|
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Zgodne nagradice ![]() Imam osjećaj da će ekipa pričekati par dana sa slanjem odgovora, ja znam da ja hoću ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
sad kad se dogodi da niko ne pošalje ni jedan mail ![]() krešo, kaj nebi bilo bolje da vam šaljemo pisma pa da neka cicojka oskudno obučena izvlači iz koša uz live stream ![]() šalim se, lijepe nagrade, ali malo ovaj odabir je bzvz, 33. mail i 66. mail. bolje da imate nekakav generator nickova i mailova sa foruma koji bi izbacio nekoga... mislim, kako god, opet nekom neće pasat. bit će opet suza i "sigurno je to već za nekoga rezervirano" ili "joj, da sam samo malo duže pričekao". kako je bilo i za grafu onu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ma nek plače tko hoće, besplatno se dijeli kućište i napajanje a pravila su takva kakva jesu. Ako hoćete sudjelujte ako ne želite ne morate. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
našlo bi se ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Vrati prvo graficku pohlepniche ![]() ![]() Ja ionako nisam zasluzija napajanje s obzirom na moj post br. 7 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=188640 muahahaha
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Eto, ja ću izvlačiti kovertu za napajanje, a meni ćete platiti tako što ćete mi dati kućište. Deal? Evo mežemo napraviti i izbor za "PCE cicojku". Razer i ja u nekim "posebnim" izdanjima pa glasajte koga ćete. ![]() A sad ozbiljno, fine su nagrade. A to što će nagrade dobiti 33. i 66. mail... Pa ne znam zašto se bunite. Zar to nije isto kao kada svi pošalju, a ona oni na random bace brojeve 33 i 66. Niko od nas ne zna koliko je mailova do sada stiglo, tako da stvarno ne vidim razlog za prigovranje.
![]() |
![]() |
#13 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Tko god dobije unaprid cestitke i nek bude sto vise nagradnjacha. Svaka cast PCexpert ekipi, da bar i drugi organiziraju toliko cesto nekakav giveaway (o imenima necemo =) Pozdrav i slobodno prigovarajte na moj post ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ova šema sa rednim brojem mi je malo blesava... Bilo bi bolje da stavite neki random generator i voila.
![]() |
#15 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 27.05.2010. u 14:28. Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Mali prijedlog kod objave dobitnika. Cijela lista (ili samo prvih sto) imena sa foruma, sa prikazanim vremenom slanja maila. Tako bi se otklonila svaka sumnja u regularnost izvlačenja 33. odnosno 66. po redu poslanog maila sa točnim odgovorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Regularnost čega? Da itko išta hoće smuljati, zar bi organizirali ovako nešto? Da netko od nas hoće nekome određenom dati nagradu, zar bi radili ovo? Dajte ljudi, ne budite smiješni i ne gubite vrijeme na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kad vidim ove regularnost postove odma mi padne mrak na oci... najbolje bi bilo limitirati natjecatelje sa moras biti min 3god regan i neidiot...
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta smo mi 'rvati sumnjičav narod... Teorije zavjere na sve strane... Tor, priznaj, sve ste već dogovorili i preslagujete poruke na serveru, mijenjate im vrijeme primanja, hackirate satelite zbog napajanja i kućišta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Svaka pohvala za ovakve nagradnjace,poslano bez puno taktiziranja i razmisljanja,jedva cekam objavu dobitnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|