|
![]() |
#4291 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma Port Valdez bi u Conquestu bio 5*5,ono,nešto kao Squad Rush. ![]()
![]() |
![]() |
#4292 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Kad bi bilo ovako nesto: http://i45.tinypic.com/2yplrtf.jpg Jedino je bed zbog tih uskih dijelova, al je velika mapa, stavit po jedan tenk, đip, 2 bugy-a sa svake strane i još jedan čoper u sredinu pa ko prvi njegov je ![]() I Isla Inocentes bi mogla biti zanimljiva u Conquestu, sa par helija sa svake strane i hrpa jet-skija i glisera. Pa se utrkivat oko otoka hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 |
Addicted to music.
|
Za Islu u Conq. ti uopće nije loša ideja.Ja bih volio da stave Lagunu Altu u Rush. Kad smo već kod Isle,si skužio da kad dođeš do zadnjih M-COMova (gdje se chopper spawna),iznad ima mjesta za još jednu bazu?
![]() |
![]() |
#4294 |
Guest
|
ja bi da ovo stave: http://wiki.bf2s.com/_media/mashtuur...pg?cache=cache http://wiki.bf2s.com/_media/maps/bat...pg?cache=cache e sad to sta ja ocu mogu objesit macku o rep. ![]() |
![]() |
![]() |
#4295 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
http://pnmedia.gamespy.com/planetbat...centes-map.jpg Da, vide se neke ceste prema brdu iznad, dalo bi se nešto iskombinirat. Ili bi to mogla biti uncap baza s jedne strane, pa bi se spuštali u dolnju bazu di je čoper, gdje bi odmah bila jedna flag točka za osvojiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Addicted to music.
|
Ja bi da bude Sisak u Conquestu,tako da ubijam ove lokalne repere. ![]() mAc - Reconing Kako bi ovo rulalo bogove da je glazba na loading screenu neke mape.Naravno,dao sam si oduška i svirao malo,nisam već ima tjedan dana ništa. :Z Mišljenja? Možda pošaljem u DICE.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 08.06.2010. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
OMG,sad sam probao igrati pola sata,na oko 4-5 servera i glava me zabolila ![]() Recon klasu treba totalno ukinuti jer su svi retardi "snajperi" i konstantno uništavaju ovu igru. Jednom je Hammer rekao da ovu igru posjeduju/igraju najdebilniji igrači na planeti uopče,ovo je bilo strašno,gunner sam liku u tenku i spotam mu enemy tank RAVNO ISPRED nas,koji puca na nas,al ma kakvi,ne hebe to njega,on roka po nekoj kučici di se neki medic sakrio,STRAŠNO,odo na kavu se smirit. Da nema ove ekipe sa PCE sa kojima igram svako večer mislim da bi odavno prodao key,iči sam ovo igrati..,ne znam,treba hebačka doza mazohizma za to. EDIT E da,bio sam prvo kickan sa jednog servera jer sam na Isli bio defender i otisao na ono njihovo wookie brdo u prvoj fazi i ubijao wookie, Zatim odem na neki drugi server,tu upadnem u squad sa 3 recona ![]() Zatim se opet vračam na onaj server gdje sam kickan "BIBERBAU Bad Company 2 Ranked" i tu sam bio defender na Port Valdezu na drugoj fazi,gdje defači dobiju Bradleya kojeg sam uzeo i pucao na Atackere koji su bili na krovu od A(ona kuča lijevo,što se može srušiti,valjda je A) i tu sam permanentno banan,bez reasona ![]() Uglavnom,KATASTROFA Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 08.06.2010. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4302 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4303 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Kupite mi Apache,molim vas. Jebem ti,želim Apachea za rođendan. NO PATCH TODAY. No patch today my love is gone away The game stands forlon a symbol of the dawn No patch today it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of all my hopes the end of all my dreams No patch today it wasn't always so The company was gay we turn'd night into day... Elvis has left the building - Thank you very much. _________________ HAHAHAHAHHAHAHAHAHA,BOGOTACKRALJ SVEMIRA.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 09.06.2010. u 14:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Napad se dogodio greskom, ali mislim da takvom videu nije tu mjesto. radje stavi ovaj video, ako se zelis divit Apachu http://www.youtube.com/watch?v=Zq5Pnup-cBE a ovo ako zelis overkill: http://www.youtube.com/watch?v=J-qit...eature=related toliko je awesome, da su zakljucili da ga jednostavno nemaju kome suprostavit, slicno kao i "Seawolf" klasa attack subova
Zadnje izmijenjeno od: Zmalamuth. 09.06.2010. u 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Addicted to music.
|
Premoćno.Premoćno.
![]() |
![]() |
#4306 |
Inquisitor DeathWatch
|
Evo malo opisa njegovih sposobnosti. http://www.youtube.com/watch?v=g0R1I...eature=related Steta sto su odustali od njega. stvarno je bio vrhunski stroj i cudo tehnike.
![]() |
#4307 |
Addicted to music.
|
Čekaj sad,sry na OT,ali ne kužim,odustali su od njega? Zbog? Mislim,koliko vidim vozi bočno,u rikverc,štajaznam šta.Izgleda kao plutajuća bova u zraku je-bo-te.Moćno.
![]() |
![]() |
#4308 | |
Inquisitor DeathWatch
|
Citiraj:
jednostavno se Comanche nema borit sa kime, Talibani ne koriste super duper radare da ti treba stealth. teoretski je cak i stara Cobra vise nego dovoljna, mislim da Marinci jos uvijek imaju Cobru u upotrebi. http://en.wikipedia.org/wiki/RAH-66_Comanche a na ovo sam ostao bez komentara. "If transport assets were not available, the Comanche's ferry range of 1,260 nautical miles (2,330 km; 1,450 mi) would allow it to fly to battlefields overseas on its own" do sada su B52 slali iz USA da bombardiraju ostatak svijeta, a sada su napravili i helikopter koji to moze... ![]()
![]() |
![]() |
#4309 |
Addicted to music.
|
A,zo.Tnx! ![]()
![]() |
![]() |
#4310 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
U pitanju je prelet u jednom smjeru, ali i dalje impresivno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4312 |
Guest
|
Zamečen vertoljot protivnika. |
![]() |
![]() |
#4314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4317 |
Premium
|
Svi koji misle da su loši neka pogledaju statistike ovog igrača i odmah če im biti lakše,naspram njega su Pr0 ![]() http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Geronimo1 847 sati igre i 30 level ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4319 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma meni se čini da taj Geronimo nije "pravi" igrač, možda je tester ili tako nešto. Uvijek igra na istim serverima, i svi u nazivu imaju Geronimo. I po statsima u prosjeku pogine svakih 6 minuta, a ubije svakih 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako ja uživam ekipu klat nožem! Evo prije par dana mi uspjelo u port valdezu na rush-u. ubacit se kod ekipe i zaklat ih 6 zaredom!!! Ekipa me skužila, svi pucaju ja se izmičem trčim, lik reloada i dobije nož, drugi krene meze zaklat i dobije nož... Još sam bio s ekipom na skypu i samo govorim nož, nož,nož... ![]() samo mi je falila annoying orange! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|