|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) Smanjuje mi se free space na laptopu
Smanjuje mi se free space na laptopu pozdrav svima, tamo u folderu my computer ( na laptopu) di je local disc di mi pise total size i free space, free space mi opada iako nista ne skidam sa neta i ne diram, imo sam 1,50 gb slobodnog prostora , a sada ga imam 600 i nesto mb (dogadjalo bi se da mi i poraste ,ali mi cesce opada,svaki put kada idem na my computers mi je drukciji free space) skeniro sam sa malwarebytesom i nije mi nijednu infekciju naso bio sam updateo sa avg antivirusom i to je sve ok u potpunosti, ccleaner sam koristio i to je ok u cemu bi problem bio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
skini CCleaner s neta i prođi s njim, pa vidi hoce li ti prijavit sta viška stvari koje su ti nepotrebne. http://www.piriform.com/ccleaner/download |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
kernel panic
Datum registracije: Jun 2010
|
Vjerojatno su ti puni tempovi. Napravi disk cleanup.... BTW, 1,5 Gb ti baš i nije neki prostor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukljuci "Show hidden files" pa da vidis kakvih lijepih stvari ima u kompu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
media player zna napunit gige i gige tempova ako slusas nekakav stream... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Moguce da si System Restore uzima mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hrpa programa stalno zapisuje nekakve temp podatke na disk. Ako ti se do sada ovakvo zatrpavanje nije događalo tako drastično, onda je vjerojatno nekakav program koji si nedavno instalirao, ili si mijenjao postavke u nekom postojećem programu, uzrokovao problem. Meni je PeerGuardian radio ogromne logove konekcija na komp i zatrpavao disk, a sve to jer sam mjenjao opcije koje tada nisam u potpunosti razumio. U svakom slučaju sretno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
vjerojatno system restore ti uzima mjesta, iskljuci ga pa ces vidjeti koliko ce ti se osloboditi mjesta, ili ukljuci u exploreru da vidis skrivene datoteke pa vidi koliko ti zauzima folder od system restore-a, btw nalazi se u root-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
|
Stvarno ne kuzim ovog lika. Otvara teme i skoro nikad ne odgovara vise. Treba mu vaspitnu banchinu spicit pa mozda dodje sebi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Mozda radi drugih koji ce sutra imati isti problem? Neki ljudi se jednostavno ne znaju sluzit forumom, zapravo internetom opcenito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
rjesen problem tamo ono na kraju kada gazim kompjuter di je shut down, ima ono da se treba prvo updejtat i onda se sam laptop izgasi, medjutim ja sam taj update izbjegavo i uvijek sam odma iso na shut down i sada kada sam updateo povratili su mi se gb, neznam da li je to radi toga ali sada imam kolko sam trebo imati free spacea, budem vidio s vremenom ak bu kaj bilo pa javim |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Hahaha nemoj ga previše "izgazit". Nego šalu na stranu, ako si na taj način riješio "nestale gigabajte" onda su ti se apdejtovi poskidali, ali se nisu instalirali. Pa sad kad "instalacija" više nema eto tvojih gigabajta. Samo mi je malo čudno to što su najčešće apdejti po nekoliko stotina kilobajta, pa do par desetaka mb (rijetko da su više). Ti nisi onda očito apdejtao windowse otkad su izašli ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|