|
![]() |
#241 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Carwin možda nije toliko loš (nije ima odličan score), ali mislin da je Lesnar puno jači i da se protiv njega samo brutalnom snagom ić ili submission tipa Mira 1 borba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#245 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#248 |
Banned
|
Lesnar mi nije drag borac, ali mi je Carwin još mrži jer je izbacio Mira. Inače Lesnar mi je impresivan zbog snage, i još povrh svega brzine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm,Lesnar je puno gore sredio Mira nego Carwin. Lesnar nije brz,covjek je samo impresivno pokretljiv za svoju masu i velicinu.Procjenjivat borce na osnovi ko je koga pobijedio? Mir je meni i dalje broj jedan,otkad sam vidio kak je sredio ruku Tima Sylvie taj covjek mi je sinonim za mma,ali protiv Carwina je ispao naivan,uci u stand up izmjenu na onakav nacin sa borcem poput Carwina je apsurd,koliko god da je protiv Minotaura pokazao da zna biti taktican jer je inzistirao na stand up borbi,toliko je ovdje ispao naivan,ocito jer je nabacio dosta misicne mase i zaista je mozda i na vrhu fizickih mogucnosti,ali Carwina je podcijenio a sebe precijenio.Ne volim davat prognoze,jer jedan lucky punch moze sve okrenuti,kao Franklin protiv Liddela ili Mirov foot lock u prvom mecu sa Lesnarom,ali mislim da Carwin je gladniji za uspjehom,ostalo je manje vise vrlo slicno,obojica nadljudske snage,hrvaci po defaultu... Sigurno bude kolosalan meč. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pf...neš ti borbe ![]()
![]() |
#254 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cool. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ona izjava Fedora na kraju da se usredotočio na udarce i napravio pogrešku je točna jer je napravio stvarno izvrsnu seriju udaraca, imao je Werdum puno sreće no svejedno svaka čast ![]()
![]() |
#258 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Come on, čovjek je pobijedio sve koje je mogao. Zašto ne bi ufc borci došli kod njega? Svi su oni pod ugovorom. Meni Fedor izgleda kao jedan od rijetkih boraca koji se mlate jer vole trenirati i jer vide da im to ide, ali mu apsolutno nije sama borba na prvom mjestu. To je čovjek koji voli svoje "selo" i život. Ne bori se svaka 2 tjedna, ne osjeća pritisak. A svi bi ga internetski borci najradije prošetali kroz najjače borce danas kao na PS2. Pa kad bi ih pobijedio, onda bi došlo novih 10 mladih koje bi morao pobijediti samo da se pokaže ako ima muda i tako...
![]() |
![]() |
#259 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma za mene je Fedor car, naravno poslije Mirka, čovjek bez nekakvih ekscesa, uvijek smiren, sportski duh i sad na kraju je priznao poraz kao pravi čovjek i borac, a ne kao onaj Lesnar koji se meni kao osoba i borac gadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da je Fedor u užasnoj formi i da mi je cilj bio završit borbu što prije i to ga je koštalo. Baš me zanima kak bu ovaj poraz djeloval na njega. Možda i pozitivno jer od borbe sa Orlovskim , Fedor je konstantno u slaboj ili katastrofalnoj formi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Fedor ga je ima, i iša ga je rješit na ground and pound... A u tome je po meni najjači. Čita sreća werduma da ga je uhvatija onako. Da se bore opet nebi ima nikakve šanse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Kome da se dokazuje u UFCu? Ekipi koja ima pet borbi i sad su face? Evo ti njegove statistike pa razmisli tko bi se kome trebao dokazivati: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sad ponovno moram uskocit. Fedor nije lik iz Tekkena da ga povlacis od jednog izazivaca do drugog unutar jednog vikenda sve do zadnjeg levela. On je covjek koji se borio vise od svih top 5 ufc boraca zajedno. Gotovo nepobijedjen. I kao takav ce uvijek imati izazivaca. UVIJEK. Jer ce uvijek netko imati 6 pobjeda za redom i htjet prebit najboljeg. Fedor nije stroj koji se bori 18 puta godisnje (iako cesce od ufc zvijezdi - machida, shogun, lesnar) i upravo zato ima 33 godine i jos je najbolji. Jer ne glumi superjunaka i ne rjesava svakog nedohebanog bildera kad ovom dodje ceif da se iskusa s najboljim. Nista ne sprecava Caina da dodje u Rusiju i popije jedan aperkat od Fedora. Sumnjam da bi ovaj odbio.
![]() |
#266 | |
Premium
|
Citiraj:
Ferdor se žurio da završi borbu jer mislim da je u banani fizički . Pogledaj ga prije par god i pogledaj kak sad izgleda. Izvukao se iz prve poluge i odmah nakon toga upao u drugu zbog ground and pounda.To je prevelika greška za najboljeg borca s obzirom da protiv sebe ima jednog od top5 bjj borca u svijetu. Nešto s njim nije štimalo da se toliko žurio,bar je to mislim. btw. između Fedora i UFC je loša vibra.Toliko loša da je Dana White rekao da bu izbacil TapOut iz UFCa ak budu sponzorirali Fedora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
[QUOTE= Evo Carwin ima primjer 12-0. UFC je mlad kao organizacija i definitivno ekipa koja je napravila veliki broj bor se danas ne bori. neka se okuša i ![]() pa i nije baš mlad kao organizacija, počeli su tamo negdje 92. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
kako je izgledao prije par god? recimo kad se borio sa filipovicem, imao je cak dvije kile vise.. i nije neka razlika u liniji, ako se mene pita.. ja mislim da je htio zavrsit borbu jer je dobio krila nakon onog lijepog udarca gdje je Werdum zateturao.. ali se ovaj sretno i spretno izvukao (sretno jer je svaka borba sto je zavrsila za minutu malo na srecu, a spretno jer se vidi da je to htio i uspio napravit, a ne da se protivnik poskliznuo njemu na lakat i pao nokautiran). to ne znaci da je sad Werdum najbolji... ipak je iza Fedora respektabilna karijera sportasa, a ne glumca i zastupnika, tako da ne mislim da je ovo kraj za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Isto tako ti iz UFCa ne možeš otići kao prvak. Moraš izgubiti i onda se tek povući jer ne možeš "odnjeti" titulu sa sobom. Apsolutno mutavo. Ok baja jako mi je drago kaj carwin ima score 12-0 ali ima on još puno borbi za odraditi da dosegne Fedora, tj. da bi mu mogao dofurati vodu na treningu, a pošto carwin ima 35.g mislim da ga neće stići. Ili bi se možda Fedor trebao boriti protiv lesnara koji ima skor 4-1 a usta su mu puna kako je najbolji i najjači. ![]() Taj cijeli UFC je komedija i nikad neću prežaliti PRIDE gdje su se borci poštovali i publici nije bilo na kraj pametni fučkati usred borbe. U UFCu postoji svega par boraca koji su dostojni zvati se borcima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Premium
|
Citiraj:
U borilačkim sportovima nema sreće kao u drugim sportovima i nokauti nisu slučajni, bili u prvoj ili zadnjoj sekundi. Isto kao i poluge ,gušenja i ostalo koji proizlaze i borbe za poziciju i protivničkih grešaka. btw. gledao sam honorare za UFC 115 i Barry je za borbu protiv Mirka dobio samo 11000$. Mirko 75000$+75k bonus a Chuck je dobio 500000$. Malo mi je to žalosno za Barrya pošto je onaj Rothwell dobio 100000$ a ovaj je izašao iz borbe sa strganom nogom i rukom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|