|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nevidljivi Gigabajti
Imam jedan problem,zapravo i nije problem ali... Imam hdd Seagate Baracuda od 120 gb podijeljen na dvije particije svaka po 60 GB.Eh sad je stvar u tome da kad uđem u C ![]() oznacim sve filove(sve koje su na toj particiji ) taj broj bude 5 i jos nesto GB a kad odem na properties od tog diska/particije onda pise da imam used space od 8 GB.Kako ja nevidim nigdje ta 3 gb?? Ista stvar sa drugom particijom,oznacim sve na D: i taj broj bude 14 gb a kad odem da vidim used space taj broj bude 18 GB.Moze li mi tko pojasnit zasto ja nevidim tih par gb i gdje su oni nestali? Unaprijed Hvala
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Moraš označiti u Folder options da ti budu "vidljivi" svi fajlovi uključujuči i sistemske. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
gdje se to tocno ukljuci? pod folder options i pod view mi je sve ukljuceno sto ima veze sa tim
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nevidljivi gigabajti najvjerovatnije se odnose na sistem restore i page file. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
najvjerovatnije cu ja njemu dat jedan format
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
i ja sam imao taj problem, nije bilo da hidden fileova jer sam i njih racunao, napravio sam format... i mogu rec da je to polovicno rijesilo problem,kazem polovicno jer mi je onda umjesto 3Gb nevidljiva, pokazivalo 1.5 .... ![]()
![]() |
#7 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
A da vam nije uključen Quota mgmt. ili neki program rezervira prostor na disku (nero) ?
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|