jer je sve večinom na RS-u -.- .. jadno ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
RPG player
|
da, samo oni koji rade puno mirrora i oni koji to ni prije nisu radili za pare i nagrade koriste RS dalje, a tih je jako malo ![]()
![]() |
#1286 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima koja dobra duša da mi pošalje 8 rapidsa tak da mogu spucat 99 na onaj paket a malo mi fali ![]() edit: evo nađoh i svoj ID EBD1B0175D0DA3EEA1D7DCD82FE80417 Unaprijed hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Enter Sandman. 03.08.2010. u 22:50. Razlog: id |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|