|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Apacer AL460 and win7 share problem
pozdrav Priuštio sam si ovaj mali player i mogu vam raći da sam full zadovoljan sa njime, slika, zvuk i sve ali naravno uvijek postoji "ali" Spojen mi je na doma na ruter gdje još imam spojen notebook i PC... Notebook ima OS XP dok na PC imam Win7..., Sherove na Notebook-u vidim i mogu im pristupiti dok na PC gdje mi je Win7 traži me nekakav Net user ID i pass... Prešao sam cijeli ![]() Sherovima na PC-u dam dao pravo >everyone(full control) i svoj username(full control) i dalje ništa ![]() Isključio Firewall, misleći da me to koći ali i dalje ništa.... Jel itko ima ovakav slućaj da mi pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa upisi username i password svog accounta pod kojim imas share-ove.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
znam da trebam svoj username i pass upisati ali jednostavno neće ga prihvatiti.... Upisao sam ga ako ne i "100" puta pod raznim kombinacijama (pcname\username pa pass te čisto samo username i pass) no ništa Stvar je ta da da mi moj username i pass prihvaća kada se spajam sa notebooka na pc ali sa media playera kada se spajam na PC neće prihvatiti.... stoga me je to zbunilo.... jel imam kakva posebna shema ili neki check negdje u postavkama samog sheranja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kernel panic
|
Navigaj do Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings i enejblaj "file and printer sharing" i disejblaj 128 bitnu enkripciju u "file sharing connections" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo ako se nekome desi ovakav problem......this is what you need to do..... http://www.astone.com.au/forum/viewtopic.php?f=21&t=106 Znaći stvar je u Group Policy.... Good Luck |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|