|
![]() |
#2851 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Matchmaking ionako ne radi tako kako su najavljivali da će stavljati igrače sličnih levela u lobby, tako da ti je svejedno. Dok se ne uhodaš bit češ pokretna meta. Ja kad sam prešao sao COD 4 i 5 (na kojima razaram ![]() Sad se pak češkam po glavi ako nisam prvi u MW2 partiji pitajući se "kako?" ![]() Svakako se moraš upraksati. A oružja i perkovi su ti najmanji problem - kemijaj sa njima. Assault: M4 i ACR su jako precizne i brze puške, sa manjim damageom i skoro bez recoila SCAR, TAR21 i kalaš su sporije puške, večeg recoila ali puno večeg damagea M16 i FAMAS su precizne burst puške FAL je poluautomatska puška dobrog damagea SMG: MP5 je all in one, perfektna puškica sa red dot sightom UMP45 je jaka ali sporije puca Vector puca hyper brzinom ali je slabija P90 je prdekalo kao i u COD4 UZI je brz i relativno dobrog damagea ...dalje mi se neda ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.06.2010. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2854 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
FAL- je zamjena za G3 ![]() MP5 je po meni fail failova. Recoil je odvratan. Ak ne pucaš metak po metak, šeće po ekranu ko muha. ![]()
![]() |
![]() |
#2855 | |
|
Citiraj:
Da, FAL je zamjena za moj neprežaljeni i voljeni G3, koji sam obožavao u COD4, samo što je FAL jako loš bez neke optike - bar red dot, jer je iron sight očajan. Što se tiće MP5 - to sam i ja mislio, ali stari moj, sad mi je najdraži SMG. Staviš stopping power (sa softcore) i to melje sve pred sobom. Uzmem UMP45 i stavim stopping power, odem na FFA i jedva napucam 15 killova. Uzmeme MP5 i red dot sight i sve pada, apsolutno sve, ima tek nešto slabiji damage od UMP-a ali puno veći fire rate. Vjeruj mi, kad se navikneš - puškica je predobra ![]() Ja sad na četvrtom prestigeu-70 lvl, imam Fall Camo M4 i ACR, te još 40 killova za Fall camo za kalaš, samo sa te 3 puške trenutno igram. Imam red tiger za MP5, te red tiger za Intervention - kad dođe wasteland na FFA samo Intervention vadim, obožavam taj snajper ![]()
![]() |
![]() |
#2856 |
Bazinga
|
Danas igrao HQ Pro na mapi Invasion i svi se bore za HQ u onoj zgradi sa milijun hodnika (u kutu mape). Neko naruči care package i vidim da je stigao AC130. Nisam se obazirao mislio sam da će odmah nestat. Nakon otprilike jedne minute vidim da je paket još prisutan na mapi. Najprije sam pomislio da je završio na krovu neke građevine kad ga niko ne dira. I ko za vraga spawna me pored one benzinske ili šta već ono je, i krenem prema HQ i vidim da paket leži na sred ceste. Uzmem ga i taman je moja ekipa zauzela HQ. Krenem ja pucat s njim, kad odjednom začujem neki dječji glas na rubu plača. I tako skinem njih 20+, a ono prvobitni vlasnik paketa vrišti, cvili, plače. Ja sam umirao od smjeha kad sam to čuo. Tip je vrištao do kraja runde. A što je najbitnije nisam razumio ni riječi. Kužim da se neko naživcira, ali da reagira na taj način. Strašno. Btw. nebi ni riječi reko da sam mu ga ukrao ispred nosa, ali paket je ležao na cesti preko minute. Otprilike je ovako zvučalo ![]()
![]() |
#2858 |
Bazinga
|
![]() |
#2859 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ključna riječ- klinac ![]() Pa, zar nije da i ti vidiš u suparnikove kutije... EDIT: Probao, ipak se ne vidi ![]() Zadnje izmijenjeno od: georgy. 02.06.2010. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 | |
Bazinga
|
Citiraj:
A najbolje od svega je što lik nebi ni riječ rekao da je dobio UAV ili municiju u paketu. Onda nikom niš. A ak mazneš AC ili choppera odmah si fuckin n00b package stelaer ili fuckink thief. Uglavnom uvijek dobiješ "pristojnu titulu".
![]() |
![]() |
#2862 | |
|
Citiraj:
![]() Ja na FFA uzmem Sentry Gun, Emergency Airdrop i Pave Low, uzmem sentry, postavim ga, bacim airdrop i sakrijem se u žbunj - svi navale ko mutavi a ja ih skidam jednog po jednog ![]()
![]() |
![]() |
#2863 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
|
Citiraj:
LMAO ![]() ![]() Najjače ja kad mu ovaj meže "hey Barack can you please tell them to vote to skip" a Barack onak brzo i kratko: "no!" ![]()
![]() |
![]() |
#2868 |
Bazinga
|
Haha vidio sam to već prije. Meni je najluđe dok onaj provali Shut the Fuck Up. A glas mu je bio ko da se dere iz ponora. EDIT: Da ne bumpam bezveze, jel može ime u igri biti različito od onog u steam-u (profile name)? Probao sam u .cfg stavit u name naredbu (seta name"") nick, ali ne funkcionira. Inače ta naredba je po defaultu unutra, samo što je prazna. Jel možda postoji neki način s kojim nisam upoznat?
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 03.06.2010. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
|
Ovaj part 1 je davno objavljen. ali part 2 je ![]() predobro napravljeno. BTW, jel vi možete trenutno igrati MW2? Meni izbacuje onu glupost "unable to sync" i kad iđem u igru kaže mi da moram biti logiran u Steam (a jesam logiran i to u online modu)
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.06.2010. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
U filmicu kod onog lika kaj ga pogodi stunom,prvo ga rani u desnu nogu ,on se sakrije iza zida i drzi za ljevu. Inace predobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
|
Baš gledam malo Reasurgance map pack gameplay sa X-Boxa (http://www.youtube.com/watch?v=00W3fGYLdPs) , Fuel je odlična mapa ![]() Izgleda će se konačno moći birati gametype u novom map packu, a ako stvarno bude moglo, kupujem 100%. Inače, sad se i Stimulus mape rotiraju u fiksnim gametypeovima, tako npr, ja odaberem FFA, i često zna ubaciti više ljudi koji imaju Stimulus u lobby, pa se i odigra nova mapa na željenom gametypeu ![]()
![]() |
#2877 |
Bazinga
|
Koga vraga ovi u steam-u rade, danas u sat vremena možda sam igrao samo 20 minuta. Ostalo vrijeme mi je izbacivalo poruke Failed to connect steam, Cannot connect to steam lobby i tako stalno. Strašno. A hostovi na koje sam se uspio spojit su katastrofalni. Teleportacija je očito novi feature u igri.
![]() |
#2878 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
a vidi ovo uletio na server i frend usliko.. http://img526.imageshack.us/img526/6...0914060129.jpg http://img717.imageshack.us/img717/8...0914082027.jpg nisam imao glavu, niti sam vidio neprijatelja. Cim sam dosao do nekoga odma mi nestane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=6WAlo-CvLWI Jesus Christ, na kakvim je ovaj drogama ![]() "so people wonder what kind of clown am I?" -"i'm a shotgun clown bitch" ![]() Ja sam se kočio od smijeha. Debilno do neba ali presmiješno. "look at this dumbass, hey dumbass, pow pow, hahahhahahahah" ![]() lud je k'o šiba ![]()
![]() |
|
|