|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sony vaio laptopi
Dakle kakvi su, neka iskustva s njima? Evo konkretno ovaj bi mi bio interesantan... http://www.vshop.com.hr/349/podrobno...EB1S1E-BJ.html ... Tko uopce drzi te sonyjeve laptope u Osijeku? Na guglu nisam uspio nista naci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Svijet medija ti također drži njihove laptope, a mislim da je čak u novom broju VIDI-a (za 6. mjesec) odrađeno par testova različitih modela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ajde tnx.... pogledat ću onda VIDI |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja isto gledam Vaio već duže vrijeme i čini mi se kao da kada sam ih gledao prije par godina su cijene bile podosta više od drugih,samo zbog dizajna, sad mi se čini drugačije... ovaj koji si stavio nije uopće skup, a nudi i performance i dizajn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja sam tražio laptop nedavno...bio mi lenovo g560A u opciji i na kraju mi uleti taj vaio EB serija koja me u italiji u media markt-u na nekoj akciji ispao 600eurića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
par poslovnjaka sam susreo s tim vaio modelima i sta se tice kvalitete su na jako visokoj razini, prije su imali dosta višu cijenu ali koliko pratim cjenike to se sad dosta izbalansiralo. samo nemam pojma gdje je glavni servis u HR za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
svi modeli koji su kupljeni u svijetu medija kod njih se servisiraju za sve ostale neznam servise.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#10 |
bycod
|
koliko ja znam vecina racunala se rijesi u roku od 14-20 dana
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
baš gledam u svijetu medija dodatne memorije za kupit za taj vaio s prvog posta i nemaju na 1066mhz koliko ide u njega? damn.... Jel bi se moglo izvadit tih 4gb iz njega na 1066 i stavit nove na 1333mhz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
|
nazovi i pitaj ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#15 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
sory, ali moram pitati - misliš da ćeš skužiti razliku između tih 4GB na 1066 i 4 GB na 1333 MHz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
ne to , nego bi recimo stavio 6gb, a kasnije i max. 8gb na tih 1333mhz kojih imaju u prodaji, samo zbog toga kaj nemaju na 1066mhz... kak vam se čini ova grafička na ovom modelu? boja je mrak ![]() http://www.bhphotovideo.com/c/produc...X_L_15_5_.html Zadnje izmijenjeno od: tor. 30.05.2010. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
da zgodno izgleda ta boja samo ne znam gdje bi se to kod nas moglo nabavit. Evo pogledao sam i VIDI imaju samo 2 sony laptopa u novom broju, a ni "svijet medija" mi bas ne obiluje laptopima. Koliko vidim samo 4 komada. Nego ima li tko iskustva s ovim Vshopom http://www.vshop.com.hr/ s kojeg sam stavio i prvobitni link, jel kupovao tko od njih nesto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|