|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() imam par filmova svojih originala, na DVDu, ali bi ih želio prebacit u neki divx format. pa da moja najdraža djevojka može gledati fino kod sebe kad joj je dosadno, a nema dvdrom na kompu.. e sad, imam Auto GordianKnot, ali mi iz nekog meni nepoznatog razloga ne radi, prekine nakon 6-8min a prije mi je radio, na XP SP1 obični Gordia na kužim, niti mi se da prokužavati... ne tražim dlaku u jajetu. ili imate neku preporuku kako najbolje napravit navedenu akciju? p.s. Valjda me neće banat što ovo pitam, ali ništa ne kradem niti ripam ili slično, moje stvari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
SBV... ali jesi probo dr. divxom istu stvar radit?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
DVD Shrink je odgovor pogledaj malo neka je slicna rasprava nedavno bila i predlozeno je jos par programa
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Čovjek pita za prebacivanje u Divix a ne za kompresiranje DVD-a. Auto GK je meni radio odlično svaki puta kda sam ga isprobao. Kak misliš ugasi se? Javi neku grešku ili.... Gknot je kompliciraniji za upotrebu ali kad ga jednom naštimaš onda je jednostavan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
|
dok sam imao xp sp1, radio je super. a sada kad sam stavio sp2, on nekako jednostavno prekine raditi, javi nekakav error.. ne znam sad više što točno. nakon par minuta, samo bude "finished" u onom prozoru njegovom.. imam Gordian codec pack 1.8, a ne znam koja je AutoGk verzija. neka stara godinu. godinu i pol.. nije mi jasno zašto sad neće da radi više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I meni se je znalo desit da AG knot nekad neće. Milsim u pojedinim stanjima windowsa nije htio. Skini si novi AG knot u zadnjih godinu i pol je izaslo puno verzija.U principu sve radi OK sa SP2 I da by the way, za svaki sucaj probaj i sa drugim izvorom, nemoj stalno jedan te isti video kodirat ak se problemi hjavljaju, da budes siguran da mozda nije problem u izvoru...
__________________ |
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
ma riješio sam, skinuo ver. 1.6. i napravio je. samo što nisam uopće zadovoljan kvalitetom slike. je li bolje staviti da kodira sa xvid ili divx? sa xvid sam stavio bio, i slika je nekako loša... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta niko od vas nije probao Nerov Recode? Meni radi odlično. Smanjim kvalitetu menija i dodataka, a ostavim veću kvalitetu filma i...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|