|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
moze se to ukljuciti, tamo di se simpa ti i ja broj namjesta... ja sam sad odlucio simpu zadrzat samo na standbyu...a, nadoplacivat samo tele broj(vec dugo imam oba) i upao sam u tu akciju ko+zero...prebacio s ena ko, nadoplatio 100kn, dobio 0,49 prema svim mrezama i 0kn prema tele slijedecih mj dana(*25lp uspostava poziva)...i, otkrio da nisam regan, i time zaradio jos 25kn, i za tu lovu uzeo opcijui1000 poruka...u 10 dana sam potrosio 20kn , a pricao ko majmun, i prema 099 cak... |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na Tele2 imam u 10 dana oko 120 minuta razgovora, a potrošio sam 30 kn. ![]() ![]() ![]() Ne gledam uopće više tko je na kojoj mreži ili ima fiksnu liniju. Ispada da me minuta (sa uspostavom veze) koštala 0,25 kn. To je fakat jeftino. A imaju i dobre reklame na TV. Pogotovo onae zadnje sa Djeda Mrazom. ![]()
#34 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas je 16.12. , a 2.12. sam aktivirao onih 1000sms-ova za 25kn , i sad bas pogledao koliko sam potrosio : 389smsova ! Moram pojacati dakle da potrosim tih 1000 ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eo bio u tele2 prebacio sam drugu karticu s t na tele. kaze do 02 01 ce se moci koristiti.valjda ce biti jeftinije.ako se pokaze kao dobra opcija prebacujem i prvi broj. ![]() javim kvalitet i udaranje po dzepu. ![]() moze neka btw preporuka mobitela novog na bonove iz teleta.da nije nes sad preskup,a da je koristiv starijem covjeku (mal vece tipkice itd) ![]() fala |
![]() |
![]() |
#36 |
®
|
ispricavam se što dižem staru temu.sjetio sam se da sam nešto slično davno upitao pa bi mi opet trebala usluga.Treba mi što jeftinije ili besplatno komuniciranje s 095 brojem. Moze preko tele2,tmobilea ili ako iskon ima kakvu opciju... Hvala lijepo. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ja u vipu imam pretplatu i koristim komplet 200 znaci placam 200kn pretplatu a dobivam 180 minuta(3 sata) razgovora prema svim mrezama,bez naknade za spajanje, 150 besplatnih sms-ova,10 mms-ova, 1GB internet prometa,znaci gprs/hsdpa ako ima signala,a u zagrebu ga ima! meni se to isplati jer 200kn je 2 bona mjesecno na kojima skupo placas pozive i sve,a ovako imam 3 sata djabe unutar hrvatske na koju god mrezu zovem!
#39 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma tomato i riješena stvar. Kad dobijem plaću, uzimam njihov broj i još jedan K750 već čeka ![]() T-mobile pretplata do Nove godine traje i onda raskidam ugovor. 0,29kn/min, nema jeftinije od toga. Zovem sve mreže i račun mi ne pada ispod 200-250kn na t-mobileu... ![]()
#40 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svjestan si da Tomato nema roamiga, mms, data transfera,... tj. da ima samo najosnovnije - pozivi i sms?
#41 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=689276 |
|
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
Ima i Tcom dobra riješenja. ![]() VPN Complete Extra za 45,10 kn (2000 besplatnih minuta) + Unlimited 25,00 kn (1500 besplatnih minuta) + Opcija poruke 25,00 kn (300 besplatnih poruka). Ukupno 95 kn. Ja imam opciju za 70 kn jer ne pišem poruke. Obračunska jedinica mi je 15 sec. Nisam siguran koliko imam besplatnog data prometa. A ostale cijene su sljedeće: 0,79 kn prema fiksnoj i 1,10 kn prema ostalim mrežama. Gledam račun za prošli mjesec ![]() ![]()
#43 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
Trenutno oko 3000, a u konačnici bi trebala brojka biti preko 10.000. Zato i je popust od cca 70% na paket. Dobio sam razliku računa za platiti od 3 kn. ![]()
#45 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Eto, roaming ima i ja miran ![]() To je sekundarni broj kojem je namjena da bude jeftin, a ne da ima puno opcija. Ionako sam na K750 (sada 2 komada) i on nema neke fensi opcije kao neki novi, što meni savršeno odgovara. Javim dojmove nakon nekog vremena kad vidim mjesečnu potrošnju sa 2 broja ![]()
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kako sam ja rijesio stvar, imam 091 i 099 brojeve, i imao sam srece da sam dobio isti broj kod oba operatera. Kod oba imam aktiviranu opciju unlimited ili nula, dakle placam cca 50kn i imam besplatne pozive unutar mreze uz uspostavu poziva od 0,25lipa, uz to imam i Iphone 300 tarifu, na zasebnom broju, koja mi je prvenstveno za Iphone internet, a i 300 minuta prema svim mrezama nije za baciti:-) Malo je zeznuto nositi hrpu uredjaja, ali je definitivno isplativo:-) |
![]() |
![]() |
#48 |
®
|
Ja sam aktivirao Superfriend (1000 minuta besplatno) na jednom,a na drugom Slike i slova (15 lipica poruke) i mislim da ne moze jeftinije. |
![]() |
![]() |
#50 |
Hejter
|
U vipu mozes aktivirati prema jednom vip broju kao frend opciju,ili prema svim vip brojevima da placas samo uspostavu pozivu,pa imas to sve u njihovoj ponudi tarifa i opcija na webu. |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam se prebacio sa tele2 na tomato. Imam 2 broja. Tomato 29 lipa prema svim mrezama, najjeftiniji moguci razgovori prema hr brojevima(ukljucujuci naknadu za poziv),a bogami i prema inozemstvu. Roaming sljaka, mms sljaka,parkin itd it ima sve osim DATA transfera. Drugi broj mi je na vipu, imam opciju 30kn 100mb sto mi je sasvim dovoljno za mail i slicne stvari,ako mi bas zatreba malo vise prometa,platim jos 30kn. Imam aktiviranu opciju 60kn mjesecno besplatno 1000min mjesecno prema vip brojevima,osim uspostave poziva. Mjesecno me kosta oko 200 kn SVE i to BONOVA. Prije sam samo na TELE2 pretplati imao nekakve cudne racune od 700-800kn (imao sam ispis poziva ali dzaba ispis poziva kad ti recimo na racunu pise da si s jednim brojem razgovarao 16 minuta a s tim frendom inace razgovaram 3-10 sekundi "Di si", "Dodji u XXX na kavu" i to je nemoguce dokazat). Nisam promijenio nikakve navike i isto pricam i saljem SMS. Jos ako srede data transfer na tomatu, bit ce super ![]() |
![]() |
![]() |
|
|