|
![]() |
#1 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Hl2
Kako pozvati konzolu u HL2? Koja je naredba za mjerenje FPS-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Za konzolu ili pokreni igru sa parametrom "-console" (to dodas u shortcut od hl2), ili nadji u optionsima (mislim da je pod keyboard i advanced) opciju za ukjucit consolu... pise "Enable developer (console)"... i onda ju normalno u igri upalis s tildom... Da bi vidio FPSe napisi u consolu "net_graph 3", a mozes probat i "cl_showfps 1"... Ono prvo sigurno radi, a drugo nisam probao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam probao sa "cl_showfps 1" i radi, mada je najbolje da odes na www.fraps.com i skines Fraps, program koji prikazuje fps u svim igrama, a jos ima dodatnih mogucnosti, poput snimanja screenshotova i pravljenja AVI fajlova. Po meni to je obavezan program, posto dosta koristi pri podesavanju settings-a igre, jer mozes da vidis kako podesavanja uticu na broj frejmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
imam problem kod HL2, i to kod prčkanja po konzoli, odnosno htio sam upalit prikaz FPS, pa sam nekako isključio A:I. u igri, i sad mi svi neprijatelji i moji samo stoje ko mutavi, nitko ne napada, samo stoje. A ja ih mogu ubijati.. kako uključiti, ne znam s čim sam isključio! ![]() igra je inače dosta dobra. Voda je najbolje riješena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Captain
|
![]() Citiraj:
ŠTA DOSTA DOBRA! igra je zakon a tek grafika:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
igra je btw najbolja koju sam ikad igrao! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
jer grafa iz hl-a je nista naspram dooma.
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Meni se grafika DoomIII ne sviđa previše jer je sve pretamno da bi se vidjeli svi detalji, a i kad izađu igrice na DoomIII engineu s ogromnim otvorenim prostorima bojim se da će i na najjačim grafuljama štekat. Vrijeme će pokazat svoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Mišljenja sam da igre na tom engineu ne budu izašle jer Doom3 je samo jedna reklama što današnja tehnologija može, al nažalost, usmjerena na tehnologiju, a ne na želje igračke zajednice. Oduzmi Doom3 sve one napredne tehnike sjenjčanja (koje usput ni ne možeš imat u velikim prostorima), oduzmi teksture ogromnih rezolucije i dobivaš neku jeftinu pucačinu koja je bila zabavna prije 4-5 godina kad nismo znali za bolje. Ma daj...Carmack to nije odugovlačio zato što je igra spektakularna, nego zato što je čeko odgovarajući hardver da zavrti njegovo "remek-djelo"..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
|
DoomIII engine je isti ko i QuakeIII u svoje vrijeme. Odlično radi u zatvorenim prostorima, a čim se napravi otvoreni prostor komp se guši i ako izađu igre s ogromnim prostorima na DoomIII engineu neće ni nf4+fx55+6800U SLI pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
možda bacanje sjena, prema mom sudu nije usavršeno kao i u dumu3, al ipak sam sklon mišljenju da nije radi optimizacija, a ne nemogućnosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
|
hmm... HL2 i doom3 sve se svodi na pucačinu.. s tim da je hl2 po meni lakši, više prostora za manevriranje, i izbjegavanje, dok je doom smješten u mali prostor, i definitivno te puca više adrenalin kad čekam di će me nešto zgrabiti! atmosfera! a HL me previše podsjeća na neke obične bezvezne pucačine. . grafika je ok, jedino me zapravo fascinirala VODA i sve vezano uz nju, refleksije..... i u HL su pokupili masu ideja iz već postojećih igara, barem što se tiče levela igre? jel ko igrao Shadow Ops - red mercury? e pa jedan dio nivoa je jako sličan jednom u ShOps.. ima ih još, baš vezano uz ovu igru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
VELIKO HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Već dugo tražin takav program i sad sasvim slučajno ti bleneš link, ma svaka ti dala. ![]() P.S. Ako postoji koji način da ti se odužin, reci!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
potpisujem
![]() |
![]() |
#16 | |
Captain
|
Citiraj:
za ovakve izjave iz mjesta skacem u kicmu i napucavam psa na vratnu zilu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() bez vrijeđanja, molim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
mislim da nisi jer da jesi nebi prico gluposti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
|
jel se ovdje priča o Half Life 2? i zar moram naglasiti baš tu dvojku u nazivu?? i iskreno, prešao sam više od pola igre, i igra je klasična PUCAČINA, pa koliko god vi nju dizali u nebesa! pa tko se uvrijedio - ![]() ![]() grafika je u redu, ne kažem da ne valja, ali sami gameplay se svodi na point&shoot! nikakvog razmišljanja nema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
ja se slažem sa gabreom (donekle) ,ali također razumijem ljude poput Revana kojima je to naj igra ikada.....znate onu : svaka ima svoj faktor ![]() ![]() meni je igra ok ,najsvjetlije točke igre su IMO gravity gun-a (tj. dark energy gravity gun ) i g-man (čitaj : priča).....iako su dosta stvari pobrali iz drugih igara (Red Faction 1 npr. i netko je Red Mercury spominjao,ali za to neznam) netreba im puno zamjeriti jer su ionako te igre sve to pobrale iz jedinice veliki minus je bugovitost igre ( ai disable, nod date bla bla bla) , steam i to što smo je čekali....koliko?'? nekih 4-5 godina ??? p.s. (revan naj se uvrijediti) ko tvrdi da je HL2 naj pucačina ikad....nije tamo davne 1998. (ako se ne varam) igrao HL 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
FYI, igra u SP 99,97% nema ni jedan jedini bug. cak stovise, jedna od rijetko dobro istestiranih igara prije releasa. o cemu ti to? ove ai disable pizdarije, molim, ne spominjati kao BUG U IGRI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
tako je, ti bugovi pogađaju samo 'pučke' verzije hl2 (znate na šta mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ai disable i node graph bugovi se događaju isključivo u nelegalnim kopijama igre to znam jer ju imam ali imam i original! i ja sam 1998 igrao hl1 i od tada mi je hl najbolja, a igrao sam skoro sve fps-e vrijedne igranja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Treba kaj skurit??
|
Ma HL1 je bio predobar, a CS još bolji za MP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Lika u mom srcu
|
Thanks Mental ![]() ako si u utorak u Zg, ili četvrtak, javi, možemo na KEFU. ![]() a što se tiče HL2, u guys, knock ur self out! : nuts : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|