|
![]() |
#511 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
pozz ljudovi... imam problem sa fps-om a onaj hotfix mi ne pomaže. kad ga instaliram nestane mi i zvuk na kompu i sve, samo slika ostane a fps je i dalje mali. frend je instaliro hotfix i njemu je sad sve u redu. molim za pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
pozz ljudi,neki dan sam instalirao DiRT2 i igra se jedva vrti kad je sve na low i reza 1024x768 na 20ak FPS-a,se moze to kako rijesit?? Vidim da kolega iznad spominje nekakav hotfix ali to nisam bas nasao,pogledao sam stranicu prije ali nista..grafa je Gigabyte 9500GT 512MB GDDR2 OC Edition,proc je 5000+ BE na 2.8GHz i 1.27v (stabilan je,bez brige..) ,ram je 2GB DDR2 800MHz Bufallo Select......ideje i prijedlozi dobrodosli..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, nakon nove instalacije Win7, dirt radi uredno, save radi ko beba, sad ću se malčice poigrat ![]() Edit: Sad mi se igra tu i tam smrzne... WTF!
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 01.05.2010. u 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
Alt+enter ![]()
![]() |
#521 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Probao sam i volan i tipkovnici...nisam toliko spretan za volanom jos nemam iskustva jos sam brzi na tipkovnici =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
![]() |
#525 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
uh...ja sam truba...ima print screen i nemogu sejvati kao ovo gore..., a napraviti film ?!? kako.. uglavnom, malo sam se potrudio pa eto domaći za sada 1. 38 72 i to s par večih grešaka mislim da se može ispof 1.35, kada bi se prošlo sve savršeno..., ali nemam voljan samo Gamepad jel rumble 2 tako neš ako je moj rezultat slab...popljujte me.. ali barem me uputite kako snimiti ili cijeli replay ili barem da okine print screen pod Win7 Zadnje izmijenjeno od: tigman. 30.05.2010. u 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
@Sa_Stilom - pročitaj od početka temu skužit ćeš kaj se traži. I da uskoro tj. za par dana ja krećem u obaranje rekorda jer me ovo moje 2. mjesto muči ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
Nego, jel netko uspio složit Dirt2, Win7x64 i RumblePad 2 Wireless da radi skup?
![]() |
#528 |
Banned
|
1 38 32 ma ide pomalo...ovdje sam dvaput ljubio zidove i usporio... u gužvi sam , inače.. deco...čuvajte se...opasne su to staze Sa stilom... Nego, jel netko uspio složit Dirt2, Win7x64 i RumblePad 2 Wireless da radi skup ne meni nije uspjelo...inače wirless slobodno baci...nevredi ti za niš...imam ga i stoji u ladici, prespor je odziv, sve je drugačije, nema one interaktivnosti , kao na žici... smao moj savjet...još ako voziš koju ozbiljniju trku, ala LFS..wirlees-om pušiš (a i probao si jel ?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Banned
|
jel vidiš auto koji svi vozimo ? e pa onda istu stazu i neš vejrovati isti auto...probaj inače eto malo popravio score ![]() Uploaded with ImageShack.us Zadnje izmijenjeno od: tigman. 31.05.2010. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Nije loše malo konkurencije ![]()
![]() |
![]() |
#532 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: tigman. 01.06.2010. u 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ja imam malo veci problem nemogu nikako igrat na medium detaljima nego samo low i sve off vertical sync itd... probo sam i onaj hotfix i sad nakon nekog vremena opet instalirat sve ponovo (windowse, nove drivere...) i opet nemogu normalno na mid barem ![]() CPU: AMD phenom II x4 955 3.2Ghz GPU: Ati Radeon 4870 512MB RAM: 2Gb Kingmax MBO: Asus m4a78 - pro Windows 7 64-bit PS. ja za snimanje svoje igre i slikanje koristim WeGame trebate se registrirat na njihovoj stranici i to je to bez ikakvog placanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Banned
|
64 bita.. ja nisam ni mogao igrati na tome koliko se sječam... ni sa hotfixom |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Evo ja upravo sada igram na Win7 64bit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
je original je ali nezz sto me je**... @tigman - a neda mi se sad ponovno instaliravat windowse digo sam ih prije nekih 2 tjedna... uzas morat cu cekat da opet dodji neki virus na komp da opet instalirem sve iz pocetka :S btw kod sestre na kompu sve normalno, sve dela ali na mid detalje (CPU: Intel 6750-valjda zato nemoze bolje)...ili mozda zbog graficke - ona ima Gainward 9800 GT - mozda igrici vise pase Nvidia od ati-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ma neš drugo nju koči, evo ja igram s 5750 (koja je neš malo slablja) na 1680x1050 na high postavkama i ide ko po ledu glatko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Banned
|
da nije do grafe , ja na 5770 na 22" , igram skoro sve fulll, osim AA na 4× ali pogledaj sada mogući problem ako je u pitanju RAM..jer 2Gb i 64 bita je malo memorije ...možda je to problem... neznam što bi drugo moglo biti |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|