|
![]() |
#2281 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Čekaj malo, ti bi dijelove od grafičke kartice prodavo? ![]() Ako da, onda jedino hladnjak dolazi u obzir s tim da ćeš za to dobit cca 50kn i teško će otić uopće tako da ti se ne isplati. Ostatak u smeće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad sam rekao dijelovi mislio sam na hladnjak i ventilator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
otišo po cigare i nesto
|
Ma ok, bio si malo nejasan pa se moglo zaključiti da prodaješ grafičku u dijelovima, a ne samo hlađenje. Uglavnom za hladnjak (i vent) možeš dobit cca 50kn (stock, a za neki aftermark zavisi) ako uspiješ nać nekog kome treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2286 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
otišo po cigare i nesto
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/index.php?cPath=25...page=1&sort=3a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Premium
|
@ klokan probaj ti to baciti u pecnicu ko sto kazu ljudi, ja bi sigurno i bez razmisljanja to napravio, iz zabave ko sto nybelung kaze a mozda cak i proradi ko sto ivand kaze ugl imas uputa mali miliun na netu kako i zasto da stavis u pecnicu ako bi to radio al si nesiguran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne spamajte ![]()
![]() |
#2293 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Najbolje bi ti bilo prodati što imaš i kupiti novo/novije jer je i taj proc prastar, a i ploča. Uzmeš neku AMD ploču sa integriranom grafom i 2 jezgreni procesor i imat ćeš 5x bolje performanse nego sada.
![]() |
![]() |
#2295 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() edit: malo je krivi podforum, ali ima li preporuka od Nvidie nesto uzet kaj bolje radi sa AGPom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemoj me uzimati za riječ, ali mislim da nema agp nvidije koja na sebe preuzima dekodiranje HD materijala kao što to čine ATI-ce.
![]() |
#2297 |
otišo po cigare i nesto
|
Imate pravo dual core proc i matična s integrušom puno su bolja kombinacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
link -->
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jel bi hd5850 dobro sljakala u konfi pod moj komp? il da odem na nesto malo slabije? podosta mi je skupa problem mi je 24" monitor 1080p reza, dakle 1gb rama def, a sad koja grafa ne znam tocno... igrat ce se crysis, i dvojka naravno kad dode, i slicni podosta zahtjevni naslovi, ne treba bas sve na max, al ono, medium/high |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
tnx na prijedlogu, izgleda solidno grafa, naso sam polovnih za cca 1100kn sta je 2x manje od 5850 nove ali 2x6pin za napajanje...hm, jel bi moje napajanje to drzalo? jel 4890 cucla vise od 5850? imam 4 raila po 15A za 12v |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
koja glupost da ne postoji pasivno hlađenje za 5770, grafička je dosta popularna, a AC S1 rev.2 ne može na nju, niti od Thermalighta ne paše niti jedan pasivni cooler,valjda će AC izbacit nove revizije za 5770? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
brate luks, jesi li koristio google brate luks? evo, brate luks, pogledaj ovdje brate luks: pogled ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
a di češ molim te kupit taj hladnjak, mislio sam na ove "poznatije" proizvođače i već provjerene i dokazane kvalitete i učinkovitosti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Guest
|
Mene zanima da li ATI -jeve (koje preferiram inače...) grafičke postižu bolje perfomanse sa Intelovim ili AMD procesorima (zna se da je ATI sada pod AMD-om - odavno...) Da li tu postoji kakva razlika npr. slični procesori i da li bolje radi i manje problema ima manje sa AMD ... U biti sklapam si konfu i bit konfiguracije mi je stabilnost i izdržljivost (što manja mogućnost kvara....) ... Volio bi uzeti Intel procesor neki i upariti sa ATI -jevom grafičkom samo zbog još i dan danas manjeg zagrijavanja INTEL procesora i njihove ipak duže izdržljivosti (ili se varam...) Unaprijed hvala na odgovorima... |
![]() |
![]() |
#2309 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema to veze s proizvođačem procesora. Također ne znam odakle ti info da su Intelovi procesori izdržljiviji ![]() ![]()
![]() |
#2310 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ok ovako situacija....ludim! doslovno XD.....prije godinu i pol imao sam hd4870 i 20' monitor...i sve igrice su super radile na vhigh neke s af neke bez....ok sada imam 24' i full hd i 4850 cf jer je riknula 4870 i zanima me koja grafička danas može sve na vhigh s af ili bez vuć igrice na full hd??? igram sve od FPS pa do P&Click... i da bilo bi super da odmah odgovarajući proc preporučite za tu grafu jer idem u nabavu(znam da spamam po temi već 3. put ali mislio sam da cu jeftino rješiti dilemu s cf-om ali ne -.-) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|