Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2010., 14:27   #241
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
To su dva divljaka u doslovnom smislu koji ce se poklati do krvi,tu ne bu zagrljaja i pruzanja ruku sve mi se cini.
Dajem veliku prednost Lesnaru.
  1. Nabrijan je još od Mira
  2. Ima veći domet, veći je
  3. Jako je brz za teškaša
  4. Jako jako je snažan

Carwin možda nije toliko loš (nije ima odličan score), ali mislin da je Lesnar puno jači i da se protiv njega samo brutalnom snagom ić ili submission tipa Mira 1 borba.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2010., 14:29   #242
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ali apsolutno nevažno što je lesnar do prije mjesec dana bio u bolnici neko duže vrijeme i što je umalo umro?
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2010., 14:30   #243
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ali apsolutno nevažno što je lesnar do prije mjesec dana bio u bolnici neko duže vrijeme i pto je umalo umro?
Dodatni plus, jer su mu se zlobnici smijali i govorili da će izgubit naslov.
Staro 15.06.2010., 15:37   #244
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Dodatni plus, jer su mu se zlobnici smijali i govorili da će izgubit naslov.
Kako ne. Mentalno se ne može nadomjestit takav gubitak snage, treninga i kontinuiteta u ovakvom sportu koji zahtijeva 110% spremnosti.
Staro 15.06.2010., 16:26   #245
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Kako ne. Mentalno se ne može nadomjestit takav gubitak snage, treninga i kontinuiteta u ovakvom sportu koji zahtijeva 110% spremnosti.
a koji to sport ne zahtjeva 110% pripravnosti ako se zelis profesionalno bavit njime, i jos ostvarit neki rezultat?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2010., 16:37   #246
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da,dugo čekam tu borbu.Volio bi da Carwin nokautira tog Lesnara jer frajer nije ništa osim ogromna životinja.Nije ni Carwin puno više ali mi se više sviđa kao osoba.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2010., 18:27   #247
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
a koji to sport ne zahtjeva 110% pripravnosti ako se zelis profesionalno bavit njime, i jos ostvarit neki rezultat?
Tenis. Pogledaj David Nalbandiana.

Kakve to veze ima s Lesnarom i UFCom?
Staro 15.06.2010., 22:10   #248
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da,dugo čekam tu borbu.Volio bi da Carwin nokautira tog Lesnara jer frajer nije ništa osim ogromna životinja.Nije ni Carwin puno više ali mi se više sviđa kao osoba.
Lesnar mi nije drag borac, ali mi je Carwin još mrži jer je izbacio Mira. Inače Lesnar mi je impresivan zbog snage, i još povrh svega brzine.
Staro 16.06.2010., 00:38   #249
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Lesnar mi nije drag borac, ali mi je Carwin još mrži jer je izbacio Mira. Inače Lesnar mi je impresivan zbog snage, i još povrh svega brzine.
Hm,Lesnar je puno gore sredio Mira nego Carwin. Lesnar nije brz,covjek je samo impresivno pokretljiv za svoju masu i velicinu.Procjenjivat borce na osnovi ko je koga pobijedio? Mir je meni i dalje broj jedan,otkad sam vidio kak je sredio ruku Tima Sylvie taj covjek mi je sinonim za mma,ali protiv Carwina je ispao naivan,uci u stand up izmjenu na onakav nacin sa borcem poput Carwina je apsurd,koliko god da je protiv Minotaura pokazao da zna biti taktican jer je inzistirao na stand up borbi,toliko je ovdje ispao naivan,ocito jer je nabacio dosta misicne mase i zaista je mozda i na vrhu fizickih mogucnosti,ali Carwina je podcijenio a sebe precijenio.Ne volim davat prognoze,jer jedan lucky punch moze sve okrenuti,kao Franklin protiv Liddela ili Mirov foot lock u prvom mecu sa Lesnarom,ali mislim da Carwin je gladniji za uspjehom,ostalo je manje vise vrlo slicno,obojica nadljudske snage,hrvaci po defaultu... Sigurno bude kolosalan meč.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 10:40   #250
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Fedor VS Werdum

NEMOJTE PISATI KAKO JE ZAVRŠILO DA NE SPOILATE DRUGIMA!
Staro 27.06.2010., 10:45   #251
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa kad se ta borba održala?(sad vidim, jučer)

Pa mislil sam da je Fedor odustal od borba u kavezu....odoh pogledat meč!

