|
![]() |
#451 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#452 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
To ti je isto kao i hrana, može biti najukusnija, ali ako je servirana kao napoj, sumnjam da ćeš uživati u njoj kao da je prvoklasno servirana. I, kao što je kolega sa foruma rekao, kad recimo dođeš u neku trgovinu kupiti jednu sitnicu, ako je izbor dobar uzmeš još 10 stvari koje nisi planirao, a ako nemaš izbora, ništa i ne kupuješ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Znači ti nisi oštećen ni zakinut za ništa zbog toga što je trgovina mala, samo to ističem. Većina ovih trgovina je bazirana na web shop i na naručivanje, logično da ne možeš očekivat da u trgovini drže masu periferije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ADM nije web shop niti je baziran tako
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
I meni isto kada citam tvoja trkeljanja i pametovanja... Ali eto, gospodine Pametni, samo za vas: http://www.adm.hr/news.php?news_id=37#newsid37 Odskrolaj s misicem prema dole pa ces naic na najcesca pitanja o ADM-u. Nama je najinteresantnije ono prvo, koje kaze: Pitanje : da li je ADM samo web shop ? Odgovor : NE, ADM su primarno trgovine. Imamo dvije trgovine i jednu slušaonicu high end audio opreme.Znači , ADM ima 3 poslovnice : ADM je kako pise, primarno TRGOVINA. A to sto ima u sklopu trgovine i kupnju preko interneta je samo plus... I jedan smajlic samo za tebe: ![]()
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Banned
|
O bože... Ajd gledaj, njihove trgovine drže većinom potrošni materijal, nešto periferije i to je to što se nalazi u njihovim trgovinama i što možeš doći i kupiti na licu mjesta, čim želiš nešto ozbiljnije to se NARUČUJE. Znači, imaju veliku ponudu ali se sve naručuje i onda ti dolaziš po to ili ti se dostavlja doma (web-shop). Zašto je to tako objašnjeno je već 150 puta tu na forumu, distributer-lager blablabla. Ja nisam rekao da je adm SAMO webshop, očito ne čitaš s razumijevanjem, dok si ti rekao da ADM nije webshop iako nas uredno pozdravljaju na njihovom sajtu sa >> Dobrodošli u Acquisitum Magnum web trgovinu. Dakle, da ponovim svoj post gore: Citiraj:
I mogu oni za sebe napisati da su primarno trgovina kad svejedno ne drže 10% stvari iz ponude u toj svojoj trgovini, nego moraš naručiti. Nasuprot ovakvom načinu kupovine imaš baš IT centre tipa bivši ve-mil, znači velike trgovine sa velikim izborom gdje kupuješ na licu mjesta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
Zanimljivo... U ADM sam potrosio desetke tisuca kuna i nikada se nije nista narucivali vec je bilo bas Cash & Carry... I bio sam neki dan kod njih... I samo na policima je bilo izlozeno nekih dvadesetak kucista, oces jeftinih za 200 kn do CM HAF-a, Anteca 1200 itd... al ok, svi znamo da su kucista potrosna roba... No dobro, da remiziram, ADM je trgovina, nije veliki centar kao Ve-Mil ili bivsi HG Spot ali je trgovina. Nego, jesi ti ikada bio u ADM-u?
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Banned
|
Jesam dok su bili na staroj lokaciji, da li im je sad trgovina veća to neznam, ali znam sigurno da i dalje bez obzira na ta kućišta što spominješ to i dalje nije ni 5% njihove ponude. To da si potrošio desetke tisuća bez da se išta naručivalo mi je toliko smješno da prekidam bilo kakvu daljnu raspravu jer vidim da nema smisla. Osim toga, tema je protis, a mi odlazimo u offtopic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Znam da je Offtopic ali moram se nadovezati. ADM je normalna trgovina koja ima mogučnost kupovine proizvoda preko interneta. Također sam milion puta došo po određen hardware bez predhodne narudžbe ako se nevaram nekoč nisu ni imali mogučnost trgovanja prek interneta ali nisam 100% siguran jer davna su ta vremena. Također sam vidio hrpu ljudi koji su tamo došli i na licu mjesta uz savjete prodavača slagali cijele konfiguracije i sl. Inače, nova lokacija im je veća od prijašnje i hrpa stvari je na policama (od kučišta do pokoje matiče). btw ima i Konzum online naručivanje i šta ga to također smješta u webshop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Banned
|
Citiraj:
Je, ADM je trgovina, nitko ne kaže da nije, ali ti u toj trgovini nemaš ni 'd' od ukupnog dostupnosti proizvoda. TEK u webshopu ti se nudi sve iz njihove ponude, ne nudi ti se u trgovini na policama, ali znam da nisi ni sad shvatio, nema veze, bit će bolje. A i jak ti je komentar da im je hrpa stvari na policama, od kućišta do pokoje matične, lol. Šta je ostalom masom matičnih? Šta je hardovima, procesorima, napajanjima, laptopima, monitorima, printerima i ostalim stvarima, pogotovo skupljim, jel sve to drže u trgovini i imaju na policama? I daj kani se konzuma, vidiš da ne znaš ni pravilnu usporedbu dati. E i da, ubaci koji put i ć u text, imaš ga tamo desno od č. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
Serenity now! Čestitam. Dokazao si da ADM nema apsolutno svaki artikal kod sebe u prodavaonici koji ima na ponudi na webu. Tko ima? |
![]() |
![]() |
#464 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Drugi par cipela je njihov web shop koji je bolji od takvih spec. trgovina i što ljudi koji nisu iz Zagreba misle da su web shop jer ima dostava funkcionira super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
