|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Problem s Sigma M 520 Wireless nano laser mouse?
Dakle kao što i naslov kaže imam problema s tim mišem. Naime kupljen je u Metrou,učinila mi se povoljna kupnja ali izgleda da ipak nije tako. Problem je sljedeći, nakon nekog vremena ako se miš ne koristi on se izgleda otkonektira te ako ga opet želim koristiti moram stisnuti connect s donje strane i miš opet radi.Nisam gledao koliko vremena treba da se miš ne dira da se to dogodi. Pa eto zamolio bi drage forumaše ako imaju iskustva s istim ili nekakve druge prijedloge da to i podijele. Hvala! P.S. Na googlu nisam našao ni sliku miša a kamoli nešto drugo ![]() Zadnje izmijenjeno od: inaki. 30.05.2010. u 18:25. Razlog: Dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jesi dobio kakav CD (softver) uz mis? Morala bi biti mogucnost u postavkama da mu iskljucis da odlazi u stand-by. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Pokušao sam i na googlu naći nekakve drivere za to ali ništa. Dali se iz Winsa može isključiti taj standby(čitaj i nisam neki stručnjak) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mene zanima dali iz windowsa to mogu riješiti.Koristim win 7 i pod Hardver i zvuk ne vidim miša a gdje bi drugo tražio neznam Zadnje izmijenjeno od: inaki. 30.05.2010. u 21:18. Razlog: Dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Mislim da ne možeš... To će ti biti u samom štakoru neki tempirani element tipa "ne budeš li me koristio, ugasit ću te". Sumnjam da bi se usb primopredajnik gasio, prije sami miš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|