|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
epson dx 7450 ne radi
kupio sam zamjenske boje za ovaj printer sve ih promjenio ali mi stalno kaže kao da su boje prazne,a nisu normalno, do sada je sve normalno radilo sa zamjenskim bojama ali sad NE da li netko zna u čemu bi mogao biti problem,driveri su najnoviji,skeniranje normalno radi,ali kažem printanje nikako pa molim pomoć ako netko zna Zadnje izmijenjeno od: robi64. 26.01.2023. u 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
da li si kupio iste zamjenske boje kao i prije? i koje su to zamjenske? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Rješenje: Uzmi printer pod ruku i u shop gdje kupuješ tinte. Traži da ti ugrade drugu žutu i pred tobom isprobaju. Recimo da si uzeo Colibri Trajne kazete + Colibri tintu za samopunjenje, ta usluga bi ti bila ugrađena u cijenu. Ukoliko je sve OK uzmeš i platiš a ukoliko nije onda vratiš natrag original Epson kazetu pa u servis. Ovako možeš samo očekivati nogu u tur i u servisu i tamo gdje si ostavio svoje novce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
evo probao sam staviti i druge boje ali mi se dogadja isto,da nosim u servis, hm mislim da mi se bolje isplati kupiti onda drugi printer,izgleda da je caka u tome da se ili zaštopala glava ili što već, do sada mi je sa istim bojama sve radilo ok,sad najednom sve ne radi,doduše na momente printer prepozna boje ali za par sekundi mi kaže da promjenim catridge, a oni svi novi stavljeni dakle jer ima neki način da to pokrenem nekako,jednostavno ne mogu niš jer mi kaže da poruku da promjenim boje(catridge) i normalno dalje onda ništa ne mogu ili da ga bacim u smeće |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |