|
![]() |
#4382 |
Guest
|
njubara obicna. |
![]() |
![]() |
#4385 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() |
#4388 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Najbolje vam je da odete na onaj hc server gdje je zabranjeno 40mmgl, m60, gustav, tenkovi, snajper, abakan, pp2000, kempanje, spotanje, chatanje, psovanje, nerviranje općenito i ubijanje admina, pa tamo odmjerite snage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 | ||
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() btw. 0/50 of Squad Motion Mine Spot Assists i 0/100 of Motion Mine Spot Assists u 14h 8m i 878 kilova kao Recon je totalni NO NO Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 15.06.2010. u 16:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ahahhaahaa,ciji su to statsi? pa motion mine je najvazniji gadgetu igri za recona,koliko sam samo stotina killova dobio zbog toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A nemogu se sjetiti kada sam zadnji put igrao sa assultom EDIT: Da, sad sam skuzio odakle mi ti respulies ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 | |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4394 |
Premium
|
Samo do znate, svi koji ćete igrat Medal of Honour (BETA 21. ovog mjeseca), dobit ćete ekskluzivan M24 koji otključavaju vlasnici BC2 ![]() Get the drop on enemies from a distance with your unlocked M24 sniper rifle: the professional sniper’s weapon of choice. Access to the M24 will be awarded automatically when you play Medal of Honor with your EA account. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A glupo je što moraš igru kupit da dobiješ pristup beti -.- Bete i demoi bi mroali biti (barem su bili) besplatni da ljudi vide kakva je igra i ako se je isplati kupit, a ne jbt kupit igru za 300kn da dobiješ betu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4402 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() p.s. a kaj ovaj novi MOH je mjesavina COD4 i bc2?bas mi dosta vuce na cod4 Dobio sam nove informacije vezane uz servere,dakle ocekuje(zapravo ceka se odgovor iz dice-a,koji bi trebo doc ovaj tjedan) se da drugi tjedan krenu prvi hrvatski serveri ,a prije par tjedana je receno da serveri nece bit prije patcha ,dakle to znaci da mozemo i patch ocekivat kad izadju nasi serveri (ali nemora bit tako).Nadajmo se da ce bit nesto sljedeci tjedan ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 16.06.2010. u 10:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ma za betu jos i donekle kuzim da ne mogu bas svi dobit i testirat. Al je glup uvijet koji ti odobrava da ostvaris pravo na betu: Kupnja iste te igre godinu dana unaprijed??? Ajde da su nekakva izvlacenja, loto, sreca, pa cak i kupnja nekog drugog proizvoda od izdavaca/developera koja vec postoji na trzistu... A demo je skracenica od demonstration. I kao takav bi trebao biti potpuno besplatan i dostupan svima s obzirom da se radi o proizvodu za krajnjeg korisnika. To je reklama koju kupci niposto ne bi smjeli placati niti ostvarivati neka posebna prava kako bi ju okusili. Na kraju krajeva njima je u cilju prodati prozivod. Ali s obzirom da danas imamo samo poluproizvode koje izdavaci/developeri nude krajnjem korisniku, nije ni cudo da ne "daju" demo... Fino kupi TU istu igru da vidis kakvo sranje cemo ti servrati za mjesec, dva... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mogli su stavit onda barerm, da ak imaš neki org MoH od prije da dobiješ key za betu, a ovak ak kupiš dobiješ taj early access...a ne ovo, moraš kupit, i ako želiš early access moraš imat i BC2 -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Guest
|
ma nabijem njih i takav djiberski sistem. ja im necu kupit igru dok ne isprobam, dabog svi pocrkali od gladi zbog piratstva ![]() |
![]() |
![]() |
#4409 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
to mi bas nije pretjerano drago, ali mislim da cu se uspjet prilagodit... jer mi sve skupa izgleda realnije (narocito zbog toga sto se gotovo sve moze unistit) od cod-a 4... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma bolja je igra od COD4.. a ovo za MoH.a dok igra ne izade ili ako ne dodem do beta kljuca badava igra me nece vidijet. a i izgleda mi nekako djecje u opce mi nedjeluje toliko dobro ko BBC2 kad sam vidio prve trailiere od igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|