Pogledal!

-slab meč...
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 11:11   #252
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Fedor VS Werdum

NEMOJTE PISATI KAKO JE ZAVRŠILO DA NE SPOILATE DRUGIMA!
Jebeno, samo čekam da dođe u UFC ako ima muda.
Staro 27.06.2010., 11:20   #253
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pf...neš ti borbe

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 11:51   #254
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Cool.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 11:58   #255
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Jebeno, samo čekam da dođe u UFC ako ima muda.
Nema, tuče se cijeli život za pare i slavu.
Staro 27.06.2010., 12:35   #256
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ona izjava Fedora na kraju da se usredotočio na udarce i napravio pogrešku je točna jer je napravio stvarno izvrsnu seriju udaraca, imao je Werdum puno sreće no svejedno svaka čast
Staro 27.06.2010., 12:42   #257
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Nema, tuče se cijeli život za pare i slavu.
Krivo si protumačio. Jebe se po Dreamu i tin šemema, sada kad je izgubio neka dođe u UFC i neka pokaže.
Staro 27.06.2010., 12:50   #258
Botlorn
Premium
Moj komp

Citiraj:
Krivo si protumačio. Jebe se po Dreamu i tin šemema, sada kad je izgubio neka dođe u UFC i neka pokaže.
Ma skužio sam ja. Nema se on šta kome pokazat. Nije on lik iz mortal kombata pa da ćeš ga ti šetat okolo po ladderima i mlatit se s najjačima. On ima staminu 90, a Cain 80, ali Cain ima Jab 95, a razliku od Fedora koji ima 79.
Come on, čovjek je pobijedio sve koje je mogao. Zašto ne bi ufc borci došli kod njega? Svi su oni pod ugovorom.
Meni Fedor izgleda kao jedan od rijetkih boraca koji se mlate jer vole trenirati i jer vide da im to ide, ali mu apsolutno nije sama borba na prvom mjestu. To je čovjek koji voli svoje "selo" i život. Ne bori se svaka 2 tjedna, ne osjeća pritisak.

A svi bi ga internetski borci najradije prošetali kroz najjače borce danas kao na PS2.
Pa kad bi ih pobijedio, onda bi došlo novih 10 mladih koje bi morao pobijediti samo da se pokaže ako ima muda i tako...
Staro 27.06.2010., 13:22   #259
Robi88
Registered User
Moj komp

Robi88's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ma za mene je Fedor car, naravno poslije Mirka, čovjek bez nekakvih ekscesa, uvijek smiren, sportski duh i sad na kraju je priznao poraz kao pravi čovjek i borac, a ne kao onaj Lesnar koji se meni kao osoba i borac gadi.
Robi88 je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 14:31   #260
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Mislim da je Fedor u užasnoj formi i da mi je cilj bio završit borbu što prije i to ga je koštalo. Baš me zanima kak bu ovaj poraz djeloval na njega. Možda i pozitivno jer od borbe sa Orlovskim , Fedor je konstantno u slaboj ili katastrofalnoj formi.
Staro 27.06.2010., 17:44   #261
amilo1538
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Mislim da je Fedor u užasnoj formi i da mi je cilj bio završit borbu što prije i to ga je koštalo. Baš me zanima kak bu ovaj poraz djeloval na njega. Možda i pozitivno jer od borbe sa Orlovskim , Fedor je konstantno u slaboj ili katastrofalnoj formi.
Pa jesi gleda borbu?
Fedor ga je ima, i iša ga je rješit na ground and pound... A u tome je po meni najjači. Čita sreća werduma da ga je uhvatija onako. Da se bore opet nebi ima nikakve šanse.
amilo1538 je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 17:52   #262
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Ajde ti samo meni i svima objasni što bi Fedor kao najbolji borac na svijetu trebao ikom dokazivati? Werdum ga je dobio i Fedor je sam priznao da je htio borbu na brzaka završiti. Ti si svjestan da Werdumu neće biti svejedno ući opet u fajt s Fedorom?

Kome da se dokazuje u UFCu? Ekipi koja ima pet borbi i sad su face?

