|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 28.05.2010. u 11:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Slazem se, Gjurovski nam samo "vadi mast" jer ima konzolicu ![]() Ipak treba pricekat izlazak naslova pa da se iz prve ruke uvjerimo u izvedbu, ali me sve nekako mirise na dobar "komad" (nadam se da ce barem imat nekekav replay value, sidequests i sl., te nelinearnost - ali ne moze sve bit savrseno, ipak je Mafia 2 TPS a ne RPG)
![]() |
#153 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma dolazi na PC mislis da bu oni samo tamo bacili 2-3 milje ako ne i vise prodanih primjeraka, sumnjam ![]() Samo se ovaj puta nece zaletavat kao sa GTA4 kad su najavili pa morali se zurit da portaju u zadanom roku a i to je da se poguraju malo konzole ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jedinica je do sada nešto najbolje što sam igrao...ako dvojka bude bolja, ja iza toga više neću niš` igrati, jer će sve bit onak`..srednja žalost!! Neka odgađaju,al dočekat ću valjda i bolje da se isplati!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Bolje da ovako dugo cekamo nego da nam odlicno zamisljenu igru "pljunu" na trziste pa ima previse problema s svim mogucim komponentama i patchevima koje opet moramo cekati po mjesec-dva...Take your time...samo neka bude uredno napravljena ![]()
![]() |
#157 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
sjecam se da sam prije razmisljao o tome ali sam odustao kad sam vidio da nvidia tu radi probleme pa se moraju modani driveri stavljati+performanse drasticno opadaju prema nvidia-nvidia kombinaciji (ako me sjecanje ne vara) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jedva cekam da probam novi setup sa PhysXom...mislim da je to prva u redu od PhysX igra koje trenutno trebaju izaci..zadnja je bila Metro 2033 kolko se sjecam... Nisam nikad igrao jedinicu, al ova se cini mrak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() PS- kaj bi dal da ja nisam odigral tu igricu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
A kud cu sad kad dvojka tak dobro zgleda! ![]() A i moram slozit novi comp, i trenutno igram Settlers 7 i SC: Conviction...uz sve to imam jos gro putovanja...jednostavno nemam vremena nazalost... I jos treba novi POP izaci...ufff...premalo vremena za previse stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Prvi dio Mafije mi je bio pre*eben , bash su ga lijepo napravili , kontam da ce drugi dio , s boljom grafikom bit ajme igra ! Samo da neispadne razocaranje na kraju...Kako to inace biva u iscekivanju nastavaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovo za post godine odmah treba uzeti.. Sjećam se kad sam je nabavio, krenio igrat, vozanje autima, doživljaj kakav nikad nisam imao tijekom neke igre.. Odigrao sam je nedavno ponovno, feeling je ostao isti, al jbg, znam sve napamet, položaj svakog gangstera, ma sve.. Mogu je proći bez i da crknem..heh.. To su bili dani.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() A ni ona u crkvi nije baš prelagana ![]() Također, sama utrka sa onim bolidom je vjerovatno misija na kojoj smo svi izgubili najviše živaca i potrošili najviše sati ![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ganjanje autom nije bilo toliko tesko,osobno pamtim najvise onu misiju u luci,trebalo je dosta za pohvatati po kojim su dizalicama snajperi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#170 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Sve te misije su prejake, pogotova ona provala u kuću sa Salvadoreom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
[QUOTE=John Creasy;1664472]Sve te misije su prejake, pogotova ona provala u kuću sa Salvadoreom ![]() Jep, misija sa salvatore-om mi je najnapetija misija koju sam ikad igrao u nekoj igrici... Čisti triler!
![]() |
#172 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Brod je isto perverzija od misije ![]() Definitivno radnjom/pričom najbolja igra koju sam ikad igrao, pa mi nije baš najjasnije zašto se ovdje u svako drugom postu spominje "bolja grafika"? Koga boli k za grafiku, nek slobodno bude ista kao i u jedinici, ono je čisto solidno ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 10.06.2010. u 16:26. Razlog: popravljen tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inače Freeride Extrem mi je najviše muke zadao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
uf koliko sam samo puta slomio vrat u onoj utrci ![]() ![]() mafia + mgs 1 na ps1 definitivno najdraze igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Vidim da uopće niste shvatili bit misije s utrkivanjem, trebalo je varat a to se moglo korištenjem shortcuta na stazi, tako ganster pobjeđuje, a ne poštenom trkom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja još dan danas ne razumijem zašto je večini ljudi ta utrka tako teška, mislim da sam failo jednom (max dvaput), prvi puta znam da sam jednu budalu sudario jer me na zavoju prestigao, tako da je to namjerno bilo, a drugi ne znam ni sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Sad ju mogu prijeć iz prve u bilo koje doba dana/noći i to na nepatchanoj verziji (jer su ju s patchevima olakšali...)
![]() |
![]() |
#179 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |