|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I to je tebi uvod za temu? Kada izlazi? omfg, imaš net, potrazi release date, a ne glupa pitanja postavljat....manje do 10s ti treba da saznaš datum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
izasla odavno, samo bez pc verzije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A što se tiče igre, podsjeća me na two thrones. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
OMG OMG ,koji glupi review, pa on pljuje po cijelom POP serijalu. On opisuje kako je tesko ovo pa ono pa kamera pa nema pomoci itd ,a sve se to dogadja i u prijasnjim dijelovima. Imam osjecaj kao da je to njegov prvi dodir s POP srijalom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Joj ma to su tipični conosle vajneri, lik kaže da nema pokazivača kamo ići, e pa to abš želim, a ne da me igra vodi za ruku, treba malo mislit, a ne svaku zagonetku u 2-5min riješit, al očito im to ne ide...ili oni bi da ima beskonačno tih "moći" za vračanje vremena, pa na što bi igra ličila, na prošli fail dio, gdje nisi mogoa poginut -.- Iako puno ljudi koji su je igrali kažu da igra ne valja, al ovima ne valja zato jer bi oni da se igra igra sama -.- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Gledo sam malo reviewe i prosječna ocjena je oko 7.5/10 što i nije loše, ja sam odigro sve POP nastavke i odigrat ću i ovaj, a po onom što sam vidio mislim da će mi se igra svidjeti. EDIT: Evo sad "skoro" pogledo ovaj review od Gamereporta. Koje su to njubare vidi se da nikad nisu odigrale nijednog princa, par njihovih izjava me potaklo da razmislim o svome životu i zahvalim Bogu kaj me normalnog stvorio. Prekino sam video u 2min jer me nezanimaju subjektivna viđenja amatera, bolje pravi review pročitajte. Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 05.06.2010. u 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ne mogu vjerovat da nismo sposobni napraviti ni jedan posteni review! Prekinuo sam nakon 10 sekundi transvestitskog haiku izbrijavanja. Ovo dvoje su zbilja generacija Hi-mena, previse su se nagledali macho muskaraca u rozim tajicama sa svjetlecim machevima. Taj video treba pod hitno izbrisat... ako zbog niceg, onda zbog djece koja bi to mogla gledati... Inace, EVO profesionalnog osvrta na igru, mjesto na kojem ja pratim review-e vec jako jako dugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
otišo po cigare i nesto
|
Šta tu nije jasno? Za konzole je izašlo sredinom prošlog mjeseca, a za PC u Europi je jučer došo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tice same igre,review pokazuje da je ovaj POP "just another nastavak" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
E to te ja pitam! Vratili su normalnu grafiku, a ne ono "candy" sr*nje iz prošlog wannabe nastavka. Nadam se da bude još puuno više onih comboa u borbama, to je uvijek gušt pamtiti (primjetil sam u reviewu da ima neka varijanta angel dropa). Uglavnom, mislim da bude igra odlična, čim su se vratili na staro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
otišo po cigare i nesto
|
Evo igro 1h i pol novog princa pa da kažem dojmove pc verzije. Inače, veliki sam ljubitelj POP serijala i žudio sam za novim starim princom nakon onog crtić nastavka iako ni on nije bio tako loš. Novi princ je odličan, akrobacije su izvedene više na način kao u prijašnjim nastavcima s tim da ima više novih fora, borba je također ok napravljena te se često odvija protiv više protivnika koji su kao pojedinac slabi, volio bih više da su protivnici jači i da ih je manje. Grafika je čist prosjek, ima par lijepih lokacija no često se vide isprane i lošije napravljene teksture. Glavna činjenica je da je gameplay ostao na razini. Sve u svemu dostojan nasljednik starog princa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ne znam zasto (satro), al ovo me vrlo podsjeca na Assassins Creed, samo sa cudovistima i magijama... i skakanje, i penjanje, i neki combo-i, i ona efektna "smaknunca" itd... a kako ja nisam fan icega sto sadrzi cudovista, carobnjake i magije, brijem da cu ovo preskocit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
ovo te posjeca na assassins creed? ja bi prije rekao da je assassins creed uzeo par stvari od POP serijala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
otišo po cigare i nesto
|
AC je prvobitno zamišljen kao spiritualni nastavak POP serijala no ipak je krenuo kao svoja franšiza. Od tuda sličnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
igrao jućer oko 2 sata zanimljivije mi je nego prošli dio i bar je princ opet isti princ ![]() dosta protivnika, kompliciranije akroabcije i zamke ![]() ništa revolucionarno, ali je igra ok, čak mi bolja od prvog dijela što zbog bolje i ne toliko zahtjevne grafike što zbog sitnica da ne treba svakog protivnika prvo izmlatiti pa onda još ubosti sa onim daggerom (ili ja još nisam došao do toga ? ![]() i da, ako vas je živciralo kako se princ sporo (realno) giba kad hoda po gredi ili pa visi na zidu sad je to popravljeno tako da trči (doslovno) po gredi i dosta je brži po zidu sve skupa ocjena 8.5/10
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 05.07.2010. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
otišo po cigare i nesto
|
Upravo ga prešao, zadovoljan jako s novim princom. Malo su usrali s onim posebnim čarolijama kod napada, nekako mi to šturo i staromodno izgleda no onaj whirlwind je dosta koristan. Akrobacije s vodom su genijalne no na živce su mi išle one ptice po kojima se skače ali sve u svemu jako dobro. Trenutno mi je samo WW bolji od ovog nastavka. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
evo cura igra igricu i desila se jedna pizdarije..moguce da je bug.. snimi joj checkpoint prije nego udje kroz neka vrata gdje mora preskakati i saginjati se ispod nekih debla sa macevima.. pogine, vrati je pred ta vrata koja normalno nisu vise otvorena.. znaci nalazis se na nekom "balkonu" sa kojeg bi trebao sici dole da mozes ponovno stisnuti neku pizdriju koja ti otvara ta gornja vrata.. poanta je u tome da nemozes dole sa balkona a da ne pogines! dali se nekome desilo slicno i sta se treba napraviti?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|