Evo ti njegove statistike pa razmisli tko bi se kome trebao dokazivati:

Citiraj:
Total 35
Wins 32
By knockout 8
By submission 16
By decision 7
Losses 2
By knockout 1
By submission 1
No contests 1
Staro 27.06.2010., 19:19   #263
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Ajde ti samo meni i svima objasni što bi Fedor kao najbolji borac na svijetu trebao ikom dokazivati?
Iako je najbolji, i ima jebenu statistiku okljeva uć u ring sa BORCIMA UFCa.
Citiraj:
Werdum ga je dobio i Fedor je sam priznao da je htio borbu na brzaka završiti. Ti si svjestan da Werdumu neće biti svejedno ući opet u fajt s Fedorom?
I svaki borac koji ima iti malo razumjevanja tako razmišlja, jer samo "strah" tj. nebahatost te vodi do pobjede, nema ništa od bukanja po medijima.
Citiraj:
Kome da se dokazuje u UFCu? Ekipi koja ima pet borbi i sad su face?
Evo Carwin ima primjer 12-0. UFC je mlad kao organizacija i definitivno ekipa koja je napravila veliki broj bor se danas ne bori. To šta ekipa ima samo 5 borbi ne znači da primjerice jedan Cain je loš.
Citiraj:
Evo ti njegove statistike pa razmisli tko bi se kome trebao dokazivati
Istu paralelu možeš povuć sa svim sportovima, statistika je tu, ali gospodin Fedor ima nekoliko izazivača u UFCu i ako je spreman potvrdit da je najbolji neka se okuša i
Staro 27.06.2010., 19:26   #264
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Baja 001
Mislim da on odbija uci u UFC radi organizatora,a ne radi samih boraca. Jednom je rekao da organizatori tretiraju borce kao zivotinje radi novaca,a on si jednostavno nece za dolare dozvolit da se pljuje po njemu ili da ga koriste kao nekakvog marketinskog psa. Njemu to nije ok i ima pravo ne pristati na takve stvari. A sad,dokazivati nekome nesto, nema nikakvog smisla,jer postoji brdo ljudi kao ti kojima se nikad nista ne moze dokazati jer uvijek postoji nekakav ALI.....
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 19:29   #265
Botlorn
Premium
Moj komp

Citiraj:
Istu paralelu možeš povuć sa svim sportovima, statistika je tu, ali gospodin Fedor ima nekoliko izazivača u UFCu i ako je spreman potvrdit da je najbolji neka se okuša i
Sad ponovno moram uskocit. Fedor nije lik iz Tekkena da ga povlacis od jednog izazivaca do drugog unutar jednog vikenda sve do zadnjeg levela. On je covjek koji se borio vise od svih top 5 ufc boraca zajedno. Gotovo nepobijedjen. I kao takav ce uvijek imati izazivaca. UVIJEK. Jer ce uvijek netko imati 6 pobjeda za redom i htjet prebit najboljeg. Fedor nije stroj koji se bori 18 puta godisnje (iako cesce od ufc zvijezdi - machida, shogun, lesnar) i upravo zato ima 33 godine i jos je najbolji. Jer ne glumi superjunaka i ne rjesava svakog nedohebanog bildera kad ovom dodje ceif da se iskusa s najboljim. Nista ne sprecava Caina da dodje u Rusiju i popije jedan aperkat od Fedora. Sumnjam da bi ovaj odbio.
Staro 27.06.2010., 19:36   #266
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor amilo1538 Pregled postova
Pa jesi gleda borbu?
Fedor ga je ima, i iša ga je rješit na ground and pound... A u tome je po meni najjači. Čita sreća werduma da ga je uhvatija onako. Da se bore opet nebi ima nikakve šanse.

