|
![]() |
#721 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#722 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#723 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ajmo Urugvajci, potjerajte i zadnjeg Srbina kuci ![]()
![]() |
#724 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Hmmm, koju kolekciju da si obučem večeras za šetnjicu? 2000. 2004. ili 2008.? ![]() http://www.pohrani.com/f/3M/Sz/Kg51iqe/p7020027.jpg
![]() |
#725 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovo trece je majica il dres? ![]()
![]() |
#726 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Di neš Brazila - baš mi je drago šta je Nizozemska prošla. Brazilova igra: brza kontra/uletavanje u full speedu prema 16-ercu. U slučaju da izgube loptu - dobiju kontru - lomi noge/fauliraj.
![]() |
#727 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Koja drama na Gana-Urugvaj, pogotovo kraj ![]() idemo na 11-erce |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Suit up!
|
DAaaaaaj koji triler. Kao da je netko režira utakmicu, a kraj je za anale ![]() Sve mi se čini da će Ghana izgubit jer su sad zayebali kraj i pa im je moral...
![]() |
#739 |
Suit up!
|
Jedni Ghanci, a baš su zaslužili da odu dalje ![]() Urugvaj je igra pametnije (ruka ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Gana mi izbacila amere, tako da ne mogu reci da mi ih je zao. Ali da je tekma odlican materijal za film - je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
strasno........ da mi je netko rekao da ce ovako biti posljednjih dvije minute, rekao bi da sere na kvadrat.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Strašna tekma...al ima muda ovaj gyan...pucat opet,nakon kaj je fulao penal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Sada iskreno bi volio da švabe pobjede, iako je Argentina jaka.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Steta, bas mi je zao Gane jer su bili bolji i u regularnom dijelu i u produzecima, ali eto nisu uspjeli. Nema se sta predbacivati Gyanu, puknuo je jako i visoko kako se inace i treba pucati, ali je ostao malo previse nagnut unatrag. Bio sam pred tekmu na strani Urugvaja, ali su me kupili Ganci svojom igrom. Prozvao sam kako ce Abreu pucati, bas sam starom rekao sada ide panenka i ono el loco za povijest.. Danas su losije repke prosle, nadam se da ce sutra biti obrnuto... Ne znam zasto se sere po Brazilu, bili su po igri u top 5 ekipa, sta su Urugvaj, Paragvaj, Nizozemska...igrali bolje? Da su igrali Joga Bonito i spusili, rekli bi da ne mogu igrati cirkuski nogomet i proci, da se treba uraditi Mourinho i te sheme...sami licemjeri kojima nikada nije dobro...Svi samo gutaju novinarska slova te rijetko tko promislja svojom glavom... Inace Spanjolska je moj pick... |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Bili su do sad dobri ali su izgubili od boljih. Brazil mora igrat atraktivan nogomet a ne ovako ziheraški kako su igrali na ovom prvenstvu, jer to jednostavno nije brazil. Sutra idem po dres od narančastih ![]()
![]() |
![]() |
#747 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() No meni je osobno draze da Nizozemska dobila, ako sam dobro pratio ukoliko Argentinci dobiju (a nekako bi vise da nemci) idu na narandaste sto mi je draze nego da je Brazil-Argentina repriza juznoamerickog kupa.... Ovak bu zanimljivije ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Drago mi je kaj je Nizozemska prošla, poslje Argentine oni su moji ![]() Ali kaj je da je, ono kaj su oni radili tj fulali u drugom poluvremenu to je sramota i da sam im trener steral bi ih .... Pa da se vodi 10:0 nemreš mi ono fulati i tak nezainteresirano ulaziti u njihov 16-arc. Svaka im čast no da su popušili na kraju gol smijal im bi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|