|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
edit,ovo ti nije podjebavanje,nego prijedlog od nekoga ko poštuje i voli lijepu našu i ovaj forum. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.05.2010. u 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Konfiguracije cu poklonit frendovima i sl, vec sam sve dogovorio ostat ce mi jos 1-2. @majmun; hvala za link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Premium
|
Samo ti citaj i uzivaj ![]() ![]() Citiraj:
Netko me u ducanu prevario pa je sebi uzeo MX440 a meni dao MX400 ![]() ajd drago mi je da nekog uveseljavam i uvjeren sam da svi volite citati moje postove ![]() samo nemoj podjebavati doticnu spodobu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
@junkieeeeeeeeeeee OK je 4 stranice, pa i 10. samo da nema offtopica ![]() @dizel Mislis lokoticem? Nema problema, otvorit cu ja novu temu ![]() @dizel, a ti jos nisi pod banom? ccc ![]() sry na offtopic |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tebi treba srediti ban pod hitno. Sreća tvoja da je moderator ovog podforuma razuman čovek. Pišeš sranja od dana registracije, a kolko se da skužiti ne yebe te 5%. S tim da svojih 1.500 kućišta postaš na sve moguće forume na koje si registriran. Ni najmanje ne pridonosiš kvaliteti ovog ili bilo kojeg drugog foruma, postaš pizdarije za koje dragi Isus Bog više nema tolerancije, a kad ti ljudi prigovore - e onda se mali gospodin vrijeđa i pravljuje sve kao spam. Pretvoril si ovu i sve svoje prijašnje teme u privatnu on-line galeriju slika. Daj skuži da to kaj radiš nema veze sa zdravim razumom i odi u prihvatilište za neshvaćene "apstraktne umjetnike". Dajbog da sad i ti i ja dobimo ban, pa bude bar mir od tvojih izljeva s modificiranjem kućišta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
U redu, ako je tako, povlacim se s ovog dijela foruma. Ja sam iskreno mislio da vas ovo zabavlja i usrecuje, ali kad je ovako.. Ne kanim objavljivati vise kompove ovdje, ako ne zelite. Jasno da cu napredovati i pripremio sam jedno kuciste koje ceka ljeto i bit ce full moddano (imam i dremel i lakove i sve je pripremljeno). BAN sam imao, 2 puta trajni ban, srecom pa je Gospodin Tor bio dovoljno uljudan da ih skloni. Ukoliko moderatori/administratori tako zele, neka obrisu sve moje postove u ovom podforumu. Slike i daljni napredak moddinga saljem na PM clanovima koji zatraze. Moze lock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
|
Ispricavam se svima koje sam u ovoj temi povrijedio na ikoji nacin. Mislio sam zatvoriti temu i odustati od ovoga, ali kad sam vec zapoceo... Potpuno se slazem i priznajem da sam u ovom nalickavanju kucista puno pretjerao (pa sam dosta toga nakrcao u komp). U meduvremenu, dok sam mjenjao naljepnice na napajanju i omotao drugi lightwire oko zica koje idu iz napajanja, u kucistu je narasla trava... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: vidim da se ne kuzi o cemu se radi, pa da ne mislite da je neka reflektirajuca folija ili sl... Radi se o ovome, puno toga: ![]() Komp vise nije u upotrebi, u dnevnoj sam stavio novi komp s drugim kucistem koje puno ljepse izgleda (kvalitetnije). Imam slike i od te konfiguracije pa ako nekoga zanima neka mi javi ovdje ili na PM. Ako netko zeli slobodno neka komentira kuciste sa slika iznad. Za cirkus je komp oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
O jebote pa čemu toliko istih slika??? 2. 3. 6. i 7. slika su praktički jedno te isto. 14. i 17. također. 15. 18. i 23. naravno, ista stvar. 16. i 19. iste. 25. 26. i 32. su isti k. Da ne spominjem da ih ima još sličnih ovima gore samo si za 3 cm pomaknuo fotić pa je mala razlika u kutu. ČEMU TO??? Ne znam kak bi ovo nazvao nego spam. Što se samog uradka tiče, sam si rekao, za cirkus je dobro. Al ak je tebi dobro, dobro je i meni. Bar za dobro se nasmijat. ![]()
![]() |
#105 | ||
Premium
|
Citiraj:
Neke slike su nastale prije 2 mjesece, neke prije 1.5mj, neke prije 1mj a neke prije 2 tjedna. Svaki put sam slikao 4-5 slika. Zbog toga vise slika. A i slike sam uplodao prije 2 tjedna pa sam samo C/P napravio, tko hoce neka pogleda, tko nece ne treba. Znam da grijesim u kolicini slika, jbg, genetski je ![]() Citiraj:
Sto se moddinga tice. Zbog cega da odustanem? Vec sam spomenuo da sam sve nepotrebno nabacao u ovo kuciste i da to ne zovem moddingom nego nalickavanjem i kicenjem kucista. Modding je nesto sasvim drugo (ovaj "modding" je krenuo u krivom smjeru), ako cu ikad raditi modding nekog kucista ili sl, bit cete obavijesteni ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
bogami ,taj koji je htio dat 2000kn za to je vjerojatno daltonist pa mu samo svijetli sve! ili ima fetiš na kričave kerefeke (i viška novaca) dodatak : ili ima 12 godina
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 24.09.2010. u 15:36. Razlog: dodatak misli :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kako već niste shvatili da nakon svih ovih postova negodovanja jedino u sadistu može biti volja za tipkanjem i fotkanjem ovih urnebesa? Ili to ili je pak mazohist pa voli kad se izrugujemo i jebemo ga u mozak. Ili oboje? Al neka, svako selo svoje lole ima. ![]()
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ovo hvaljenje koliko kolega Computer_Modder ima kompjutera i njegove nebulozne ponude od 3000-2000kn nemaju smisla pa čak i na tržnici.A modding bolje se nemoj baviti sa tim možeš imati profi alat,PCa...ako nemaš smisla za to badava ti to sve kaj imaš neki bi to komentirali kao "neshavčeni umjetnik".
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Izgleda mi pomalo kao kavez za hrcka s tunelicima.Svaki vent druge boje,dolje ove granule plastike cega više umijesto piljevine,i kablovi .aaaaaaaaaaaaaaa daj nekom da ti napravi ili zatvori kuciste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|