|
![]() |
#1113 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
ova solucija mi se jako sviđa ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 22.05.2010. u 22:35. |
![]() |
![]() |
#1116 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
#1123 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam navijao za Inter samo zato sto ne mogu smislit Bayern. Cast Olicu i Pranjicu,al kad sam vidio da Pranjic ne igra,i kad je izvadio Olica i ubacio Gomeza,od tada mi je bilo SKROZ drago sto Bayern gubi. Stalno se nesto kenjka o nacionalizmu na balkanu, a danas su Nijemci pokazali sta znaci nacionalizam. Ostaviti Mullera u igri nakon onih propustenih zicera,izbaciti Olica, ostaviti onog drugog panja Svabu umjesto Pranjica ,pa Klose itd, pa Lahm nije nijednom centrirao kako treba, mozda je Gaal imao nekakav pritisak na ledja i nije smio izvadit sve svabe iz igre,ali danas su bas oni igrali katastrofalno. Ali zato se svima njima malo narugao Mourinho, uzeo je Ligu Prvaka i minut prije kraja ubacio JEDINOG talijana u igru. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
1. Nije se murinjo nikom narugao. Bunker + kontre. Da bayern nije napadao gledali bi lakrdiju od finala lige prvaka. Čestitke Interu, ali daleko od ruganja. 2. Miler se bar našao u 2 , 3 prilike Olic gdje je nestao cijelu tekmu? 3. Zašto svabe moraju igrat? Zato sto je to njemački klub, zato sto ih 7 igra u Njem. repki i zato sto su skupi. Gomez 30 mil EUR. A dobio 20 min finala. ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma Gall je panjina. Nisu mi jasni njegovi neki potezi, tipa vadit Altintopa koji je dotada igrao ko' zmaj. Ali i utakmica kao jedno finale LP-a, ispod razine. Mislio sam da će se Mourinho nadigravati kad ono kifla. Onaj Sneijder zvijer, Robben isto zvijer, Milito fine dvije vage i to je to. Uglavnom, Nizozemci će imat je**nu repku za SP ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo je sve ona gola stvar. Kakvi su to sve luzerski klubovi koji igraju finala i polufinala, nikakvih emocija, svi bulje k'o krava u šarena vrata i zbrajaju milijunčiće. O navijačima da ne pričam, bulje u mobitele i tobože ih ima, luzeri jedan do drugog. Gade mi se takvi klubovi i takvi navijači, i pobjednici i gubitnici su isti. Brat bratu, tri su kluba tata-mata za sve ostale, bar što se tiće tradicije i emocija, kad Milan osvoji LP, a ima ih 7 komada, zna se kako se slavi, i koliko se suza prolije, Kad Liverpool osvoji, a ima ih 5 komada, nebo ori, pjesma, suze i zagrljeni navijači, i na kraju Real kad osvoji (doduše dugo nije, ali opet) to su slavlja, sve ovo se može sakriti. Makar ne volim ni Milan ni Real, ne mogu ih ne-poštovati, ako ništa bar slave sa srcem
#1127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@hammer of thor: po čemu je slavlje Reala nešto posebnije od slavlja Barce, Man. Utd., Bayerna... jedino što Real ima puno trofeja iz ratdoblja diktature i kad se niko na ovom forumu nije ni rodio (osim možda matorog Jelca ![]() Za mene su veći klubovi: Barca, Bayern, Milan, Liverpool i Juventus; imaju konstantu igranju u Europiskim finalima kroz desetljeća, a ne ko npr. Real - odigra deset finala u 60-ima i 2 na kraju stoljeća ili Ajax - dvije generacije u 50 godina i sl.... |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bas, po cemu je slavlje Reala posebnije od ostalih? "...ako nista bar slave sa srcem." O cemu ti? Luzeri su jer nisu 7. u ligi? I njihovi navijaci su luzeri jer im se zivot ne sastoji od nogometa za rucak, dorucak i veceru? I ja volim fanaticnije navijace, ali ostale ne klasificiram ko manje vrijedne ljude. Naprotiv, zivot im se vrlo vjerovatno vrti oko zaista bitnih stvari. |
![]() |
![]() |
#1129 |
|
2 timmy; gledam sinoć ovo "slavlje" Intera, tipovi se krevelje i stavljaju pehar na glavu, umjesto da ga poljubiš i dižeš ga u zrak dok ti ruke ne otpadnu, gledam duga lica Bayernovaca, toliko su duga da im se živo yebe. O tome pričam. Pa gledao sam Realova osvajanja Primere koja su prošla sa više emocija nego sinočnja utakmica.
