|
![]() |
#211 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
http://www.4shared.com/dir/32496219/...b/sharing.html To je sa MKE stranice Ja svoj nisam nadogradio, sacekat cu tebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
evo tu se skine odgovarajući fw http://www.4shared.com/dir/32496219/...b/sharing.html priložene su i upute kako se radi, ali ništa posebno, snimi se file na usb stick, ode u meniju na nadogradnja software-a i pokrene file i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Nemaš na TV-u opciju 16:9 ? Kod mene to rješava problem, jedino onaj filmski format 2,35:1 i sl. se neda normalno gledat , moram ga konvertirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Poboljšanja s novom verzijom? Probat ću čim doćem doma, za par dana. Kako vam izgleda kada kliknete info gumbić 2 puta, tamo gdje je kratki opis filma (EPG)?? Meni je tekst pomaknut u desnu stranu i ne vidi se dio teksta. EDIT: Evo stavio sam novi firmware i radi ko urica ![]()
PCAP or it didn't happen Zadnje izmijenjeno od: Mac_F. 19.06.2010. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 18.06.2010. u 16:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() valja sutra po drugi receiver.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj gdje je najbliži MKE servis pa im odnesi / dostavi, ima šanse da oni uspiju "upucat" fw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Koji Nytro? 4001T USB? Prva verzija bez antena loop-a ili druga verzija s loop-om? Koju si verziju firmware-a imao? Ako si imao verziju P4xxx treba prvo nadograditi s onim firmware-om naziva temp_pvr...., pa onda posljednju verziju P5160. A ako si imao verziju P5xxx, onda samo ovaj drugi.
![]() |
#222 |
3.14zda ®
|
De jel tko zna u čem je fora s titlovima na tom Nitru 4001T USB? Jel mora biti isto ime kao i .avi i jel mora biti neki poseban format? Probao sam staviti isto ime pa onda krenu i dalje ne idu, samo odradi prvi red i dalje nula bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
medjutim probam ja taj nytro na drugom tv-u i gle cuda radi kao podmazan ![]() mislim sigurno je scart utor na tv-u prdnio u fenjer, uzmem tv i probam spojit na ant. kabel u drugoj sobi i?..radi, sve 5...koji qurac!! ![]() znaci ostaje mi samo da sutra kupim drugi ant. prikljucak pa da probam ponovo ili je na T razdjelniku problem?..nemam vise zivaca, sutra cu probat al me yebe sto je sve radilo bez problema do neki dan (stalno neke smetnje, pun qurac kockica..) i reko idem stavit novi fw mozda bude bolje a ono.. i jos jucer uzmem novi receiver ![]() ![]() nabijem i njih i digitalnu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebam preporuku što jeftinijeg prijemnika... Nešto za do 200 kn... U izbor ulazi ovo:
reprodukcija avi fileova sa srt daotekama s USB sticka (aka Divx), reprodukcija glazbe s USB sticka (aka MP3), prikaz jpeg slika s USB sticka 10+ mpx, prikaz sata ![]() I jos bi bilo pozeljno da ima HDMI izlaz da mogu spojit monitor s njim... Al to je samo jedan +, nije obvezan... Ili postoji nesto drugo sto bi preporucili u toj klasi... TV je inace CRT quadro 72 cm... Hvala ![]()
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nytrobox općenito ima problema sa elektrolitima na mreži,u principu nisu to neki extra kvarovi,al s vrimena na vrime se znaju isušit elektroliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
3.14zda ®
|
Još samo da na Nytroboxu 4001T srede da titlovi budu veći i bacam i Pioneera DV470 u smeće. Sa svime sam prezadovoljan (s obzirom koje pare košta) osim tih premalenih titlića... http://www.hdtehnika.com/index.php?o...=289&Itemid=64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Imam nytra i prezadovoljan sam, nema nikakve zamjerke, lega ima vivax, kaze da i on odlicno radi.. e sad samo jos da popune te multiplexe sa necim zanimljivim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
evo nakon svih peripetija sa nytroboxom 4001t usb-om skuzih da ovaj moj nytro ne 'pase' na tv na kojem je bio nego sam ga morao staviti na drugi tv, a infinity sa drugog tv-a na ovaj, i slika na oba tv-a odlicna.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
mislim da kolega pod tim da mu ne "paše", misli da mu slika nije bila dobra, isto kao i meni. na jednom samsungu je bila slika oštra i to sve, ali je bila nekako blijeda/plava. tv je star oko 10 godina. stavim na drugi samsung malo mlađi i slika je predobra.što nema veze sa scart kabelom btw nytro je sasvim ok prijemnik, jedino kaj zeza su titlovi i format slike, ali ekipa se raspisala o tome dosta, pa nema potreba trkeljati o tome više |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Kako bih mogao saznati kojeg Stronga je klon moj Vivax DVB-T 140? Slučajno sam se zaletio na recnziju na hdtehnici i vidim da je Strongov upravljač identičan Vivaxovom, a i skoro sve ostalo, čak i igre. Jel ga bum zbriko ako pokušam puknuti Strongov firmware nutri?
![]() |
#234 | |
3.14zda ®
|
http://www.hdtehnika.com/zemaljski-r...dvb-t-410.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Vidjeh to, ali moj je Vivax 140, a ne 410. Srt5203 mu je skoro identičan, al ono, zlu ne trebalo, bolje pitati ![]()
![]() |
![]() |
#236 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
nytro na quadru od 55cm daje nekakvu ispranu sliku, sa cudnim bojama stavim ga na drugi quadro od 72cm i radi ko singerica a zasto valja na jednom tv-u, a na drugom ne?. ![]() nema veze bitno da sad sve stima |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@mrga Ni slučajno nemoj ubacivat nikakav fw dok ne dobiješ potvrdu iz više izvora da "odgovara". Mada je ovom tvom "najsličniji" SRT5203, tvoj ima dva tjunera a navedeni samo jedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakvo vam je danas stanje sa slikom? Ja od podneva imam loš signal,a nytro stalno treperi. Sliku ne dobijam u normalnom izdanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod mene NytroBox 4001 t usb jako dobro radi svoj posao(stavio zadnji firmware preko usb stick i radi sve ok),pogotovo kad se uzme u obzir da ga koristima sa Quadro kucnom antenom.Uz njega takodjer jos i Strong 5200,koji mozda ima oku ugodniji menu,ali ne podrzava video datetoke u rasponu kao Nytro koji je zamijenio i dvd player. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|