|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
dvd filmovi na 2 diska svaki 2TB
evo ovakva je situacija, neka mi netko kaze kako bi najjednostavnije ili sta je najpametnije napravit. htio bi gomilu dvd filmova sa dvd (cca 3000 dvd u kutijama) stavit na 2 x 2TB prijenosna hard diska da kasnije to mogu plug and play gledat. dal da ostavim to u dvd formatu ili bacim u neki drugi format? nije mi bitna kolicina filmova volio bih da je dvd kvaliteta slike i ne trebaju mi subtitlovi. thx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na čemu bi ti gledao te filmove? WD TV može čitati i ISO file i ripane dvd-e (vob). OT: 3000 dvd-a? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uzmes 2x gtx 2xx grafe u sli i samo u badaboomu stavis da se kodiraju u x264 i super ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
to coconut: imam rođaka koji vec duzi niz godina skuplja filmove ko hrcak...to nije kolekcija to su 4 zida puna dvd-a pa eto imam pristup. gledajuci neki razumnu kalkulaciju oko 750 dvd stane na tih 4tb otprilike. al Codiac je rekao da se to fino konvertira u x264 jer mi stvarno nisu potrebni ni menu ni titlovi i lagano kodiranje. hvala na preporukama. samo dajte mi neku preporuku za konverter uz badaboomu i to je sve sta mi treba za ovaj topic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Nesto previse da ces ustediti izbacivanjem menua iz filma neces (par MB). Moja ti je preporuka fino uzmi PowerISO, ubaci DVD i napravi ISO file. Gotovo svi DVD playeri i HTPC-i citaju takav format, a ostaje ti kvalitetna slika i DigitalDolby zvuk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ok, sinisa hvala si na sugestiji. |
![]() |
![]() |
|