|
![]() |
#31 | |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() No možda je ovo već lagani OT. Nadam se da nije bed. ![]() Ak će netko imat pitanja za linijske DVD recordere nek pita slobodno. Mogu dat Full review iz prve ruke. Možda će i to biti nekome korisno. ![]() p0zz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Samo još jedno pitanje. WinDVR-om nikako ne mogu isprogramirat snimanje. Postoji Schedule opcija, međutim, nakon što sve upišem, postavim vrijeme, program i sve skupa, ne pojavljuje se "task". E sad, postoji li koji program kojim mogu namjestit snimanje u određeno vrijeme?! Ili da mi neko kaže gdje griješim kod WinDVR-a?!
![]() |
#33 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36967
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Frekvencija VHS playera?
Da, tražio sam i nitko nigdje nije rekao: što kada spojim VHS pomoću antenskog kabela na TV in utor na tv tuneru? Ovako izgleda kabel: http://img.en.china.cn/0/0,0,324,200...0,e14527ff.jpg Koja je frekvencija preko koje tražim signal? pomoću kojeg programa? Što točno da odaberem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, koliko se sjecam, oko 35-39 kanala bi trebao bit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
prilikom traženja kanala isključi antenu iz videa, tj. ostavi samo kabel koji povezuje tv i vcr. ako ti se izlazni signal vcr-a preklapa sa nekim tv programom, nećeš vidjeti sliku. većina videa je radila između 32-39, a neki rijeđe 2-5 kanala. obično piše na zadnjoj strani, pogotovo ako ima mali vijak za podešavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
er, nemam u Dscaleru pretragu prema kanalima već prema frekvenciji... koje su to frekvencije? EDIT: našo! 511.25mhz, oliti 26 kanal ZAHVALJUJEM SVIMA! Zadnje izmijenjeno od: gesaugen. 23.08.2009. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ekipa, da ne otvaram novu temu. cura mi je u kanadi gore još, i sad je pronašla 39 VHS kazeta simanih privatnom kamerom dok su bila djeca itd itd. e, to je u NTSC formatu. i sad joj ja savjetujem da kupineki VHS/DVD recorder, i to jednostavno skopira, i napravi od toga DVD video. e sad, poošto su te kazetice 30minutne, da li je moguce na jedan dvd snimiti 4 kazete? treće, kako da ja kasnije prebacim te dvd video filmove u PAL format, tako da bi bili gledljivi kod nas u hr, na normlanim dvd playerima? hvala vam na brzim odgovorima, ovo je hitno, traže ih tamo 13$ PO KAZETI, a ona može uzet taj VHS/DVD recorder i vratit ga kad napravi posao. (imaš mjesec dana da vratiš proizvod, ne pitajte, to je zapad ![]() njezin brat brije da to u studiju rade, ali je to dosta love za tako nesto... i jos k tome ne dobiju ni materijal u digitalnom obliku nit nista, nego obicne dvd video filmove... i to kazu jedna kazeta 1 dvd? a kazete od 30min.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Lika u mom srcu
|
ekipa, da ne otvaram novu temu. cura mi je u kanadi gore još, i sad je pronašla 39 VHS kazeta simanih privatnom kamerom dok su bila djeca itd itd. e, to je u NTSC formatu. i sad joj ja savjetujem da kupineki VHS/DVD recorder, i to jednostavno skopira, i napravi od toga DVD video. e sad, poošto su te kazetice 30minutne, da li je moguce na jedan dvd snimiti 4 kazete? treće, kako da ja kasnije prebacim te dvd video filmove u PAL format, tako da bi bili gledljivi kod nas u hr, na normlanim dvd playerima? hvala vam na brzim odgovorima, ovo je hitno, traže ih tamo 13$ PO KAZETI, a ona može uzet taj VHS/DVD recorder i vratit ga kad napravi posao. (imaš mjesec dana da vratiš proizvod, ne pitajte, to je zapad ![]() njezin brat brije da to u studiju rade, ali je to dosta love za tako nesto... i jos k tome ne dobiju ni materijal u digitalnom obliku nit nista, nego obicne dvd video filmove... i to kazu jedna kazeta 1 dvd? a kazete od 30min.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Lika u mom srcu
|
gle, tv kartice i slično ne dolazi u obzir, imaju 39 kazeta i nemaju vremena za takvo kompliciranje. odlučili su platiti u video studio da im to prebace (meni osobno glupo), no njihov novac. još da im naprave ovo da im prebace barem 2 kazete na jedan dvd, ali ne... 12.50$ jedan DVD ![]() a freaking VHS/DVD recorder dođe 80 dolara mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije ti nikad palo na pamet da te "kazetice od 30 minuta" možda ne idu u onu veliku rupu koju možeš vidjeti na normalnom VHS uređaju? ![]()
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Plus vrijeme za obradu snimke ako je loša... I svoje vrijeme za sve to-ako ti se ne isplati dat pare uvjek možeš u svom aranžmanu to napravit ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Lika u mom srcu
|
jelc - daj čitaj bolje ![]() taj video studio doslovno kopira kazetice na dvd, isto kao da kupiš onaj vhs/dvd recorder i pukneš play/record. i za to naplaćuju 12.50$ + 15% poreza... po dvd-u... 39dvd.. ![]() ja sam lani gore baš gledao te vhs/dvd recordere, i koštaju 60-100dolara... sitniš. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|