|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mene je ugodno iznenadila SF serija "Doctor Who" koju sam poceo gledati na preporuku. Odgledao prvih 4 sezona u jednom dahu kako se kaze. U tijeku je prikazivanje 5. sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
evo sad se vraca lie to me, imaju i jos 2 epizode sgu-a prije pauze, a i breaking bad se vrti, taman da se perzivi do 26.06. kad se vraca entourage i hung koji napokon nastavlja dalje ![]() nego jel se zna sta dalje s flash forwardom, jel ide druga sezona, odnosno jel syfy bacija ponudu, jel je bilo price da ce se mozda selit na syfy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jer netko prati leverage, evo vidim da se i to uskoro vraca s pauze isto tako i warehouse13...samo nikak docekat whitecollar ![]()
![]() |
#875 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sumnjam da će iz SyFy otkupiti, ili bilo koja druga TV mreža, show je upropašten odavno. Što je velika šteta jer je tema zanimljiva i moglo se s njom puuuno više napraviti. Nakon dobrog i zanimljivog starta uslijedilo je nevjerojatno razvlačenje tema i prežvakavanje istih scena,a putem je sadržajno akciju skroz zamijenila loša drama. Dodajmo tome na trenutke očajnu glumu Josepha Fiennesa, i to je to. Neka samo negdje na blog scenaristi stave kako su zamislili rasplet u drugoj sezoni i to je dovoljno ![]()
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
monk,columbo,vatreni decki,house,mentalist... |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nego slažem se da su seriju mogli bolje napraviti no meni za kraćenje vremena čist ok, u svakom slučaju mislim da im je bolje da su V otkazali a ovo nastavili
![]() |
![]() |
#878 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
|
Bolje da je otkazan SGU nego FF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
SGU je meni nesto bolji od FF. FF je definitivno trebalo otkazati. SGU bi dao samo pola sezone (12 epizoda), pa nek se pokazu, ako nista nebude - noga |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zali Boze vremena koje sam proveo uz SGU i FF ... patio sam se s njima pola sezone. Sada su delete-ane i skinute s k**c* za svagda ![]()
![]() |
#882 |
Premium
|
Idem gledat novu epizodu SGU kad ono prekočili tjedan, najčudnije emitirana serija što sam ikad pratio Oo. Prvo su imali onu polusezonsku paouzu duže od svih i sad ovo bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Off Centre! Kratko je trajala ali još uvijek rado pogledam neku epizodu tu i tamo.
![]() |
#884 | |
Guest
|
Kaj se tiče FF-a. Bilo bi mi draže da su završili seriju pred 2 epizode i napravili ko mini seriju (2x1.5 sat recimo). Bilo da je neka serija otkazana ili je jednostavno došla "do kraja" općenito me iritira što ne zaokruže međuljudske odnose. Ako već radiš godinama na razvoju likova onda bi bilo pošteno da kada neki glavni story arc završi da se potrudiš barem malo i daš da ljudi vide kako će se glavni protagonisti nositi sa činjenicom da je taj dio "gotov". Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0056751/ Meni je Dr. Who katastrofa u usporedbi sa Torchwoodom (koji ni sam nije nekaj posebno). |
|
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
Ovaj novi, od 2005. godine sto se vrti. Torchwood sam gledao prije DW, pa kasnije vidio da se spominje u nekoliko navrata u DW seriji. Dobro je tako kad su serije medjusobno povezane, kao npr SG1 i SGA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
|
Jel gleda netko odavdje Archer-a Humoristični crtić za odrasle, baš jedan friški,novi humor, preporučam svima, jedino što ima zasad samo 1 sezona od 10ak epizoda Trailer
![]() |
#888 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Dali netko gleda IT Crowd, 3 sezone ima, šteta što nema više.
![]() |
#889 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Nazalost sve serije koje sam do sada pratio su na pauzi, tj sezone su gotove, - Supernatural, Fringe, The Bing Bang Theory. Ima netko preporuciti nesto slicno ovom gore ? Znaci neka dobra humoristicna serija i SF serija u rangu SN/Fringe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Banned
Datum registracije: Jun 2010
|
vratio se na dinastiju poslije toliko godina kvaliteta je ipak neupitna bez obzira na to što je sapunica |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
|
Imaš par postova prije svoga, moj post o humorističnoj seriji Archer
![]() |
#893 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nije los ni Chuck, prva sezona. Inace, Breaking bad je sa drugom sezonom postao trenutacno najbolja serija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel tko pratio Lost? Upravo je završio serijal od 6 sezona. Zakon serija. Preporuka svima. Ako tko ima komentar na zadnje 2 epizode, odnosno na kraj, volio bi malo razmjeniti mišljenja. Zadnje izmijenjeno od: onedolar. 04.06.2010. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sličan post sam napisao u temi o filmovima. Za one koji ju slučajno ne prate ponovit ću osnovnu premisu i ovdje. Ovo je tema o serijama, preporuke, dojmovi i sl. a ne način na koje dolazite do njih! O tome nema rasprave. Ako je bude ista će biti obrisana a sudionici adekvatno sankcionirani. Bilo bi zaista uputno pročitati pravila foruma ili barem malo koristiti zdravi razum dok pišete.
![]() |
#898 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
ma lie to me se meni sa zadnjom sezonom poprilicno pokvarija, prva sezona mi je bila puno bolja, ovo mi je sad sve nekako vec videno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma da mislio sam na 3. sezonu, ali sam krivo napisao. Nemres vjerovat kako je dobra. Zadnjih par epizoda vrh vrhova ![]() Lie to me je ok, ali posto sam prije odgledao Mentalista, nije mi interesantna toliko. Ponekad kao da gledam deja vu, a i obicno rano uvatim sumnjivca tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|