|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Op, vidim da nisam jedini koji druka za narančaste. Malo me se nisu baš dojmili kao na prošlom Euru. Lepršavi su i sve to ali realizacija zasad poprilično loša. Malo offtopica: LB - Vuvuzela Vrati nam se Željko Vela, ela, ela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Danska - Kamerun
Meni je nakako bila kaoticna - u pozitivnom smislu ![]() Uvik mi je draze gledat ovakvu utakmicu, nego neku sterilnu, s cvrstim obranama di se boje pric protivnickoj polovici, a usput se posljednji red obrane dodaje s vratarom vise nego s veznim igracima ili nedjboze napadacima (to je vec veliki rizik). Da je bilo bar vise ovakvih, ali bude bolje - 1. kolo je vec odavno "svrsilo" pa se manje kalkulira
![]() |
#274 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Inače navijam za Nizozemsku više nego za Hrvatsku, call me a god damn traitor ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 20.06.2010. u 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
UJ!!! ![]()
![]() |
#281 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
1:1 ITA-NZL ![]() jos ce velika euvropska petica ispasti u prvom krugu prvenstva.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Italija, Engleska i Francuska na rubu ispadanja, Argentina i Nizozemska najbolji. Bolje ne može ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Hehe, koja iznenadenja na tom svjetskom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Bit će tu još svega kako je krenulo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šugavi talijani i njihovi padavičari, ono uopće nije trebao bit penal, de rosiju treba dat zabranu nastupa dok ne obavi CT glave. Šteta što NZ nije dao još 1 gol, pošto su ih ovi papci prevarili.
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Talijani se zguzičarili kao i obično, kakav crni penal ![]()
![]() |
#289 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Onaj penal im ne bi ni Pierluigi Collina (aka sudac bez kose i bez milosti ![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Lose sudjenje na tekmi,lik slomi elana namjerno nis ne svira,kaka ni kriv ni duzan dobi 2. zuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Osobni opis - pitaj me
|
obala - brazil. a, bilo je golova. ali ovakav brazil meni nije brazil, prvo je ovo sranje od drugog gola. fabiano jednom pa drugom rukom spusta i zabija gol. isto ko' henry, gadilo mi se tada, gadi mi se sada. ne toliko sto sudac nije sudio (ok, trebas vidjeti jedno igranje rukom, a dva su ![]() sljedece - gluma. uz talijane nisam jos vidio momcad koja toliko pada i valja se. ne kazem da obala bjelokosti nije krljala (jest, i osudujem takvu igru ako me se pita), ali crni malo dotakne zuti dres, ovaj je vec na travi. ako sudac fucka faul, ostane se valjati jos par sekundi, ako ne sudi - ustaj i trci dalje. znam da se tako igra danas, ali pogledam starije tekme i toga nije bilo. covjek bi rekao da je bila dobra tekma kad je zavrsilo 3-1 za brazil, ja nazalost nisam vidio jedne lijepe akcije. ako brazil nastavi ovako igrati, nema sanse do finala. cak ih ni ne zelim vidjeti u finalu nakon danasnje utakmice, foliranti i prevaranti.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#294 |
Osobni opis - pitaj me
|
kaka je kriv za ovaj drugi zuti, ne izbjegava se sudar sa protivnikom tako da mu zabijes lakat po prsima. i docekao ga je, vidilo se na snimkama. ali da, sudac je usro motku sudenjem. i kod ruke luisa, i kod prvih zescih startanja obale bjelokosti, ali i kod glumljenja faula. i za to zakeljiti zuti, pa se misli kako ces pasti kad zaprave dobijes po nogama.
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sudac malo za reć katastrofa. Brazil bi mogo ovo osvojit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
da, samo zato jer su talijani. igraju lose ne znaci da su losi igraci. pobjedit ce slovacku, ici ce dalje. tamo ce ih cekati nizozemci a to ce bit bez obzira na sve veliki derbi di moze bit nerijeseno-jer ni nizozemci nisu uvjerljivi a i talijani znaju igrati bolje na rezultat. poucen prijasnjim prvenstvima predvidjam to. p.s. da se razumijemo ja talijane mrzim iz dna duse bas zbog ovoga gore sta sam napisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
ma talijani ce odigrat nerješeno sa slovacima 100%, i neidu dalje... al nekako mi se cini da je ovo svjetsko prvenstvo neki vrhunac loših utakmica i padova favorita.... daj pogledajte ove engleze, toliko kao moćni ,hvaljeni, imaju capella, njih zapravo najvise mrzim i volio bi da izgube zadnju i da idu kuć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma vraga. Talijani su Talijani. Pobjedit će 1:0 Slovake i otić dalje, tj. provuć se. Nadam se da jučer nitko nije stavio na Talijane na kladi, a onaj tko je ne znam kaj da mu velim ![]() Ja sam stavio na Paragvaj pobjedu i Brazil hendikep. Moram priznat da sam strepio zadnjih par minuta ![]() Bili su jako lijepi koeficijenti, šteta kaj nisam više uložio, ali što je tu je.
![]() |
|
|