|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Puknuo push pin hladnjaka na chipsetu
evo repriza kao i prošle godine, kupim p35 ds3r dođe poštom, otvorim i vidim da je pukao push pin koji drži hladnjak od chipseta.... e sad jer zna neko di ima za kupit jedan push pin ili ako netko ima slučajno doma jer mi onak manje više hitno treba ![]() ili ak neko ima ideju kako bi se to dalo bez njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne znam gdje ima za kupiti ali alternativa ti može biti da staviš šaraf. Uzmeš lijepo malo dulji šaraf recimo M3 kakvi su obično tipa za zašarafiti stranicu na kučištu, onda tipa za učvrstiti grafičku za kučište. Disk... i kupiti M3 maticu i zašarafiti hladnjak. pa čak i sa dva šarafa. no tu još ima prostora za improvizaciju.. pa možeš kupiti malo dulji šaraf. i staviti oprugu iz kemijske olovke.. pa onda to zašarafiti.. da nebude prejako stegnuto... I naravno, staviti podmetača između šarafa i matične. pa čak najbolje papirnate u par slojeva. ali to je samo jedna od mogučnosti. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@ Domagoj , mogu ti i ja poslati .. ako je hitno. imam ih par.. E, kako se zovu push pinovi za s775 coolere. mislim na stock.. pa AC 7Pro... ? hvala na odgovoru. Edit: Gdje ih ima za kupiti ? u Zagrebu? trebala mi bi minimalno dva! Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 28.05.2010. u 06:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Kak se to uspjelo dogoditi a da se nije nista drugo ostetilo? Bas si sad zamisljam situaciju,sta bi ga moglo "oderat" a da ne odere neku drugu stvar na MBO? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Pa hladnjaci su najviši dio maticne, pa time i logicno da budu prvi nahebali... ( Ne mislim po jacini oštecenje, nego po položaju ) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|