|
![]() |
#5731 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Unthinkable terorizam, nasilne medote ispitavanja, odlicna gluma bez glupih naivnih scena ili hepi enda, S.L.J. u predobroj ulozi. sve to spakirano u film koji govori stanje realno kako jest, ne samo u stranu velesila (amerike, jel). cak imam dojam da je scenarij napisao netko tko je protiv americke politike, ili barem nepristran ![]() definitivno preporuka za film, triler-drama koja nema rupa u scenariju (barem ne ocitih i prozirnih prosjecnom gledatelju). 7,5-8/10, ovakve filmove treba gutati svakodnevno....... nasa trenutna reala.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5733 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Definitivno preporuka, stavrno film ostavlja bez daha do zadnjeg momenta Brothers (2009) Priča o dvojici braće koji "preživljavaju" američku stvarnost. Moja ocjena 8/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5734 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pogledao danas Le missionnaire, zabavno sa par dobrih fora, uvijek su Francuzi znali napraviti dobru komediju
![]() |
#5735 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
moze preporuka starih mafijaskih filmova ?! tipa Scarface, blood in blood out (genijalan), kum premda mi je onako, malo dosadan- dramatican ove novije akcije sa mafijom mi se ne mogu sakriti iza gore navedenih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5736 |
Guest
|
http://www.imdb.com/title/tt0029870/ tridesete i četrdesete su prepune dobrih filmova. Poškicaj još neke od Cagneya i društva. |
![]() |
![]() |
#5737 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni jedan od jačih takvog žanra... http://www.imdb.com/title/tt0106519/
![]() |
#5738 | |
Registered User
|
Citiraj:
Preporuka za Road to Predition (2002) nije star, ali ja ga upravo pogledao, odličan, puno bolji od The Untouchablesa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#5740 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#5741 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
jebate... koliko preporuka ! ![]() ![]() hvala momci ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5742 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
City Island dobra mjesavina drame i komedije, kraj mi je najjaci ![]() 7/10 The Maiden Heist komedija o cuvarima u muzeju, relativno zabavno, dobro za ubit vrijeme 6,5/10 Mamma Mia blah, dosadnjikavo, jos k tome mjuzikl (fuj), nije mi se ni dalo do kraja pogledat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5743 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5745 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() napokon, vec sam pomislio kako jedini imam krivi pogled prema komicnome. realno, na koliko scena si se nasmijao?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5746 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Nisu mi nešto komedije.. Postale su mi mrske i dosadne.. Najbolji film koji sam gledao u zadnjih 6 mjeseci je definitvno Građanin opasnih namjera (Law Abiding Citizen). Ne znam kako je na Dnevnik.hr dobio ocjenu 4/10?! Pa tko piše te recenzije? Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 29.06.2010. u 01:43. |
|
![]() |
![]() |
#5747 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#5751 | ||
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5752 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#5754 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
I koji su dojmovi? Jel sux ili je dobar horor? @Litho Hvala na preporuci, cudno da nisam vidio taj film kad je iz 2003, a morat bit dobar kad glumi Jean Reno. Ah, francuski film zato ga nisam gledao. Ipak ameri uloze 100 miljuna dolara vise u reklame nego ostali, a pola filmova kopiraju. Zivio kapitalizam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5755 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Shutter Island - pogledao ga s pauzama u tri dana - 'nuff said. Zadnjih pola sata sam se smijao greškama kod izmjene kadrova (Snimaju Lea dok gleda u daljinu, prebace se na drugog lika, a Leo gleda u njega. film je od razgovora na trajektu pun tih fora ![]()
![]() |
![]() |
#5756 |
Registered User
|
Hot Tube Time Machine (2010) - Napočetku filma sam se nasmijeo na par dobrih fora, poslije mi je bilo onako onako, nemogu reći da nije bilo ništa komično, meni osobno 2 - 3 scene, prelomni trenutak mi je buđenje poslije kade, tu film ide nekako silazno. Što se tiče glume dosta je uredu, samo mi Cusack nikako ne sjeda kao glumac, a još manje kao komedijaš. Film dosta vuče na mamurluk. 6.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5757 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledal jučer "ROBIN HOOD" 2010 I film je odličan, ima svega, od povjesnih činjenica, komedije pa do spektakla. Odlična glumačka postava! 8/10 -jedino je bila šitara kaj je bilo mjesta samo u prva dva reda, i uzel drugi sredina i ozbiljno, nebi to nikom preporučal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5758 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#5759 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Kod mene dolazi u obzir samo zadnja 3 reda u kinu, inace ništa od gledanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5760 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Circle of Pain - 0/10 samo jer mi se da pisati, zaista ocajan film, totalno klišeji i nerealni prikaz borbe. Crnci - ovo ni za nulu, domaca produkcija me zaista nekad iznenadi koliko nisko moze pasti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|