#1130 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Ovdje nemam protuargument,potpuno si u pravu,Osim sto je Muller fulao par 100% zicera koje jedan strijelac ne smije fulat,pogotovo ne u finalu LP. To ti je dokazao Milito. Nemojmo sad ulaziti u usporedjivanje nekih drugih igraca koji su isto napravili. I njihovi klubovi su zbog toga gubili. A osim toga,koliko pravih centarsuteva ili asistencija su uputili suigraci? Slazem se da im bunker Intera nije to dozvoljavao,ali nakon tekme Barca-Inter trebalo se to predvidjeti. Kad nisu bili pravi suigraci s pravim loptama,ne moze ni Olic zabiti. Sad mozemo samo pretpostavljati sta bi bilo da je Olic dobivao one lopte koje je Muller dobivao,ali dosad se vidjelo da je Olic zabijao i teze lopte. 3. Vidi pod broj 1. Sto se tice bunkera , Grcka je prije par godina osvojila EP, u knjigama tako pise, i pisat ce. I ja bih radije gledao Barcu i jos koji klub u finalu,ali to su samo zelje gledatelja. P.S. Nisam niti trener,niti izbornik, niti strateg ,samo izrazavam svoje misljenje i vidjenje ovog finala. Kao sto rekoh , nisam navijac Intera, ali poceo sam navijati za njega cim sam vidio da je izasao Olic. Uostalom, koliko je pravih akcija napravio Bayern? Sva sreca da se Inter brano,da je napadao ,Bayern bi popusio i 5 komada. Sto se SLAVLJA tice, vidi se da Interovci nisu dugo nesto dobili ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 23.05.2010. u 13:57. |
|
![]() |
![]() |
#1131 | |||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#1133 |
Premium
|
Ma samo sam usporedjivao sta se pise a sta ne. Htio sam reci da se pise PRVAK,ali ne pise kako je igrao. Nije se ni meni svidjala igra Intera ali eto,osvojili su,pa sam usporedio Grcku i njenu ne-igru kako si napisao. Vise sam bio koncentriran na politiku Bayerna i zato mi je drago sto je spusio. ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo riječ dvije o Murinho. Evo piše da nije ni došao na proslavu naslova u Milano. Ne razumijem takve poteze. Osoba koja sama za sebe govori da je najbolja na svijetu, odvratno. Ona proslava protiv Barcelone, svi pljuju po Valdesu, da je došo golman Crvene Zvezde u Zagreb tako slaviti i provocirati domaće navijače i da ga Butina napadne onda bi bio heroj. Toliko voli Inter, a ode drugi dan ni naslov ne proslavi. Zanimljivo kako ode uvijek u ekipe s gotovo neograničenim budžetom, Chelsea, Real, Inter, koje nisu nista dugo osvojile, i onda kad nesto napravi je Bog. Što se mene tiče trener za 5+ (trenutno najbolji na svijetu), a čovjek za 1-. |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1136 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa takav je i Capello sto se tice trenera i zato kazu da je jedan od najboljih. Gdje dodje Capello,uzme se trofej. Tako je bilo i sa Realom. A sto se tice odnosa COVJEK-TRENER ,to je profesionalizam i tu nema mjesta nekakavim emocijama. Recimo ,na travnjaku je Sneijder ljubio Interov grb na dresu. Kako i nece kad mu je samo jedna pobjeda donijela 3 milijuna eura zbog klauzule u ugovoru(tako je rekao spiker).Da je sa Realom osvojio Ligu Prvaka, ljubio bi realov grb. Cak je i Balotelli dizao pehar u zrak,a nije ni dres obukao. All about the money,koga briga za drugo. |
|
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tih 3m € je trebalo ici Realu, a ne njemu samom, ali je to danas Moratti demantirao. Slazem se s tobom Timmy, ali je meni najgore sto on u danu proslave naslova ide davati otkaz i nuditi se Realu te time preotimati zasluzene naslovnice Interu. Fuj ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
|
#1139 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1140 |