Ferdor se žurio da završi borbu jer mislim da je u banani fizički . Pogledaj ga prije par god i pogledaj kak sad izgleda. Izvukao se iz prve poluge i odmah nakon toga upao u drugu zbog ground and pounda.To je prevelika greška za najboljeg borca s obzirom da protiv sebe ima jednog od top5 bjj borca u svijetu. Nešto s njim nije štimalo da se toliko žurio,bar je to mislim.

btw. između Fedora i UFC je loša vibra.Toliko loša da je Dana White rekao da bu izbacil TapOut iz UFCa ak budu sponzorirali Fedora.
Staro 27.06.2010., 19:51   #267
Sektor
Registered User
Moj komp

Sektor's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
[QUOTE=
Evo Carwin ima primjer 12-0. UFC je mlad kao organizacija i definitivno ekipa koja je napravila veliki broj bor se danas ne bori. neka se okuša i [/QUOTE]

pa i nije baš mlad kao organizacija, počeli su tamo negdje 92.
Sektor je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 19:54   #268
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Ferdor se žurio da završi borbu jer mislim da je u banani fizički . Pogledaj ga prije par god i pogledaj kak sad izgleda. Izvukao se iz prve poluge i odmah nakon toga upao u drugu zbog ground and pounda.
kako je izgledao prije par god? recimo kad se borio sa filipovicem, imao je cak dvije kile vise.. i nije neka razlika u liniji, ako se mene pita.. ja mislim da je htio zavrsit borbu jer je dobio krila nakon onog lijepog udarca gdje je Werdum zateturao.. ali se ovaj sretno i spretno izvukao (sretno jer je svaka borba sto je zavrsila za minutu malo na srecu, a spretno jer se vidi da je to htio i uspio napravit, a ne da se protivnik poskliznuo njemu na lakat i pao nokautiran). to ne znaci da je sad Werdum najbolji... ipak je iza Fedora respektabilna karijera sportasa, a ne glumca i zastupnika, tako da ne mislim da je ovo kraj za njega.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 20:20   #269
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Nista ne sprecava Caina da dodje u Rusiju i popije jedan aperkat od Fedora. Sumnjam da bi ovaj odbio.
Ne smije to. Čisto iz razloga jer se bori u organizaciji koja borce kao što je rečeno tretira kao PSE. Ti kada potpišeš ugovor za UFC ne smiješ se fajtati nigdje drugdje, a Fedor ima "redovite" nastupe u turnirima svoje izvorne vještine zvane "Sambo".

Isto tako ti iz UFCa ne možeš otići kao prvak. Moraš izgubiti i onda se tek povući jer ne možeš "odnjeti" titulu sa sobom. Apsolutno mutavo.

Ok baja jako mi je drago kaj carwin ima score 12-0 ali ima on još puno borbi za odraditi da dosegne Fedora, tj. da bi mu mogao dofurati vodu na treningu, a pošto carwin ima 35.g mislim da ga neće stići. Ili bi se možda Fedor trebao boriti protiv lesnara koji ima skor 4-1 a usta su mu puna kako je najbolji i najjači.

Taj cijeli UFC je komedija i nikad neću prežaliti PRIDE gdje su se borci poštovali i publici nije bilo na kraj pametni fučkati usred borbe.

U UFCu postoji svega par boraca koji su dostojni zvati se borcima.
Staro 27.06.2010., 20:23   #270
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
kako je izgledao prije par god? recimo kad se borio sa filipovicem, imao je cak dvije kile vise.. i nije neka razlika u liniji, ako se mene pita.. ja mislim da je htio zavrsit borbu jer je dobio krila nakon onog lijepog udarca gdje je Werdum zateturao.. ali se ovaj sretno i spretno izvukao (sretno jer je svaka borba sto je zavrsila za minutu malo na srecu, a spretno jer se vidi da je to htio i uspio napravit, a ne da se protivnik poskliznuo njemu na lakat i pao nokautiran). to ne znaci da je sad Werdum najbolji... ipak je iza Fedora respektabilna karijera sportasa, a ne glumca i zastupnika, tako da ne mislim da je ovo kraj za njega.
U zadnje tri njegove borbe je očito da je pao u formi. Pogledaj ga protiv Orlovskog.
U borilačkim sportovima nema sreće kao u drugim sportovima i nokauti nisu slučajni, bili u prvoj ili zadnjoj sekundi. Isto kao i poluge ,gušenja i ostalo koji proizlaze i borbe za poziciju i protivničkih grešaka.

btw. gledao sam honorare za UFC 115 i Barry je za borbu protiv Mirka dobio samo 11000$. Mirko 75000$+75k bonus a Chuck je dobio 500000$. Malo mi je to žalosno za Barrya pošto je onaj Rothwell dobio 100000$ a ovaj je izašao iz borbe sa strganom nogom i rukom.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na