|
![]() |
#661 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
u 19 sati pocinje .. evo ti link ako oces pratiti live dogadjanja http://www.engadget.com/2010/06/07/s...rom-wwdc-2010/ |
![]() |
![]() |
#664 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Malo sam pratil ovaj link di si stavil...moćan je ovaj novi iPhone, ali predobra mi je kamera u HD rezama i LED bljeskalica, to je ono kaj je falilo. Sad nam ostaje čekat prokleti T-com da počnu uvozit, kaj ne? Te paprene početne cijene... Zadnje izmijenjeno od: Router. 10.06.2010. u 11:18. |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Iphone 4
Zadnje izmijenjeno od: pdx. 08.06.2010. u 13:22. |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Poznate su i cijene ajfona 4. Tko ima 630 EUR viška neka navali http://store.apple.com/uk/browse/hom...mco=OTY2ODA2OQ
#676 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Gle, iphone ili bilo koji drugi jaci smartphone se ne uzima ako se ne pomiris s time da baterija traje jedan dan. Svi bi prcali po njemu cijeli dan, i wifi i 3g i igrice i ovo i ono,a da baterija traje 3 dana. Nema takve,jos je nisu izmislili. Ako i jesu,ne daju je u prodaju. Uzmi si nekakav symbian e52 ili 5800 i uzivaj u bateriji ali i manjim mogucnostima. Ja sam punio iphone svaku vecer,ali sam koristio sve njegove mogucnosti cijeli dan. Sto je telefon kompleksniji,to mu je trajanje baterije slabije. Svaka cast izuzecima (ako ih ima,ne pada mi na pamet trnutno nijedan) ali na trzistu je stanje takvo kakvo jest. |
|
![]() |
![]() |
#678 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Meni preko 2 dana izrdzi uz cca 40 poziva dnevno, surf + face. Ostale aplikacije sam zapostavio, osim ako nisam negdje u cekaoni pa zaigram yamb ili nesto slicno. ![]() Inace, 2 dana mi je sasvim ok za jedan takav aparat, napuni mi se svaku drugu, ili ako je vikend cak i trecu noc i vuoila.
![]() |
#679 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta razgovaram, 3G je upaljen samo kad surfam malo jače, neke sitnice samo uz EDGE, GPS gotovo svaki dan koristim, doduše ne puno ali se koristi. Igre (samo poker ![]() U pravilu navečer je baterija u prosjeku 20%. Nekad ga punim 2 put na dan ako ga baš jako puno koristim. Ali do sad mi je samo 1 izdržala 2 dana i to kad ga skoro pa uopće nisam koristio. ![]()
#680 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#681 |
Strichek Moderator
|
Razmišljao sam o tome ali kad sam ga već kupio... Sad mi je baterija na 49% i danas sam ga malo koristio, a ako ga danas ne napunim sutra će, kolike sam sreće, baterija otić prije nego pojedem ručak. To je još jedan od razloga zašto ide svaku večer na punjač.
#684 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja isto punim svaki dan, a imam telefoniranje + mailovi cijeli dan ( push na 15 min ) , surf, fejs, ma sve ![]() kad se utrne 3g, edge, bt i wifi , može 2-3 dana, ali nisam ga zato kupio, meni treba sve najgore je kad sam u zg bez punjača, navi poždere bateriju za čas |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
trebao bih uslugu pa ako se moze to ovdje traziti... dakle trazi se clovek, koji ima karticu za kupnju online da provjeri dali se preko itunes stora moze sendat gift i ako moze da mi uzme traffic hr, placam avansno... ako ne uspije moze zadrzat tih 20kna il kolko vec za trud... i drugo jel ima koja app za wifi da sama skenira mreze i ako nadje neku koja nije zakljucena da me spoji na nju? recimo u voznji sam autom i da sad ne prckam puno po ajfonu, i rucno trazim i spajam se, da me spoji automatski... fala bogu takvih mreza ima gro... thx |
![]() |
![]() |
#687 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Postojalo je par takvih aplikacija ali apple ih je odlučio ukloniti, sva sreća pa se i dalje mogu skinuti sa apptrackr.org ali moraš imati jailbreakan mob i instaliran appsync. App koji tražiš je wifi Trak |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ima jban ifopn tak da nije problem skinut a ovu traffic hr app hocu bas kupit jer smatram da vrijedi tu sicu para i full mi je korisna buduci da sam svaki dan u autu i na terenu... tako da ako netko kupovao vec preko itunsa jako bi molio da se javi... thx |
![]() |
![]() |
#689 |
Strichek Moderator
|
Niš od eksperimentiranja da mi baterija traje 2 dana. Ugašen je bio i WiFi i Edge i 3G, brightness na cca 30%, nešto od toga sam upalio po potrebi i nakon korištenja gasio, GPS sam jako malo koristio, igre nisam igrao. Baterija je trajala cca do 12h drugi dan, dakle nije ni pola drugog dana izdržala. Ne znam koliko vi koristite ajfon, ali ja ga baš moram svaku večer punit ... Da li je netko isprobavao Blackberry, koliko kod njega traje baterija?
#690 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovisno od modela do modela, zna trajati i po 2-3 dana, dok touch BB-i mogu popit bateriju u roku odmah... BTW: pustili nam iTunes store za hrvacku, nisam probal nikaj kupiti ali nema više onog famoznog "iTunes is not supported in your country..." |
![]() |
![]() |
|
|