|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
LCD LG problem
Crtu na monitoru sam prvi put primjetio par dana nakon sto sam kupio novi komp. Da li je to moguce da je i ona bila prije, samo sam je sad primjetio zbog jacine kompa ? Ili je to čista slučajnost .... Kada iskopcam VGA kabel, crta je i dalje prisutna. Uvijek je na tom mjestu kao sto je prikazano na slici. Vidim je samo na tamnim podlogama.. ( u igri - tamne scene, pa kad gledam film .. itd. ) Dok surfam, ne mogu je primjetiti. Crta je nekad prisutna, nekad nije. Nosio sam monitor na servis, medutim, tamo su utvrdili da je sa njim sve ok. Lik je pred menom pustio test, i sve je bilo ok. Prema mojem opisu problema, on kaze da vjerovatno odlazi panel. Sad ja pitam vas sta vi mislite ![]() Inace, konig. je ova >AMD Phenom II x2 (3,2 ghz) 555 black edition AM3 > ASRock M3A770DE > Sli. power 2x2 GB ddr 3 , 1333 mhz > Power supply LC power 650w > ATI HD 5850 grafika >UPS Blazer Vista 600 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Itko ???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Jesi probao spojiti na neki drugi komp pa vidjeti da li se i na njemu vidi? Micati kabel, možda je u njemu problem? Nisi rekao ništa o tome da li si tu crtu vidio i kod servisera ili nisi.
![]() |
#4 |
Registered User
|
Nisam probao spajat na drugi komp, trenutno nisam u mogucnosti ( bolest ![]() Probao sam kabel, nije do njega. "Nosio sam monitor na servis, medutim, tamo su utvrdili da je sa njim sve ok. Lik je pred menom pustio test, i sve je bilo ok." Crte nije bilo kod servisera. Ali kao sto sam vec rekao, crta nije stalna. Pa se vjerovatno potrefilo da kod servisera nije bilo crte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ti monitor nije spojen na utičnicu preko UPS-a, uzmi neki voltmetar pa malo pogledaj kakav je napon u utičnici. Probaj zamjeniti grafičku na kratko i vidjeti ponavlja li se isto. Oboje gore navedeno su long shotovi al to mi jedino pada na pamet što možeš probati. Ako se stvar unatoč tome ponavlja mislim da je jedino rješenje novi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|