halo? pričamo o hardveru o kojem bi se trebao informirati (o dostupnosti, o detaljima). Al ne, gazda ima 2000 kuna u desnom džepu i ide odmah kupit i7 kojeg tam misli ogledavat i ne znam kaj. ![]() Više puta sam tamo iskeširao po par tisuća i sve su imali što sam tražio. Naravno, par sati prije tak da znam i da se požurim, pošto nema rezervacija. Jednom nisu imali traženo napajanje, kao ni ostale trgovine u Zagrebu osim Linksa. Baš je bila nestašica u svim trgovinama osim u Linksu, gdje mi nije bila sila dat 100 kuna više. ![]()
![]() |
![]() |
#467 | |||
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Neznam kakvi su dućani kod tebe (khm) u Slavoniji ali znam odlično kakvi su u ZG. Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 29.06.2010. u 16:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Banned
|
Citiraj:
Zamolio bih te ako nije problem da drugi put prije nego se ubaciš u raspravu pročitaš bar 10-ak zadnjih komentara, čisto da budeš upućen u sve to jel. Pa baš ja govorim o tome da veličina trgovine nema veze s njenom kvalitetom i da ne treba očekivati da ćeš sve naći na policama. To ne uzimam kao minus ni ADM-u ni Linksu ni Protisu, što očito nisi mogao zaključit kad ulaziš u temu kao padobranac. Inače, ovo su svi artikli iz ADM ponude >> http://www.adm.hr/all_products.php Sudeći po vašim postovima oni to sve imaju tamo u trgovini/skladištu, super, moje isprike zbog neupućenosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
@khm Skroz krivo razmisljas. To sto u ADM-u mozes platiti preko uplatnice ili neta pa ti oni dostavnom sluzbom isporuce komponentu ne znaci da su webshop, ta dostava im je recimo dodatak koji ima donosi vecu zaradu jer naravno narucuju ljudi iz cijele HR. Protis je web shop jer iskljucivo funkcionira na principu plati, mi narucimo pa dodi ili ti dostavimo. Dalje pricas o slabom lageru u ADM-u i narucivanju. Pa normalno da ne mogu imati apsolutno sve komponente, kamo da ih stave sve, vjerojatno prodavanije stvari imaju kod sebe a ostalo dobiju u roku par dana nakon narudzbe, tako funkcionira 99% cash&carry ducana na svijetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Banned
|
Citiraj:
Očito je ovo drugo točno, nisam to znao, hvala za info. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
U četvrtak naručio konfu u vrijednosti 4 somića,petak neradni dan bio,u subotu se javili da slažu,nisu imali proc koji sam htio,rekli da će ga dobit u pon,danas ujutro zvali da je sve složeno i to je to!Sve pohvale sa moje strane!!!!Ako sve bude OK nakon uključenja konfe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#474 | |
Premium
|
Citiraj:
Rijetki su oni kojima se sprdne pa poslje posla idu kupit kilu salate u konzum, ili u ovom slučaju recimo neko fancy kućište tipa Obsidian. I to bez provjere prije, ulete i pitaju, dobe negativan odgovor i odmah popljuju jer to taj dućan ima u ponudi. Kao čovjek, neću to zamjerit tim dućanima jer uzimanje stvari na veliko sigurno nije isplativo za takvu "malu" firmu. Nikad ne znaš što se uzima i kakav je trend kod takvih stvari. Svi smo svijesni koliko tehnologija napreduje i da svakih godinu dana izađe neka bolje u skoro svakoj kategoriji. Koliko će pušinga bit sad s ddr2 memorijom ako se uzimalo na malo više. Kao neinformiranog i tvrdoglavog kupca te shvaćam, ali ako čovjeka... Jedino kaj ADM-u može zamjerit je kaj nema sustav raspoloživosti na webu npr. , no da li je problem provjeriti prije polaska raspoloživost telefonskim pozivom/mailom? Razumiješ? ![]()
![]() |
![]() |
#475 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Tražio sam CX400, nazvao i reko mi tip da imaju par kom i da sutradan dolazi još. Pitao sam jel to sigurno, reko da jest. Guess what? Dođem i nema CX-a... Ljutito sam se pokupio, poslao uvrijeđeni mail i dan kasnije mi vozač na vrata donio napajanje. iskupili se jesu, ali point je da ni informacija telefonom ne mora biti 100% točna.
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
Naravno da ne stoji, jer sigurno nisi rezervirao i mogao je netko pokupit. A sigurno ti nisu rekli koliko ih ima na lageru. Dovoljan je jedan da se kaže da ima, a u međuvremenu ga netko pokupi.
![]() |
#477 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
1. nisi bio u (novom) ADM prostoru a sve znaš o njemu. 2. tema NIJE PROTIS NEGO ADM. Vidi; PC Ekspert Forum > Računala > Ostalo > ADM (Acquisitum Magnum) iskustva Mislim, sve okej, ali ajde malo spusti nos iz visina. p.s. kajkavcima je normalno svugdje pisati č, kao istrijanima naglašavati ć. to ne spada pod iskustvo poslovanja sa ADM-om. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Banned
|
1. Znam. 2. De mi još malo to poboldaj i stavi veći font. Jel ti palo na pamet da su ovi postovi bili u temi od Protisa pa ih mod prebacio ovdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
+ naravno, svaka komponenta ima svoju garanciju koliko piše na računu. Ako on sam zna u čemu je problem- pošalje samo tu komponentu i to je to. Kada prođe godina- također moraš sam dijagnosticirati ili platiti njima dijagnostiku. Barem je tako moje iskustvo- sa slaganjem konfiguracije. Ne znam je li drugačije ako kupiš onu njihovu gotovu konfiguraciju. Stavljaju naljepnice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|